Alumínium redőny Dunaharaszti
Alumínium redőny Dunaharaszti
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Dunaharaszti)
"Még egyszer köszönöm a gyors munkát! Évek óta szerettem volna elektromos redőnyt a hálóba és a nappaliba, aztán idén (az év első napján) ezt is felírtam az újévi listára. Azt viszont nem gondoltam, hogy ez lesz a legelső, ami teljesülni fog róla! A barátnőm férjétől hallottam a cégről, tudtam, hogy gyorsak és megbízhatóak, de hogy ennyire… ! Az egyeztetés után egy szempillantás alatt meglett az egész, én már nem húzogatom kézzel a redőnyöket!"
Simon Andrea (Dunaharaszti)
"A régi faredőnyünk három évtized után végleg felmondta a szolgálatot. Korábban a férjem még ki tudta javítani, ha megakadt, de a falécek már annyira el voltak vetemedve, hogy az egészet cserélni kellett. Nagyon féltem a munkálatoktól, de a kollégájuk segítőkészsége és tudása meggyőzött. Végül alumínium redőnyt választottunk, és amennyire izgultam a csere és a beszerelés miatt, annyira egyszerűen és gyorsan ment! Köszönjük a precíz munkát, még takarítanom se kellett utána!"
Hajdúné, Teleki Gyöngyi (Dunaharaszti)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának dunaharaszti otthonában?Az alu redőny telepítését gyakorlatilag bárhol kivitelezhetjük. Természetesen a nyílászárók árnyékolásán kívül alkalmas különböző belső terek elválasztására, felosztására. Meglévő erkélyeket szintén építettünk már be Dunaharasztiban alu redőnnyel. Volt, hogy egy iskolai menza térelválasztását valamint a hozzá tartozó ételkiadó pult zárását aluredőny beépítésével oldottuk meg. Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag szintén jobbá szeretnék varázsolni dunaharaszti otthonát, köszönhetően a konstrukció változatosságának (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Mekkora felfordulással jár az aluredőny telepítése?Elég nagy felfordulás szokott lenni az aluredőnyök gyártása közben műhelyünkben. Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb rendetlenséget fogja okozni. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, merthogy a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, eszerint a keletkező forgács csekély mértékű. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön dunaharaszti otthonába, eszerint azokat már csak össze kell állítani és fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Különleges esetekben, mikor pl. falhoz fogatjuk a redőnyt előfordulhat beton/téglafúrás, amelyik némi porral jár, de állandóan próbáljuk a munkáinkat a minimálisan felfordulással és kosszal végezni! Szerelés után a munka során keletkezett törmeléket összetakarítjuk!

Redőny javítást szintén vállalunk, más után is!Vállaljuk nem csak az általunk felszerelt aluredőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását szintén Dunaharasztiban. A javítások előnye, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről.

Redőny motorizálásA mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, ennek megfelelően nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. Rendkívül hasznos, kényelmes valamint persze modern megoldás. Ott szintén járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de szándékozik távirányítóval szintén megoldhatjuk. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével szintén csupán egy gombnyomásra. A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel szintén elláthatjuk a redőnyünket. Lássunk szintén pár példát: az időkapcsoló, amely üres lakás estén szintén megoldja redőnyeink nyitását, valamint zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, ennek megfelelően nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban valamint a redőny szintén ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő telepítésévell, amely a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, valamint fel. Meglévő redőnyök átalakítását szintén vállaljuk motoros működtetésűre!

Van lehetőség színes redőnyöket is szerelni?Az aluredőnyök esetén a tok valamint a felfutó sín is alumíniumból van, eszerint porfestésre alkalmasak a felületeik. Ezen eljárás legfőbb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. Nem kell attól félnünk, hogy az időjárási tényezők hatására megsérül a festés, hiszen színterezésnek avagy porfestésnek köszönhetően egy kellőképpen ellenálló réteg kerül fel az alkatrészekre.Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, eszerint utólag nem kell az időszakos átfestésükkel foglalkoznia. Alapból 18 féle színben elérhetőek az aluredőny lécei(palástja), amelyek a gyártása során kerülnek rá, így sajnos nem lehetséges az átfestés, ennek következtében Önnek 18 színből kell kiválasztani az ízlésének megfelelőt, de biztosak vagyunk benne ,hogy ez sikerülni fog! A léc színek a következőek:
 • Alapszín: fehér, világos szürke, bézs, szürke
 • Extra színek: világos barna, sötét bézs, ezüst, barna, zöld, krém fehér, olíva, elefántcsont
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok valamint a sín is elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, eszerint teljesen szín azonos redőny érhető el, ami remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Az alumínium redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. A megrendelőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, eszerint felkeres minket. Következő lényeges lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, amely Budapest illetve annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe illetve kötelezettséget se jelent. Abban az esetben, ha nem az előbb említett körzetben van a település abban az esetben 60ft/km útiköltséget számolunk fel, amelyet a beszereléskor már nem terheli Önt. A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő kívánságait, elképzeléseit, kérésre mintadarabokat is be tudunk mutatni. A felmérés után pontos árajánlattal tudunk szolgálni, egyből a helyszínen vagy írásban, elektronikus levél formájában, amely szerint a megrendelő eldöntheti ,hogy igényt tart-e a munkákra. Miután Ön úgy dönt, hogy igényt tart a munkánra, a következő lépés a szerelés időpontjának az egyeztetése. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, amely néhány percet vesz igénybe redőnyönként. A nyílászáróknál ha nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, amely szintén egy néhány perces művelet csak. Optimális esetekben a komplett alumínium redőny beépítése 15-20 percbe kerül. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés illetve a helyes működés beállítása több időbe is telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a tulajjal. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése illetve további szerkezeti munkálatok ,amik időigényesebbek. A munka végeztével minden esetben a takarítás következik, illetve legvégül a redőnyök helyes működtetésének ismertetése, illetve a munka átadása a megrendelőnek.

  Az aluredőny telepítéséhez felhasznált anyagok  Az alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

  Garancia redőnyeinkre  Alumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 esztendő garanciát vállalunk. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a megrendelőnek. Abban az esetben, amennyiben Ön gurtnis illetőleg zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira illetőleg a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válasz nagyon egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, ily módon ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák valamint este leengedik. Sőt az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, ily módon a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek valamint azonnal orvosolhatóak.

  Az aluredőnyök fajtái  Rengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket Dunaharasztiban. Létezik külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ebben az esetben a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang és hőszigetelő, és ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, amelyik komoly előnyt jelent. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

  Az alumínium redőnyök gondozása.  Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint például a vast valamint nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel különösebb karbantartást valamint újrafestés se szükségeltetik! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, talán némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható dunaharaszti redőnye. A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, valamint savas tisztítószereket, vagy hígítót, mivel ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A redőny egyik fő alkatrésze a tengelye, ami golyóscsapággyal van szerelve, így redőnyének gördülékenysége szintén biztosítva van, ami szintén nem igényel különösebb karbantartást! Higgye el nagyon hosszú ideig nem lesz problémája dunaharaszti otthonának árnyékolásával abban az esetben, amennyiben törődik vele!

  Mennyi az alumínium redőnyök élettartama?  Nem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az alumínium redőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)! 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája