Alumínium redőny Budapest - IX. kerület (Ferencváros)
Alumínium redőny Budapest - IX. kerület (Ferencváros)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Budapest - IX. kerület (Ferencváros))
"Bankfiókunkban motoros redőny került felszerelésre, jó választás volt a ZolNik, munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve."
K. István (OTP Bank / Deák tér) (Budapest - IX. kerület (Ferencváros))
"A ZolNik-tól aluredőny és motoros roletta felszerelését rendeltük meg az épület egyes helyiségeihez. Korrekt áron, korrekt munkát végeztek, ajánljuk mindenkinek."
H.Henrik (ELTE TTK) (Budapest - IX. kerület (Ferencváros))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának ferencvárosi otthonában?Lényegében bárhova beszerelhető az alumínium redőny. Természetesen a nyílászárók árnyékolásán kívül alkalmas különböző belső terek elválasztására, felosztására. Meglévő erkélyeket szintén építettünk már be IX. kerület Ferencvárosban alu redőnnyel. Volt, hogy egy iskolai menza térelválasztását és a hozzá tartozó ételkiadó pult zárását aluredőny telepítésével oldottuk meg. Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni ferencvárosi otthonát.

Az aluredőny motorizálása.A mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Redőnyeinket automatizálni, egy csőmotor segítségével lehet, eszerint nem kell többé árnyékolónkat kézzel fel-le húzgálnunk. A végeredmény kiválképpen célszerű, és kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Ott szintén járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de akar távirányítóval szintén megoldhatjuk. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Konkrétan: az időkapcsoló, mely helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. A legfőbb funkciónak köszönhetően nem történhet sem személyi sérülés, sem anyagi kár, amennyiben esetleg valamit a redőny alatt felejtünk, ez nem más mint alákerülés ellenőrző funkció, mely automatikusan megáll az ilyen esetekben. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő beszerelésével, mely a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, illetően fel. Nem motoros a redőnye de szeretné, hogy az legyen? Semmi gond, megoldjuk!

Mennyi az alumínium redőnyök várható élettartama?Nem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Bírja a hideg illetve meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Ha nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet szintén kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

Milyen anyagokat használunk fel alumínium redőny telepítéséhez?Az alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

Az alumínium redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. Miután a vevő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Következő fontos lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, amelyik Budapest valamint annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe valamint kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések tekintetében km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat illetően az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal szintén tudunk szolgálni. A felmérés után pontos árajánlattal tudunk szolgálni, egyből a helyszínen vagy írásban, elektronikus levél formájában, amely alapján a megrendelő eldöntheti ,hogy igényt tart-e a munkákra. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, mely néhány percet vesz igénybe redőnyönként. A nyílászáróknál ha nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. A lyukfúrás valamint a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, amelyik szintén néhány percet vesz csupán igénybe. Ideális esetekben a komplett alumínium redőny felszerelése 15-20 percet vesz igénybe. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, mert villanyszerelési munkát szintén kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Léteznek extrém esetek is, mikor például falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, valamint betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére szintén időt kell szentelnünk. Ezek után a művelet befejező lépéseiként jöhet a takarítás, mint mindenkor valamint ez után a redőnyök megfelelő működtetésének ismertetése valamint a munka átvétele.

Aluredőny fajtákSzámtalan fajtában szereljük redőnyeinket IX. kerület Ferencvárosban. Létezik külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Lehetőség van úgynevezett ráépíthető tokos kivitelben is megrendelni. Ebben az esetben a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

Garanciát vállalunk redőnyeinkre!Alumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 esztendő garanciát vállalunk. Természetesen, amennyiben nem jól használják illetve ebből adódik a meghibásódás abban az esetben arra nem érvényes a garancia. A rendeltetésszerű használatot személyesen a redőnyök felszerelésekor a megrendelővel ismertetjük. Abban az esetben, amennyiben Ön gurtnis azonkívül zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira azonkívül a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. Miért csak fél év, mikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válasz meglehetősen egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, ekképpen ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák illetve este leengedik. A redőny részére megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás azonkívül adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritka esetben előbukkanó problémák szintén azonnal kezelhetőek.

Aluredőny színekMivel, hogy az aluredőnyök tok illetve sín része alumíniumból van, ezért lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. A porfestés előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőnyünk. Nem kell attól félnünk, hogy az időjárási tényezők hatására megsérül a festés, hiszen színterezésnek avagy porfestésnek köszönhetően egy kellőképpen ellenálló réteg kerül fel az alkatrészekre.Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, ily módon utólag nem kell az időszakos átfestésükkel bajlódnia. Alapból 18 féle színben elérhetőek az aluredőny lécei(palástja), amelyek a gyártása során kerülnek rá, így sajnos nem lehetséges az átfestés, ennek következtében Önnek 18 színből kell kiválasztani az ízlésének megfelelőt, de biztosak vagyunk benne ,hogy ez sikerülni fog! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, bézs, szürke
 • Extra szín: sötét bézs, világos barna, ezüst, barna, zöld, krém fehér, elefántcsont, olíva
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok illetve a sín is elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, ily módon teljesen szín azonos redőny érhető el, amelyik remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Az alumínium redőnyök gondozása.  Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint például a vast illetve nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel különösebb karbantartást illetve átfestés se szükségeltetik! Ahhoz ,hogy minden alkalommal tiszta legyen ferencvárosi redőnye elég csupán egy vizes rongy illetve egy kis tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . Annak érdekében, hogy ne okozzunk kárt az alkatrészek festésében tisztitás közben kerüljük a durva felületű szivacsok illetve a különböző típusú savas tisztitószerek vagy hígító használatát! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges karbantartást! Gondoskodását redőnye meghálálja, így Önnek hosszú évekig nem lesz gondja ferencvárosi otthonának árnyékolására, szigetelésére!

  Redőny javítást is vállalunk, más után is!  Vállaljuk nem csak az általunk beszerelt aluredőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is IX. kerület Ferencvárosban. Komoly előnye a javításoknak, hogy viszonylag kis összegből megoldható egy új redőny árához képest. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről.

  Mekkora felfordulással jár a redőny telepítése?  A műhelyünkben hatalmas felfordulással jár az aluredőnyök gyártása! Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb felfordulást fogja okozni. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, ugyanis a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, ennek megfelelően a keletkező forgács csekély mértékű. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön ferencvárosi otthonába, ennek megfelelően azokat már csak össze kell állítani és fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Különleges esetekben, mikor például falhoz fogatjuk a redőnyt megeshet beton/téglafúrás, amely némi porral jár, de állandóan próbáljuk a munkáinkat a minimum felfordulással és kosszal végezni! Szerelés után a munka során keletkezett törmeléket összetakarítjuk!

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája