Alumínium redőny
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
  • 2 órán belül visszahívjuk
  • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A Groupama Aréna Skybox páholyának árnyékolására kerestünk olyan partnert, aki nemcsak gyorsan végrehajtja a feladatot, de számíthatunk szakértelmére a technológia kiválasztásában is. A ZolNik-nál megtaláltuk, amit kerestünk: professzionális tanácsadás, precíz és gyors munkavégzés korrekt áron."
Petrőczy Dániel (Facility manager Groupama Aréna) (Budapest)
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Budapest)
"A ZolNik-tól aluredőny és motoros roletta felszerelését rendeltük meg az épület egyes helyiségeihez. Korrekt áron, korrekt munkát végeztek, ajánljuk mindenkinek."
H.Henrik (ELTE TTK) (Budapest)
  • Ingyenes visszahívás
  • Ingyenes kiszállás
    (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
  • Ingyenes felmérés
  • Barátságos árak
  • Akár 2 év garancia
  • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Alumínium redőny árkalkulátor - Motoros és alumínium redőny szerelés árakRégi redőnyét új alumínium redőnyre szeretné cserélni? A legjobb helyen jár, forduljon hozzánk bizalommal! Az alábbiakban összeírtuk Önnek az alumínium redőnyszereléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Ha további kérdése lenne, kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Mikor jó választás az alumínium redőny?Az alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartam. Műanyag társaikkal ellentétben jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak, bírja a hideg-meleg változásokat és nem okoz neki gondot a csapadék sem. Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek, mert (amennyiben nem éri külső mechanikai behatás, pl. nekiütődik egy súlyos, nagy tárgy) 10-15 évnél is többet bírhatnak meghibásodás nélkül!

Ön tudta, hogy alumínium redőnyt gyakorlatilag bárhova lehet és érdemes szerelni? Ajtóra, ablakra, de belső terek elválasztására is kiválóan alkalmazható. Mindenhol bevethető, ahol szükség van árnyékolásra, hang- illetve hőszigetelésre, sőt betörés elleni védelemre! Építettünk már alumínium redőnyt meglévő erkélyre, iskolai konyha térelválasztására és ételkiadó pult zárására is. Sokszínűsége miatt (a szerkezet a RAL színskála összes színében elérhető, az alu redőnypalást pedig 18 féle színben választható az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) az alumínium redőnyt mindenkinek ajánljuk, aki szebbé, mutatósabbá és komfortosabbá szeretné tenni otthonát.

Az alumínium redőny fajtáiSzámtalan alumínium redőnyfajta áll rendelkezésére: létezik külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra - ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón. Van úgynevezett vakolható tokos kivitelű is, ez esetben az alumínium redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése - ennek a megoldásnak legnagyobb előnye, hogy a redőny tokja szintén szigetelt, továbbá a ház szigetelése elrejti a redőnyt. De lehetőség van az alumínium redőnyöket ráépíthető tokos kivitelben is megrendelni - ennél a típusnál a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről, a lakótérből lehet megoldani. Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelőbetét van a belsejében, ami a legjobb hang- és hőszigetelő képességet teszi lehetővé.

Redőnyeink mindegyik esetben lehetnek kombináltak (szúnyoghálóval egybeépítettek) vagy akár motoros kezelésűek.

Az alumínium redőny színeiAz alu redőnyök esetén a tok és a felfutó sín is alumíniumból van, így porfestésre alkalmas a felülete. A porfestés (más néven színterezés) előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőny. A porfestés tartós és ellenálló réteget képez az alkatrészeken, így nem kell attól félni, hogy a festék az időjárás hatására lepereg. Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, így nem kell utólag az időszakos átfestésükkel bajlódni. Az alu redőny léce (palástja) gyárilag 18 féle színben elérhető, ezeket átfesteni nincs lehetőség, így Ön a 18 meglévő szín közül tud választani, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt!

A léc színek a következők: - alapszínek: fehér, világos szürke, szürke, bézs, - extra színek: sötét bézs, világos barna, barna, ezüst, zöld, krém fehér, elefántcsont, olíva, - fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, winchester, bordó, antracit.

Továbbá a tok és a sín is választható 4 féle faeres mintázatban, így teljesen színazonos redőny érhető el, amely remekül mutat fa nyílászárók esetén.

Az alumínium redőny motorizálásaMotorizálni szeretné alumínium redőnyét? Semmi akadálya! Napjainkban egyre többen vágynak arra, hogy otthonuk különböző technikai megoldások segítségével egyre inkább motorizáltabbá váljon. Ennek első lépése lehet az árnyékolók automatizálása.

A redőnyt egy csőmotor segítségével automatizáljuk, így nem kell többé a kézi fel-lehúzással bajlódni. Rendkívül praktikus, kényelmes és persze modern megoldás. Olyan helyekre is felszerelhetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás lehetetlen. A redőnyök mozgatását fali kapcsolóval, vagy akár távirányítóval is megoldhatjuk. Mozgathatjuk őket csoportosan és egyesével is - mindezt csupán egy gombnyomásra!

A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel is elláthatjuk a redőnyöket. Íme, pár példa: az időkapcsoló üres lakás estén is megoldja a redőnyök nyitását, illetve zárását, csak az időpontot kell beállítani. Az alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőny pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtett, így nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban, és még a redőny is ép marad. A kényelmet fokozhatjuk fényérzékelő installálásával, amely a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyt le, illetve fel.

Meglévő alumínium redőnyök átalakítását is vállaljuk motoros működtetésűre!

Kiegészítők alumínium redőnyhözKezdjük a legfontosabbal és a leghasznosabbal, a feltolás gátlóval, amelynek hatására a leengedett redőny palástja szinte feltolhatatlan, így segít megvédeni otthona értékeit. Alap feltolás gátlóval minden alumínium redőnyünk el van látva, de ha ennél erősebb védelmet szeretne, a merev feltolás gátlót ajánljuk - ez 5000 Ft plusz költséggel jár redőnyönként. További biztonságot jelent a reteszelhető záróléc rendelése alumínium redőnyéhez.

Redőnyeinket szúnyoghálóval is megrendelheti, így az árnyékolás és a rovarok elleni védelmet egy csapásra megoldja! Szúnyoghálós redőny esetén a redőny és a szúnyogháló egy tokba van építve, így a két termék szerelését egyszerre meg tudjuk oldani.

Motoros alu redőnyök esetén lehetőség van plusz kényelmi funkciók telepítésére, úgymint az időkapcsoló vagy a fényérzékelő. A lehetőségek tárháza hatalmas, forduljon hozzánk bizalommal, hogy elképzeléseit megvalósítsuk!

Milyen anyagokat használunk az alumínium redőny szerelésekor?A redőny fő alkatrészei alumíniumból készülnek (a redőny tokja, a lefutó sínek és maga a redőnypalást is), kivéve a tengely, ami horganyzott fém. Szerkezetéből adódóan nem vetemedik, ellenáll a nyári forróságnak, valamint a téli hidegnek. Az alumínium nem rozsdásodik, így rozsdafoltok megjelenésétől sem kell tartania. A gyári porfestés (színterezés) nem igényel újrafestést az évek múlásával, ráadásul a tok és a sín a RAL színskála bármely színében kérhető, míg a palást (lécek) 18 féle színben választható.

Az alumínium redőny felszerelésének folyamataAz alumínium redőny felszerelése minden esetben a tájékozódással és tájékoztatással kezdődik. A megrendelővel történő időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten és 30 km-es körzetében ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel! (Távolabbi települések esetében kilométerenként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, ám ha a megrendelés 5m2-nél nagyobb méretre vonatkozik, ezt nem kell kifizetni.) A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő elképzeléseit és kívánságait, kérésre mintadarabot is tudunk mutatni. A pontos felmérés, valamint az igények átbeszélése után árajánlatot adunk a helyszínen vagy írásban, e-mail formájában, amely alapján a megrendelő eldöntheti, hogy igényt tart-e szolgáltatásunkra. Ha létrejön a megegyezés, megbeszéljük a szerelés pontos időpontját.

Szereléskor a redőnyök precízen méretre gyártva kerülnek a helyszínre, így csupán össze kell állítanunk, mindez pár percet vesz igénybe redőnyönként. A nyílászáróknál a redőnyzsinórnak/gurtninak fúrunk egy lyukat az ablak/ajtó keretén, amennyiben nem motoros meghajtású lesz a redőny. A lyukfúrás és az alumínium redőny összeállítása után következik a felszerelés, amely szintén csupán pár percet vesz igénybe. Ideális esetekben a komplett alumínium redőny felszerelése 15-20 percig tart. Természetesen léteznek rendhagyó esetek is, amikor például falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, és betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére is időt kell szánnunk. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés és a helyes működés beállítása több időbe telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a megrendelővel.

A munka végeztével minden esetben a takarítás következik, legvégül a redőnyök helyes működtetésének ismertetése, valamint a munka átadása a megrendelőnek.

Mekkora felfordulással jár az alumínium redőny felszerelése?Hatalmas felfordulással jár – de csak a mi műhelyünkben, Önnél nem! Mindent megteszünk azért, hogy az Ön otthonában a munkavégzés a lehető legkisebb felfordulással és kényelmetlenséggel járjon.

Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, amelytől nem kell megrémülni, ugyanis a műveletet 10mm vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, így a keletkező forgács csekély mértékű. A redőnyök mértre gyártva kerülnek az Ön otthonába, így azokat már csak össze kell állítanunk és fel kell csavaroznunk a nyílászárókra. Rendhagyó esetekben (amikor például falhoz fogatjuk a redőnyt), előfordulhat beton/tégla fúrás, ami némi porral jár, de mindig próbáljuk a munkáinkat a legkevesebb felfordulással és kosszal végezni.

Az alumínium redőnyök felszerelése után a munka során keletkezett törmeléket összetakarítjuk.

Garancia alumínium redőnyeinkreAz alumínium redőny a legjobb választás, amit nyílászáróinak fény- és hőszigetelésére választhat!

Alumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 év garanciát vállalunk a munkánkra. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. (A rendeltetésszerű használatot a redőnyök felszerelésekor személyesen ismertetjük a megrendelővel.)

Zsinóros, illetve gurtnis kezelésű alumínium redőnyök esetén a húzó zsinór és a gurtni élettartamára fél év garanciát vállalunk. Ennek oka a használat gyakoriságában keresendő: van, aki napjában 10-15-ször húzza fel, illetve engedi le a redőnyeit, így a felhúzó hamarabb elkophat, mint annál, aki csak reggelente és esténként használja. Az esetleges anyaghibából vagy szerelésből adódó meghibásodások (amelyek a garancia körébe tartoznak) napi használat során hamarabb előjöhetnek, mint fél év, így a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek és azonnal orvosolhatók.

Hogyan tartsuk karban alumínium redőnyünket?Ahogy már korábban is írtuk, az alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye a hosszú élettartam. Anyagából adódóan nem rozsdásodik, mint a vas, és nem szívja ki a nap, mint a faredőnyt, így különösebb gondoskodásra, átfestésre nincs szükség. A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, esetleg némi mosogatószer, amellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható a redőny. A redőny egyik fő alkatrésze a tengelye, amely golyóscsapággyal van szerelve, így redőnyének gördülékenysége is biztosítva van, ami szintén nem igényel különösebb karbantartást.

Jó tanács: a redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot vagy szivacsot, valamint savas tisztítószereket, vagy hígítót, ezek ugyanis kárt okozhatnak az alkatrészek felületén! Gondoskodását redőnye meghálálja, így Önnek hosszú évekig nem lesz gondja otthonának árnyékolására, szigetelésére.

Az alumínium redőnyt kifejezetten hosszú távú megoldásnak ajánljuk.

Alumínium redőny árakAz alumínium redőny árát négyzetméter alapján számoljuk, az árak függnek a redőnylécek és a szerkezet színétől, valamint kiegészítőitől (pl. vakolható tok, egyéb kiegészítők, úgymint merev feltolás gátló, kurblis meghajtás vagy szúnyoghálós kivitel).

1,2 m2 alatti méret esetében a redőny árát 1,2m2-el számoljuk.Az ár minden esetben tartalmazza a kiszállás*, gyártás és felszerelés teljes költségét. Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák! Áraink 410 Ft-os Euro árfolyamig érvényesek!

*A helyszíni felmérés Budapesten és 30 km-es körzetében ingyenes (nettó 60000 Ft feletti megrendelés esetén) és nem jár semmilyen kötelezettséggel! (Távolabbi települések esetében kilométerenként 150 Ft útiköltséget is felszámolhatunk a megrendelés mennyiségétől függően).
Az árváltoztatás jogát fenn tartjuk!

Alumínium redőny javításHa alumínium redőnye meghibásodik, javítását akkor is vállaljuk, ha nem általunk felszerelt redőnyről van szó. A javítás előnye, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Lehetőség van színazonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, valamint apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

Hol vállalunk munkálatokat?
ZolNik redőny árnyékolástechnika - Bízza profikra árnyékolói kivitelezését! - az Ön professzionális árnyékolástechnikai kivitelezője