Alumínium redőny Maglód
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Konyhabútor áruházunk bemutatótermét szerettük volna motoros alumínium redőnnyel tovább csinosítani. A ZolNik remek munkát végzett, nagyon gyorsan és főleg felfordulás nélkül! Köszönjük!"
Bodócs István (ügyvezető, knapp.hu) (Maglód)
"A ZolNik-tól aluredőny és motoros roletta felszerelését rendeltük meg az épület egyes helyiségeihez. Korrekt áron, korrekt munkát végeztek, ajánljuk mindenkinek."
H.Henrik (ELTE TTK) (Maglód)
"Bankfiókunkban motoros redőny került felszerelésre, jó választás volt a ZolNik, munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve."
K. István (OTP Bank / Deák tér) (Maglód)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Miért javasolt alumínium redőnyt szereltetni maglódi otthonába?Az alu redőny szerelését gyakorlatilag bárhol megvalósíthatjuk. Nyílászárókra, belső terekben elválasztásra is szerelhetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket szintén építettünk már be maglódon alu redőnnyel. Volt, hogy egy iskolai menza térelválasztását valamint a hozzá tartozó ételkiadó pult zárását aluredőny szerelésével oldottuk meg. Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag szintén jobbá szeretnék varázsolni maglódi otthonát, köszönhetően a konstrukció sokszínűségének (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Aluredőny javítást szintén vállalunk!Ha önnek nem az általunk felszerelt alumínium redőnye van, nem probléma, más gyártók termékeinek a javításást szintén vállajuk maglódon! A javítások előnye, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, valamint apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

Garancia redőnyökreAbban az esetben, ha tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a vevőnek. Abban az esetben, ha Ön gurtnis és zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira és a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, és engedi le a redőnyeit, ennek megfelelően ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza valamint este pedig leengedi aluredőnyét. Továbbá az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, ennek megfelelően a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek valamint azonnal orvosolhatóak.

Milyen anyagokat használunk fel alumínium redőny telepítéséhez?Amennyiben az aluredőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, mely horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín és a redőny palást. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

Az aluredőnyök gondozása.Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint pl. a vast valamint nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel különösebb karbantartást valamint újrafestés se szükségeltetik! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, esetleg némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható maglódi redőnye. A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, valamint savas tisztítószereket, vagy hígítót, mivel ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges gondozást! Higgye el felettébb sokáig nem lesz problémája maglódi otthonának árnyékolásával abban az esetben, amennyiben törődik vele!

A redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. Miután a megrendelő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten és 40 km-es körzetében ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel. Abban az esetben, amennyiben nem az előbb említett körzetben van a település akkor 60ft/km útiköltséget számolunk fel, amelyet a beszereléskor már nem terheli Önt. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat és az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal szintén tudunk szolgálni. A felmérés után pontos árajánlattal tudunk szolgálni, egyből a helyszínen vagy írásban, elektronikus levél formájában, amely alapján a megrendelő eldöntheti ,hogy igényt tart-e a munkákra. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, ami néhány percet vesz igénybe redőnyönként. A nyílászáróknál amennyiben nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, mely szintén egy néhány perces művelet csak. Ideális esetekben a komplett alumínium redőny telepítése 15-20 percbe kerül. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés és a helyes működés beállítása több időbe is telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a tulajjal. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése és további szerkezeti munkálatok ,amik időigényesebbek. Ezek után a művelet befejező lépéseiként jöhet a takarítás, mint minden esetben és ez után a redőnyök megfelelő működtetésének ismertetése és a munka átvétele.

Az alumínium redőnyök fajtáiSzámtalan fajtában szereljük redőnyeinket maglódon. Van külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Ezen a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ebben az esetben a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást.

Mekkora rendetlenséggel jár az aluredőny telepítése?Elég nagy felfordulás szokott lenni az aluredőnyök gyártása közben telephelyünkön. Viccet félretéve az Ön otthonában a munka minimális rendetlenséggel jár csak. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, mert a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, ennek megfelelően a keletkező forgács csekély mértékű. Maga a redőny beszerelése még kisebb kupival jár, hiszen az alkatrészek méretre gyártva kerülnek az Ön maglódi otthonába, ahol csak össze kell szerelni őket és a nyílászáróhoz fogatni. Mi is igényesek vagyunk a környezetünkre ezért próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kevesebb kupit okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, amelyik több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Természetesen a procedúra után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

Színes redőnyök szerelésére is van lehetőség?Mivel, hogy az aluredőnyök tok és sín része alumíniumból van, emiatt lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. A porfestés előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőnyünk. A színterezés más néven porfestés tartós és ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, ekképpen nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, esetleg a csapadék hatására. Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell folyamatosan bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Alapból 18 féle színben elérhetőek az aluredőny lécei(palástja), amelyek a gyártása során kerülnek rá, így sajnos nem lehetséges az átfestés, ennek következtében Önnek 18 színből kell kiválasztani az ízlésének megfelelőt, de biztosak vagyunk benne ,hogy ez sikerülni fog! A léc színek a következőek:
 • Alapszín: fehér, világos szürke, szürke, bézs
 • Extra szín: sötét bézs, világos barna, barna, ezüst, zöld, krém fehér, elefántcsont, olíva
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog maglódi otthonához.

  Redőny motorizálás  A mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, eszerint nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. A végeredmény kiválképpen praktikus, és kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Olyan helyekre is beépíthetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás nem kivtelezhető. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével is csupán egy gombnyomásra. A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel is elláthatjuk a redőnyünket. Lássunk is pár példát: az időkapcsoló, amely üres lakás estén is megoldja redőnyeink nyitását, illetve zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. A legfőbb funkciónak köszönhetően nem történhet sem személyi sérülés, sem anyagi kár, amennyiben talán valamit a redőny alatt felejtünk, ez nem más mint alákerülés ellenőrző funkció, amely automatikusan megáll az ilyen esetekben. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő installálásával, amely a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, illetve fel. Meglévő redőnyök átalakítását is vállaljuk motoros működtetésűre!

  Az alamuníium redőnyök várható élettartalma  Az alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Ez a megfelelő megoldás Önnek abban az esetben, ha nem akar redőnyeire hosszú évekig gondot fordítani! Amennyiben nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet szintén kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája