Alumínium redőny Budapest - XIII. kerület (Angyalföld)
Alumínium redőny Budapest - XIII. kerület (Angyalföld)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Még egyszer köszönöm a gyors munkát! Évek óta szerettem volna elektromos redőnyt a hálóba és a nappaliba, aztán idén (az év első napján) ezt is felírtam az újévi listára. Azt viszont nem gondoltam, hogy ez lesz a legelső, ami teljesülni fog róla! A barátnőm férjétől hallottam a cégről, tudtam, hogy gyorsak és megbízhatóak, de hogy ennyire… ! Az egyeztetés után egy szempillantás alatt meglett az egész, én már nem húzogatom kézzel a redőnyöket!"
Simon Andrea (Budapest - XIII. kerület (Angyalföld))
"Ezúton is köszönjük a ZolNik munkáját, önkormányzatunknál szalagfüggönyt és szúnyoghálót szereltek fel, gyors és pontos munkát végeztek."
P. Mariann (IX. kerületi önkormányzat) (Budapest - XIII. kerület (Angyalföld))
"Konyhabútor áruházunk bemutatótermét szerettük volna motoros alumínium redőnnyel tovább csinosítani. A ZolNik remek munkát végzett, nagyon gyorsan és főleg felfordulás nélkül! Köszönjük!"
Bodócs István (ügyvezető, knapp.hu) (Budapest - XIII. kerület (Angyalföld))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának angyalföldi otthonában?Az alu redőny beépítését gyakorlatilag bárhol megvalósíthatjuk. Természetesen a nyílászárók árnyékolásán kívül alkalmas különféle belső terek elválasztására, felosztására. Meglévő erkélyeket szintén építettünk már be XIII. kerület Angyalföldön alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, és ételkiadó pultjának zárását szintén tettük már lehetővé alumínium redőny beépítésével! Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag szintén jobbá szeretnék varázsolni angyalföldi otthonát, köszönhetően a konstrukció sokszínűségének (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Milyen fajtái vannak az alumínium redőnyöknek?Számtalan fajtában szereljük redőnyeinket XIII. kerület Angyalföldön. Abban az esetben, ha a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón,akkor külső tokos redőnyről beszélünk, amit utólag szerelünk fel a nyílászáróra. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Azon kivül, hogy a tok is szigetelt további előnye ennek a megoldásnak az esztétikum, ugyanis nem látszik a redőnytok. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ha ezt a kivitelt választja akkor egyszerre kerül sor a redőny illetve a nyílászáró telepítésére, így a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást.

Mekkora rendetlenséggel jár az aluredőny telepítése?komoly kupi szokott lenni az aluredőnyök gyártása közben telephelyünkön. Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb felfordulást fogja okozni. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, mert a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, ennek megfelelően a keletkező forgács csekély mértékű. Maga a redőny beszerelése még kisebb kupival jár, hiszen az alkatrészek méretre gyártva kerülnek az Ön angyalföldi otthonába, ahol csak össze kell szerelni őket és a nyílászáróhoz fogatni. Mi szintén igényesek vagyunk a környezetünkre ennek következtében próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kisebb kupit okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, amely több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Értelemszerűen a beépítés után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

Az aluredőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. Miután a megrendelő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten és 40 km-es körzetében ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel. Abban az esetben, ha nem az előbb említett körzetben van a település akkor 60ft/km útiköltséget számolunk fel, amelyet a beszereléskor már nem terheli Önt. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat illetőleg az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal szintén tudunk szolgálni. Az árajánlatot, ami szerint eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. Miután Ön úgy dönt, hogy igényt tart a munkánra, a következő lépés a szerelés időpontjának az egyeztetése. Maga az összerakás folyamata nem tart sokáig, néhány perc, ez annak köszönhető, hogy méretre gyártva érkezik meg az Ön otthonában a redőny alkatrészei. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. A lyukfúrás és a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, amelyik szintén néhány percet vesz csupán igénybe. Ideális esetekben a komplett aluredőny felszerelése 15-20 percet vesz igénybe. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, mert villanyszerelési munkát szintén kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése és további szerkezeti munkák ,amik időigényesebbek. Ezek után a művelet befejező lépéseiként jöhet a takarítás, mint szüntelenül és ez után a redőnyök megfelelő működtetésének ismertetése és a munka átvétele.

Garanciát vállalunk redőnyeinkre!Alumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 esztendő garanciát vállalunk. Természetesen, ha nem megfelelően használják valamint ebből adódik a meghibásódás akkor arra nem érvényes a garancia. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a vevőnek. Abban az esetben, ha Ön gurtnis azonkívül zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira azonkívül a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. Miért csak fél év, amikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válasz felettébb egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, így ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák valamint este leengedik. Sőt az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, így a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek valamint azonnal orvosolhatóak.

Az alamuníium redőnyök élettartalmaNem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Műanyag társaikkal ellentétben az időjárás viszontagságainak anyagából fakadóan jobban ellenáll. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az alumínium redőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)!

Redőny karbantartás.Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa illetve műanyag redőnyöket, ily módon egyedi gondoskodásra, újrafestésre nincs szükségük! Ahhoz ,hogy szüntelenül tiszta legyen angyalföldi redőnye elég csupán egy vizes rongy illetve egy kicsi tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, illetve savas tisztítószereket, vagy hígítót, mivel ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges gondozást! Higgye el meglehetősen sokáig nem lesz problémája angyalföldi otthonának árnyékolásával abban az esetben, amennyiben törődik vele!

Milyen anyagokat használunk fel aluredőny telepítéséhez?Az alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Az alumínium legnagyobb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

Redőny színekMivel, hogy az aluredőnyök tok és sín része alumíniumból van, ezért lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. Eme eljárás legfőbb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. Nem kell attól félnünk, hogy az időjárási tényezők hatására megsérül a festés, hiszen színterezésnek avagy porfestésnek köszönhetően egy kellőképpen ellenálló réteg kerül fel az alkatrészekre.Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, eszerint utólag nem kell az időszakos átfestésükkel foglalkoznia. Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, eszerint Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszín: világos szürke, fehér, szürke, bézs
 • Extra szín: világos barna, sötét bézs, ezüst, barna, zöld, krém fehér, olíva, elefántcsont
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok és a sín is elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, eszerint teljesen szín azonos redőny érhető el, mely remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Az aluredőny motorizálása.  A mai ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különböző technikai megoldásokkal. Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Redőnyeinket automatizálni, egy csőmotor segítségével lehet, eszerint nem kell többé árnyékolónkat kézzel fel-le húzgálnunk. A végeredmény kiválképpen hasznos, illetve kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Olyan helyekre szintén beépíthetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás szóba se jöhet. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de szándékozik távirányítóval szintén megoldhatjuk. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Lássunk szintén néhány példát: az időkapcsoló, amelyik üres lakás estén szintén megoldja redőnyeink nyitását, illetően zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, eszerint nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban illetve a redőny szintén ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő installálásával, amelyik a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, illetően fel. Meglévő redőnyök átalakítását szintén vállaljuk motoros működtetésűre!

  Alumínium redőny javítást szintén vállalunk, más után is!  Ha önnek nem az általunk beszerelt aluredőnye van, nem probléma, más gyártók termékeinek a javításást szintén vállajuk XIII. kerület Angyalföldön! Komoly előnye a javításoknak, hogy viszonylag kicsi összegből megoldható egy új redőny árához képest. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről. 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája