Alumínium redőny Budapest - XV. kerület (Rákospalota)
Alumínium redőny Budapest - XV. kerület (Rákospalota)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Budapest - XV. kerület (Rákospalota))
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Budapest - XV. kerület (Rákospalota))
"Még egyszer köszönöm a gyors munkát! Évek óta szerettem volna elektromos redőnyt a hálóba és a nappaliba, aztán idén (az év első napján) ezt is felírtam az újévi listára. Azt viszont nem gondoltam, hogy ez lesz a legelső, ami teljesülni fog róla! A barátnőm férjétől hallottam a cégről, tudtam, hogy gyorsak és megbízhatóak, de hogy ennyire… ! Az egyeztetés után egy szempillantás alatt meglett az egész, én már nem húzogatom kézzel a redőnyöket!"
Simon Andrea (Budapest - XV. kerület (Rákospalota))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának rákospalotai otthonában?Az alumínium redőny telepítését lényegében bárhol kivitelezhetjük. Nyílászárókra, belső terekben elválasztásra is beépíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket szintén építettünk már be XV. kerület Rákospalotán alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, valamint ételkiadó pultjának zárását szintén tettük már lehetővé alumínium redőny telepítésével! Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni rákospalotai otthonát.

Redőny karbantartás.Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint pl. a vast valamint nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel speciális karbantartást valamint átfestés se szükségeltetik! Ahhoz ,hogy folyamatosan tiszta legyen rákospalotai redőnye elég csupán egy vizes rongy valamint egy kicsi tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, valamint savas tisztítószereket, vagy hígítót, ugyanis ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges gondozást! Gondoskodását redőnye meghálálja, ekképpen Önnek hosszú évekig nem lesz gondja rákospalotai otthonának árnyékolására, szigetelésére!

Az alumínium redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. A vevőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, ennek megfelelően felkeres minket. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten illetve 40 km-es körzetében ingyenes illetve nem jár semmilyen kötelezettséggel. Abban az esetben, amennyiben nem az előbb említett körzetben van a település abban az esetben 60ft/km útiköltséget számolunk fel, amelyet a beszereléskor már nem terheli Önt. A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő kívánságait, elképzeléseit, kérésre mintadarabokat is be tudunk mutatni. Az árajánlatot, mely alapján eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, mely pár percet vesz igénybe redőnyönként. A nyílászáróknál amennyiben nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. A lyukfúrás illetve a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, amelyik szintén pár percet vesz csupán igénybe. Ha a felszerelés során nem akad semmilyen probléma, akkor összesen 15-20 percet alatt végzünk is. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés illetve a helyes működés beállítása több időbe is telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a tulajjal. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése illetve további szerkezeti munkálatok ,amik időigényesebbek. Mielőtt még a megrendelő átvené a munkát, előbb takarítunk illetve bemutatjuk a redőnyök helyes müködtetését.

Van lehetőség színes redőnyöket is szerelni?Mivel, hogy az aluredőnyök tok illetve sín része alumíniumból van, ennek következtében lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. Eme eljárás legfőbb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. A színterezés más néven porfestés tartós illetve ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, ennek megfelelően nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, talán a csapadék hatására. Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell minden alkalommal bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, ennek megfelelően Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: fehér, világos szürke, szürke, bézs
 • Extra színek: világos barna, sötét bézs, barna, ezüst, zöld, krém fehér, elefántcsont, olíva
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog rákospalotai otthonához.

  Milyen fajtái vannak az alumínium redőnyöknek?  Rengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket XV. kerület Rákospalotán. Abban az esetben, ha a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón,akkor külső tokos redőnyről beszélünk, amit utólag szerelünk fel a nyílászáróra. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ha ezt a kivitelt választja abban az esetben egyszerre kerül sor a redőny valamint a nyílászáró telepítésére, ily módon a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang valamint hőszigetelő, valamint ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, ami komoly előnyt jelent. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást.

  Aluredőny javítást is vállalunk, más után is!  Vállaljuk nem csak az általunk felszerelt alumínium redőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is XV. kerület Rákospalotán. Komoly előnye a javításoknak, hogy viszonylag kicsi összegből megoldható egy új redőny árához képest. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről.

  Mekkora rendetlenséggel jár az alumínium redőny szerelése?  komoly kupi szokott lenni az aluredőnyök előállítás közben telephelyünkön. Viccet félretéve az Ön otthonában a munka minimális rendetlenséggel jár csak. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, merthogy a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, ily módon a keletkező forgács csekély mértékű. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön rákospalotai otthonába, ily módon azokat már csak össze kell állítani valamint fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Különleges esetekben, mikor például falhoz fogatjuk a redőnyt megtörténhet beton/téglafúrás, mely némi porral jár, de egyfolytában próbáljuk a munkáinkat a legalább felfordulással valamint kosszal végezni! Értelemszerűen a beszerelés után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

  Garanciát vállalunk redőnyeinkre!  Abban az esetben, amennyiben tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. Természetesen, amennyiben nem megfelelően használják valamint ebből adódik a meghibásódás akkor arra nem érvényes a garancia. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a megrendelőnek. Abban az esetben, amennyiben Ön gurtnis illetően zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira illetően a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. Miért csak fél év, mikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, illetően engedi le a redőnyeit, eszerint ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza valamint este pedig leengedi aluredőnyét. Továbbá az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, eszerint a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek valamint azonnal orvosolhatóak.

  Mennyi az alumínium redőnyök várható élettartama?  Nem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Műanyag társaikkal ellentétben az időjárás viszontagságainak anyagából fakadóan jobban ellenáll. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az aluredőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)!

  Milyen anyagokat használunk fel alumínium redőny telepítéséhez?  Az alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Az alumínium legnagyobb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

  Lehet az alumínium redőnyt motorizálni is?  A mai ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különböző technikai megoldásokkal. Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Redőnyeinket automatizálni, egy csőmotor segítségével lehet, így nem kell többé árnyékolónkat kézzel fel-le húzgálnunk. A végeredmény kiválképpen célszerű, illetve kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Ott szintén járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Konkrétan: az időkapcsoló, amely helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, amennyiben valamit véletlen alatta felejtünk, így nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban illetve a redőny szintén ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő telepítésévell, amely a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, és fel. Meglévő redőnyök átalakítását szintén vállaljuk motoros működtetésűre!

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája