Alumínium redőny Pomáz
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Pomáz)
"Bankfiókunkban motoros redőny került felszerelésre, jó választás volt a ZolNik, munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve."
K. István (OTP Bank / Deák tér) (Pomáz)
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Pomáz)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának pomázi otthonában?Lényegében bárhova beszerelhető az aluredőny. Természetesen a nyílászárók árnyékolásán kívül alkalmas különféle belső terek elválasztására, felosztására. Meglévő erkélyeket is építettünk már be Pomázon alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, valamint ételkiadó pultjának zárását is tettük már lehetővé alumínium redőny felszerelésével! Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni pomázi otthonát.

Mekkora felfordulással jár a redőny telepítése?Elég nagy felfordulás szokott lenni az aluredőnyök előállítás közben műhelyünkben. Viccet félretéve az Ön otthonában a munka minimális felfordulással jár csak. Abban az esetben ,ha zsinóros/gurtnis kezelés kerül beszerelésre, Önnek nincs oka aggódnia, hiszen csak egy apró méretű lyukat kell kifúrni, így csak egy minimális mennyiségű forgács keletkezik. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön pomázi otthonába, így azokat már csak össze kell állítani és fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Mi is igényesek vagyunk a környezetünkre ezért próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kevesebb kupit okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, amely több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Természetesen a procedúra után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

Az aluredőny motorizálása.A modern ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különféle technikai megoldásokkal. Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, így nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. Rendkívül célszerű, kényelmes és persze modern megoldás. Ott is járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de szándékozik távirányítóval is megoldhatjuk. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével is csupán egy gombnyomásra. Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Konkrétan: az időkapcsoló, ami helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. A legfőbb funkciónak köszönhetően nem történhet sem személyi sérülés, sem anyagi kár, ha esetleg valamit a redőny alatt felejtünk, ez nem más mint alákerülés ellenőrző funkció, ami automatikusan megáll az ilyen esetekben. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő installálásával, ami a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, illetve fel. Meglévő redőnyök átalakítását is vállaljuk motoros működtetésűre!

Az aluredőnyök várható élettartalmaAz alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Bírja a hideg és meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Ez a megfelelő megoldás Önnek abban az esetben, amennyiben nem akar redőnyeire hosszú évekig gondot fordítani! Amennyiben nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet szintén kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

Redőnyeinkre garanciát vállalunkAbban az esetben, ha tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. A rendeltetésszerű használatot személyesen a redőnyök felszerelésekor a megrendelővel ismertetjük. Abban az esetben, ha Ön gurtnis illetve zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira illetve a húzó zsínórra csupán fél év garanciát vállalunk. Miért csak fél év, amikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, illetve engedi le a redőnyeit, ily módon ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza valamint este pedig leengedi aluredőnyét. A redőny számára megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás illetve adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritka esetben előbukkanó problémák szintén azonnal kezelhetőek.

Alumínium redőny színekAz aluredőnyök esetén a tok valamint a felfutó sín is alumíniumból van, ekképpen porfestésre alkalmasak a felületeik. Eme eljárás legnagyobb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. A színterezés más néven porfestés tartós valamint ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, ekképpen nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, talán a csapadék hatására. Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, ekképpen utólag nem kell az időszakos átfestésükkel bajlódnia. Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, ekképpen Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, szürke, bézs
 • Extra színek: sötét bézs, világos barna, barna, ezüst, zöld, krém fehér, olíva, elefántcsont
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog pomázi otthonához.

  Az alumínium redőnyök karbantartása.  Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa és műanyag redőnyöket, ekképpen egyedi karbantartásra, átfestésre nincs szükségük! Ahhoz ,hogy mindenkor tiszta legyen pomázi redőnye elég csupán egy vizes rongy és egy kicsi tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, és savas tisztítószereket, vagy hígítót, mivel ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges karbantartást! Higgye el komolyan hosszú ideig nem lesz problémája pomázi otthonának árnyékolásával abban az esetben, ha törődik vele!

  Alumínium redőny javítást szintén vállalunk, más után is!  Vállaljuk nem csak az általunk telepített alumínium redőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását szintén Pomázon. A javítások mellett szól, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről.

  Milyen anyagokat használunk fel alumínium redőny szereléshez?  Az alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Az alumínium legfőbb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

  Az alumínium redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  Első lépésként tájékozódunk. A megrendelőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, ennek megfelelően felkeres minket. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten valamint 40 km-es körzetében ingyenes valamint nem jár semmilyen kötelezettséggel. Abban az esetben, ha nem az előbb említett körzetben van a település akkor 60ft/km útiköltséget számolunk fel, amelyet a beszereléskor már nem terheli Önt. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat illetőleg az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal is tudunk szolgálni. Az árajánlatot, mely szerint eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Maga az összeszerelés folyamata nem tart sokáig, néhány perc, ez annak köszönhető, hogy méretre gyártva érkezik meg az Ön otthonában a redőny alkatrészei. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, amelyik szintén egy pár perces művelet csak. Optimális esetekben a komplett alumínium redőny beépítése 15-20 percet vesz igénybe. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés valamint a helyes működés beállítása több időbe is telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a tulajjal. Léteznek extrém esetek is, amikor például falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, valamint betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére is időt kell szentelnünk. Ezek után a művelet befejező lépéseiként jöhet a takarítás, mint egyfolytában valamint ez után a redőnyök megfelelő működtetésének ismertetése valamint a munka átvétele.

  Az alumínium redőnyök fajtái  Számtalan fajtában szereljük redőnyeinket Pomázon. Abban az esetben, ha a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón,akkor külső tokos redőnyről beszélünk, amit utólag szerelünk fel a nyílászáróra. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Azon kivül, hogy a tok is szigetelt további előnye ennek a megoldásnak az esztétikum, ugyanis nem látszik a redőnytok. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ebben az esetben a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást. 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája