Alumínium redőny Fót
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A ZolNik-tól aluredőny és motoros roletta felszerelését rendeltük meg az épület egyes helyiségeihez. Korrekt áron, korrekt munkát végeztek, ajánljuk mindenkinek."
H.Henrik (ELTE TTK) (Fót)
"A Groupama Aréna Skybox páholyának árnyékolására kerestünk olyan partnert, aki nemcsak gyorsan végrehajtja a feladatot, de számíthatunk szakértelmére a technológia kiválasztásában is. A ZolNik-nál megtaláltuk, amit kerestünk: professzionális tanácsadás, precíz és gyors munkavégzés korrekt áron."
Petrőczy Dániel (Facility manager Groupama Aréna) (Fót)
"Ezúton is köszönjük a ZolNik munkáját, önkormányzatunknál szalagfüggönyt és szúnyoghálót szereltek fel, gyors és pontos munkát végeztek."
P. Mariann (IX. kerületi önkormányzat) (Fót)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Miért ajánlatos alumínium redőnyt telepíteni fóti otthonába?Lényegében bárhova beszerelhető az alumínium redőny. Természetesen a nyílászárók árnyékolásán kívül alkalmas különböző belső terek elválasztására, felosztására. Meglévő erkélyeket szintén építettünk már be Fóton alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, és ételkiadó pultjának zárását szintén tettük már lehetővé alumínium redőny felszerelésével! Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni fóti otthonát.

Az aluredőnyök várható élettartalmaAz alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Műanyag társaikkal ellentétben az időjárás viszontagságainak anyagából fakadóan jobban ellenáll. Bírja a hideg illetve meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az alumínium redőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)!

Milyen anyagokat használunk fel aluredőny telepítéséhez?Az alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

Van lehetőség színes redőnyöket is szerelni?Az aluredőnyök esetén a tok illetve a felfutó sín szintén alumíniumból van, így porfestésre alkalmasak a felületeik. Eme eljárás legfőbb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. Nem kell attól félnünk, hogy az időjárási tényezők hatására megsérül a festés, hiszen színterezésnek avagy porfestésnek köszönhetően egy kellőképpen ellenálló réteg kerül fel az alkatrészekre.Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell minden esetben bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Alapból 18 féle színben elérhetőek az aluredőny lécei(palástja), amelyek a gyártása során kerülnek rá, így sajnos nem lehetséges az átfestés, ennek következtében Önnek 18 színből kell kiválasztani az ízlésének megfelelőt, de biztosak vagyunk benne ,hogy ez sikerülni fog! A léc színek a következőek:
 • Alapszín: világos szürke, fehér, szürke, bézs
 • Extra szín: világos barna, sötét bézs, barna, ezüst, zöld, krém fehér, elefántcsont, olíva
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok illetve a sín szintén elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, így teljesen szín azonos redőny érhető el, amely remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Milyen fajtái vannak az alumínium redőnyöknek?  Rengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket Fóton. Van külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Azon kivül, hogy a tok is szigetelt további előnye ennek a megoldásnak az esztétikum, ugyanis nem látszik a redőnytok. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ha ezt a kivitelt választja abban az esetben egyszerre kerül sor a redőny és a nyílászáró telepítésére, ily módon a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást.

  Alumínium redőny javítást is vállalunk!  Vállaljuk nem csak az általunk telepített alumínium redőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is Fóton. Komoly előnye a javításoknak, hogy viszonylag kicsi összegből megoldható egy új redőny árához képest. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről.

  Lehet az alumínium redőnyt motorizálni is?  A modern ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különféle technikai megoldásokkal. Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Redőnyeinket automatizálni, egy csőmotor segítségével lehet, ily módon nem kell többé árnyékolónkat kézzel fel-le húzgálnunk. Rendkívül hasznos, kényelmes valamint persze modern megoldás. Olyan helyekre szintén felszerelhetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás lehetetlen. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Lássunk szintén néhány példát: az időkapcsoló, amelyik üres lakás estén szintén megoldja redőnyeink nyitását, és zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, ily módon nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban valamint a redőny szintén ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő beszerelésével, amelyik a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, és fel. Nem motoros a redőnye de szeretné, hogy az legyen? Semmi gond, megoldjuk!

  Redőny gondozás.  Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint pl. a vast illetve nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel speciális karbantartást illetve átfestés se szükségeltetik! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, esetleg némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható fóti redőnye. A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, illetve savas tisztítószereket, vagy hígítót, merthogy ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges gondozást! Gondoskodását redőnye meghálálja, ennek megfelelően Önnek hosszú évekig nem lesz gondja fóti otthonának árnyékolására, szigetelésére!

  Az aluredőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. A vevőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, ekképpen felkeres minket. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten és 40 km-es körzetében ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel. Abban az esetben, amennyiben nem az előbb említett körzetben van a település abban az esetben 60ft/km útiköltséget számolunk fel, amelyet a beszereléskor már nem terheli Önt. A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő kívánságait, elképzeléseit, kérésre mintadarabokat szintén be tudunk mutatni. Az árajánlatot, ami szerint eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Maga az összeszerelés folyamata nem tart sokáig, néhány perc, ez annak köszönhető, hogy méretre gyártva érkezik meg az Ön otthonában a redőny alkatrészei. A nyílászáróknál amennyiben nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. A lyukfúrás és a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, amely szintén néhány percet vesz csupán igénybe. Ideális esetekben a komplett aluredőny telepítése 15-20 percet vesz igénybe. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, mivel villanyszerelési munkát szintén kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése és további szerkezeti munkálatok ,amik időigényesebbek. Mielőtt még a megrendelő átvené a munkát, előbb takarítunk és bemutatjuk a redőnyök helyes müködtetését.

  Mekkora felfordulással jár az aluredőny szerelése?  Elég nagy felfordulás szokott lenni az aluredőnyök gyártása közben műhelyünkben. Viccet félretéve az Ön otthonában a munka minimális felfordulással jár csak. Abban az esetben ,ha zsinóros/gurtnis kezelés kerül beszerelésre, Önnek nincs oka aggódnia, hiszen csak egy apró méretű lyukat kell kifúrni, ily módon csak egy minimális mennyiségű forgács keletkezik. Maga a redőny beszerelése még kisebb felfordulással jár, hiszen az alkatrészek méretre gyártva kerülnek az Ön fóti otthonába, ahol csak össze kell szerelni őket és a nyílászáróhoz fogatni. Mi is igényesek vagyunk a környezetünkre ezért próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kevesebb kupit okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, amely több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Szerelés után a munka során keletkezett törmeléket összetakarítjuk!

  Garanciát vállalunk redőnyeinkre!  Abban az esetben, ha tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a vevőnek. Abban az esetben, ha Ön gurtnis és zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira és a húzó zsínórra csupán fél év garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válasz nagyon egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, így ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák és este leengedik. A redőny részére megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás és adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritka esetben előbukkanó problémák szintén azonnal kezelhetőek. 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája