Alumínium redőny Gyömrő
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A ZolNik-tól aluredőny és motoros roletta felszerelését rendeltük meg az épület egyes helyiségeihez. Korrekt áron, korrekt munkát végeztek, ajánljuk mindenkinek."
H.Henrik (ELTE TTK) (Gyömrő)
"Bankfiókunkban motoros redőny került felszerelésre, jó választás volt a ZolNik, munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve."
K. István (OTP Bank / Deák tér) (Gyömrő)
"Konyhabútor áruházunk bemutatótermét szerettük volna motoros alumínium redőnnyel tovább csinosítani. A ZolNik remek munkát végzett, nagyon gyorsan és főleg felfordulás nélkül! Köszönjük!"
Bodócs István (ügyvezető, knapp.hu) (Gyömrő)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának gyömrői otthonában?Az alumínium redőny szerelését voltaképpen bárhol megvalósíthatjuk. Ajtóra és ablakra, belső terekben elválasztásra is telepíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket is építettünk már be Gyömrőn alu redőnnyel. Volt, hogy egy iskolai menza térelválasztását valamint a hozzá tartozó ételkiadó pult zárását alumínium redőny telepítésével oldottuk meg. Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag is jobbá szeretnék varázsolni gyömrői otthonát, köszönhetően a konstrukció változatosságának (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Garancia redőnyeinkreAbban az esetben, amennyiben tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. A rendeltetésszerű használatot személyesen a redőnyök felszerelésekor a megrendelővel ismertetjük. Abban az esetben, amennyiben Ön gurtnis illetőleg zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira illetőleg a húzó zsínórra csupán fél év garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, illetőleg engedi le a redőnyeit, ily módon ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza és este pedig leengedi aluredőnyét. Továbbá az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, ily módon a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek és azonnal orvosolhatóak.

Az aluredőny szereléshez felhasznált anyagokHa az alumínium redőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, amely horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín és a redőny palást. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

Az aluredőnyök fajtáiRengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket Gyömrőn. Van külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Ezen a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ebben az esetben a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang illetve hőszigetelő, illetve ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, amely komoly előnyt jelent. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

Az aluredőnyök várható élettartalmaNem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Műanyag társaikkal ellentétben az időjárás viszontagságainak anyagából fakadóan jobban ellenáll. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Ha nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet is kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

Az aluredőnyök gondozása.Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa valamint műanyag redőnyöket, eszerint különösebb karbantartásra, átfestésre nincs szükségük! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, talán némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható gyömrői redőnye. Annak érdekében, hogy ne okozzunk kárt az alkatrészek festésében tisztitás közben kerüljük a durva felületű szivacsok illetve a különböző típusú savas tisztitószerek vagy hígító használatát! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges gondozást! Gondoskodását redőnye meghálálja, eszerint Önnek hosszú évekig nem lesz gondja gyömrői otthonának árnyékolására, szigetelésére!

Redőny színekAz aluredőnyök esetén a tok valamint a felfutó sín is alumíniumból van, eszerint porfestésre alkalmasak a felületeik. A porfestés előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőnyünk. A színterezés más néven porfestés tartós valamint ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, eszerint nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, talán a csapadék hatására. Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, eszerint utólag nem kell az időszakos átfestésükkel foglalkoznia. Alapból 18 féle színben elérhetőek az aluredőny lécei(palástja), amelyek a gyártása során kerülnek rá, így sajnos nem lehetséges az átfestés, ennek következtében Önnek 18 színből kell kiválasztani az ízlésének megfelelőt, de biztosak vagyunk benne ,hogy ez sikerülni fog! A léc színek a következőek:
 • Alapszín: fehér, világos szürke, bézs, szürke

 • Extra színek: világos barna, sötét bézs, barna, ezüst, zöld, krém fehér, elefántcsont, olíva

 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog gyömrői otthonához.

  Aluredőny motorizálás  A mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, eszerint nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. A végeredmény kiválképpen hasznos, illetve kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Ott is járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével is csupán egy gombnyomásra. Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Lássunk is néhány példát: az időkapcsoló, amelyik üres lakás estén is megoldja redőnyeink nyitását, valamint zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. A legfőbb funkciónak köszönhetően nem történhet sem személyi sérülés, sem anyagi kár, ha esetleg valamit a redőny alatt felejtünk, ez nem más mint alákerülés ellenőrző funkció, amelyik automatikusan megáll az ilyen esetekben. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő beszerelésével, amelyik a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, valamint fel. Nem motoros a redőnye de szeretné, hogy az legyen? Semmi gond, megoldjuk!

  Mekkora rendetlenséggel jár az aluredőny beépítése?  Nálunk hatalmas felfordulással jár az aluredőnyök gyártása! Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb rendetlenséget fogja okozni. Abban az esetben ,ha zsinóros/gurtnis kezelés kerül beszerelésre, Önnek nincs oka aggódnia, hiszen csak egy apró méretű lyukat kell kifúrni, eszerint csak egy minimális mennyiségű forgács keletkezik. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön gyömrői otthonába, eszerint azokat már csak össze kell állítani és fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Mi szintén igényesek vagyunk a környezetünkre emiatt próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kevesebb felfordulást okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, ami több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Természetesen a beépítés után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

  Aluredőny javítást is vállalunk, más után is!  Vállaljuk nem csak az általunk beszerelt alumínium redőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is Gyömrőn. Komoly előnye a javításoknak, hogy viszonylag kicsi összegből megoldható egy új redőny árához képest. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről.

  A redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. A megrendelőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, ekképpen felkeres minket. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten és 40 km-es körzetében ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel. Távolabbi települések vonatkozásában km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat illetően az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal szintén tudunk szolgálni. A pontos felmérés, és az igények átbeszélése után, pontos árajánlatot adunk a helyszínen, vagy írásban, e-mail formájában, mely szerint a megrendelő eldöntheti, hogy igényt tart-e a munkánkra. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, mely pár percet vesz igénybe redőnyönként. A nyílászáróknál amennyiben nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. A lyukfúrás és a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, mely szintén pár percet vesz csupán igénybe. Ha a telepítés során nem akad semmilyen probléma, akkor összesen 15-20 percet alatt végzünk is. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés és a helyes működés beállítása több időbe is telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a tulajjal. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése és további szerkezeti munkálatok ,amik időigényesebbek. A munka végeztével minden esetben a takarítás következik, és legvégül a redőnyök helyes működtetésének ismertetése, és a munka átadása a megrendelőnek. 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája