Alumínium redőny Cegléd
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Ezúton is köszönjük a ZolNik munkáját, önkormányzatunknál szalagfüggönyt és szúnyoghálót szereltek fel, gyors és pontos munkát végeztek."
P. Mariann (IX. kerületi önkormányzat) (Cegléd)
"A ZolNik-tól aluredőny és motoros roletta felszerelését rendeltük meg az épület egyes helyiségeihez. Korrekt áron, korrekt munkát végeztek, ajánljuk mindenkinek."
H.Henrik (ELTE TTK) (Cegléd)
"A régi faredőnyünk három évtized után végleg felmondta a szolgálatot. Korábban a férjem még ki tudta javítani, ha megakadt, de a falécek már annyira el voltak vetemedve, hogy az egészet cserélni kellett. Nagyon féltem a munkálatoktól, de a kollégájuk segítőkészsége és tudása meggyőzött. Végül alumínium redőnyt választottunk, és amennyire izgultam a csere és a beszerelés miatt, annyira egyszerűen és gyorsan ment! Köszönjük a precíz munkát, még takarítanom se kellett utána!"
Hajdúné, Teleki Gyöngyi (Cegléd)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Miért javasolt alumínium redőnyt szereltetni ceglédi otthonába?Lényegében bárhova beszerelhető az aluredőny. Természetesen a nyílászárók árnyékolásán kívül alkalmas különféle belső terek elválasztására, felosztására. Meglévő erkélyeket szintén építettünk már be Cegléden alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, illetve ételkiadó pultjának zárását szintén tettük már lehetővé alumínium redőny felszerelésével! Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni ceglédi otthonát.

Aluredőny színekMivel, hogy az aluredőnyök tok és sín része alumíniumból van, ezért lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. Ezen eljárás legnagyobb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. A színterezés más néven porfestés tartós és ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, ennek megfelelően nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, talán a csapadék hatására. Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell folyamatosan bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, ennek megfelelően Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, szürke, bézs
 • Extra színek: sötét bézs, világos barna, barna, ezüst, zöld, krém fehér, olíva, elefántcsont
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog ceglédi otthonához.

  Mekkora felfordulással jár a redőny beépítése?  Elég nagy kupi szokott lenni az aluredőnyök előállítás közben műhelyünkben. Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb felfordulást fogja okozni. Abban az esetben ,ha zsinóros/gurtnis kezelés kerül beszerelésre, Önnek nincs oka aggódnia, hiszen csak egy apró méretű lyukat kell kifúrni, ily módon csak egy minimális mennyiségű forgács keletkezik. Maga a redőny beszerelése még kisebb kupival jár, hiszen az alkatrészek méretre gyártva kerülnek az Ön ceglédi otthonába, ahol csak össze kell szerelni őket és a nyílászáróhoz fogatni. Mi szintén igényesek vagyunk a környezetünkre emiatt próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kisebb kupit okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, ami több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Értelemszerűen a procedúra után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

  Az aluredőnyök gondozása.  Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa illetve műanyag redőnyöket, ennek megfelelően különösebb gondoskodásra, átfestésre nincs szükségük! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, esetleg némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható ceglédi redőnye. A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, illetve savas tisztítószereket, vagy hígítót, mert ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A redőny egyik fő alkatrésze a tengelye, mely golyóscsapággyal van szerelve, ennek megfelelően redőnyének gördülékenysége szintén biztosítva van, mely szintén nem igényel különösebb karbantartást! Higgye el komolyan hosszú ideig nem lesz problémája ceglédi otthonának árnyékolásával abban az esetben, ha törődik vele!

  Az aluredőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. A vevőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, ekképpen felkeres minket. Következő fontos lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, mely Budapest valamint annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe valamint kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések tekintetében km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő kívánságait, elképzeléseit, kérésre mintadarabokat is be tudunk mutatni. Az árajánlatot, ami alapján eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, ami néhány percet vesz igénybe redőnyönként. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. A lyukfúrás valamint a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, mely szintén néhány percet vesz csupán igénybe. Optimális esetekben a komplett alumínium redőny beépítése 15-20 percet vesz igénybe. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, merthogy villanyszerelési munkát is kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése valamint további szerkezeti munkák ,amik időigényesebbek. A munka végeztével minden esetben a takarítás következik, valamint legvégül a redőnyök helyes működtetésének ismertetése, valamint a munka átadása a megrendelőnek.

  Aluredőny javítást is vállalunk, más után is!  Vállaljuk nem csak az általunk beszerelt aluredőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is Cegléden. Komoly előnye a javításoknak, hogy viszonylag kicsi összegből megoldható egy új redőny árához képest. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, illetve apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

  Redőnyeinkre garanciát vállalunk  Alumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 esztendő garanciát vállalunk. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a megrendelőnek. Zsinóros, illetve gurtnis kezelésű aluredőnyök esetén a húzó zsinór valamint gurtni élettartamára fél esztendő garanciát vállalunk. Miért csak fél év, amikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válasz felettébb egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, ennek megfelelően ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák valamint este leengedik. A redőny részére megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás illetve adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritkán előbukkanó problémák szintén azonnal kezelhetőek.

  Mennyi az alumínium redőnyök várható élettartama?  Nem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Ha nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet is kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

  Milyen fajtái vannak az alumínium redőnyöknek?  Rengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket Cegléden. Van külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Ezen a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ebben az esetben a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang illetve hőszigetelő, illetve ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, ami komoly előnyt jelent. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást.

  Az aluredőny motorizálása.  A mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, így nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. Rendkívül célszerű, kényelmes illetve persze modern megoldás. Olyan helyekre szintén felszerelhetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás lehetetlen. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de akar távirányítóval szintén megoldhatjuk. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével szintén csupán egy gombnyomásra. A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel szintén elláthatjuk a redőnyünket. Konkrétan: az időkapcsoló, mely helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, így nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban illetve a redőny szintén ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő installálásával, mely a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, és fel. Meglévő redőnyök átalakítását szintén vállaljuk motoros működtetésűre!

  Az alumínium redőny szereléshez felhasznált anyagok  Amennyiben az alumínium redőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, amelyik horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín valamint a redőny palást. Az alumínium legfőbb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető. 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája