Alumínium redőny Diósd
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Még egyszer köszönöm a gyors munkát! Évek óta szerettem volna elektromos redőnyt a hálóba és a nappaliba, aztán idén (az év első napján) ezt is felírtam az újévi listára. Azt viszont nem gondoltam, hogy ez lesz a legelső, ami teljesülni fog róla! A barátnőm férjétől hallottam a cégről, tudtam, hogy gyorsak és megbízhatóak, de hogy ennyire… ! Az egyeztetés után egy szempillantás alatt meglett az egész, én már nem húzogatom kézzel a redőnyöket!"
Simon Andrea (Diósd)
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Diósd)
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Diósd)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Miért javasolt alumínium redőnyt szereltetni diósdi otthonába?Az alu redőny szerelését lényegében bárhol megvalósíthatjuk. Nyílászárókra, belső terekben elválasztásra is telepíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket is építettünk már be Diósdon alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, és ételkiadó pultjának zárását is tettük már lehetővé alumínium redőny felszerelésével! Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni diósdi otthonát.

Alumínium redőny fajtákRengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket Diósdon. Létezik külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Lehetőség van úgynevezett ráépíthető tokos kivitelben is megrendelni. Ha ezt a kivitelt választja akkor egyszerre kerül sor a redőny valamint a nyílászáró telepítésére, ily módon a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

Az aluredőny telepítéséhez felhasznált anyagokAz alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Az alumínium legnagyobb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

Színes redőnyök szerelésére is van lehetőség?Mivel, hogy az aluredőnyök tok és sín része alumíniumból van, emiatt lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. Ezen eljárás legfőbb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. A színterezés más néven porfestés tartós és ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, ennek megfelelően nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, talán a csapadék hatására. Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, ennek megfelelően utólag nem kell az időszakos átfestésükkel bajlódnia. Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, ennek megfelelően Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, bézs, szürke

 • Extra szín: világos barna, sötét bézs, barna, ezüst, zöld, krém fehér, elefántcsont, olíva

 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok és a sín is elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, ennek megfelelően teljesen szín azonos redőny érhető el, amelyik remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Aluredőny javítást szintén vállalunk, más után is!  Vállaljuk nem csak az általunk felszerelt alumínium redőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását szintén Diósdon. A javítások mellett szól, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, és apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

  Mekkora felfordulással jár az aluredőny szerelése?  A műhelyünkben hatalmas felfordulással jár az alumínium redőnyök gyártása! Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb felfordulást fogja okozni. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, merthogy a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, így a keletkező forgács csekély mértékű. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön diósdi otthonába, így azokat már csak össze kell állítani illetve fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Extrém esetekben, amikor pl. falhoz fogatjuk a redőnyt megtörténhet beton/téglafúrás, mely némi porral jár, de állandóan próbáljuk a munkáinkat a minimum felfordulással illetve kosszal végezni! Szerelés után a munka során keletkezett törmeléket összetakarítjuk!

  Redőnyökre garanciát vállalunk  Abban az esetben, amennyiben tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. A rendeltetésszerű használatot személyesen a redőnyök felszerelésekor a megrendelővel ismertetjük. Zsinóros, és gurtnis kezelésű aluredőnyök esetén a húzó zsinór és gurtni élettartamára fél esztendő garanciát vállalunk. Miért csak fél év, mikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válasz felettébb egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, így ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák és este leengedik. A redőny számára megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás és adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritkán előbukkanó problémák is azonnal kezelhetőek.

  Lehet az alumínium redőnyt motorizálni is?  A mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, ennek megfelelően nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. Rendkívül hasznos, kényelmes és persze modern megoldás. Olyan helyekre szintén beépíthetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás nem kivtelezhető. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de szándékozik távirányítóval szintén megoldhatjuk. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Konkrétan: az időkapcsoló, ami helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, ennek megfelelően nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban és a redőny szintén ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő installálásával, ami a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, valamint fel. Meglévő redőnyök átalakítását szintén vállaljuk motoros működtetésűre!

  Redőny karbantartás.  Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint pl. a vast valamint nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel különösebb gondoskodást valamint átfestés se szükségeltetik! Ahhoz ,hogy egyfolytában tiszta legyen diósdi redőnye elég csupán egy vizes rongy valamint egy kicsi tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . Annak érdekében, hogy ne okozzunk kárt az alkatrészek festésében tisztitás közben kerüljük a durva felületű szivacsok illetve a különböző típusú savas tisztitószerek vagy hígító használatát! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges karbantartást! Gondoskodását redőnye meghálálja, így Önnek hosszú évekig nem lesz gondja diósdi otthonának árnyékolására, szigetelésére!

  Az alumínium redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  Első lépésként tájékozódunk. Miután a megrendelő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten illetve 40 km-es körzetében ingyenes illetve nem jár semmilyen kötelezettséggel. Távolabbi települések vonatkozásában km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat illetve az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal szintén tudunk szolgálni. Az árajánlatot, amely szerint eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, amely pár percet vesz igénybe redőnyönként. A nyílászáróknál ha nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, ami szintén egy pár perces művelet csak. Optimális esetekben a komplett alumínium redőny beépítése 15-20 percet vesz igénybe. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, mert villanyszerelési munkát szintén kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Léteznek extrém esetek is, amikor például falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, illetve betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére szintén időt kell szentelnünk. Mielőtt még a megrendelő átvené a munkát, előbb takarítunk illetve bemutatjuk a redőnyök helyes müködtetését.

  Mennyi az alumínium redőnyök várható élettartama?  Az alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Ha nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet szintén kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája