Alumínium redőny Szentendre
Alumínium redőny Szentendre
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A régi faredőnyünk három évtized után végleg felmondta a szolgálatot. Korábban a férjem még ki tudta javítani, ha megakadt, de a falécek már annyira el voltak vetemedve, hogy az egészet cserélni kellett. Nagyon féltem a munkálatoktól, de a kollégájuk segítőkészsége és tudása meggyőzött. Végül alumínium redőnyt választottunk, és amennyire izgultam a csere és a beszerelés miatt, annyira egyszerűen és gyorsan ment! Köszönjük a precíz munkát, még takarítanom se kellett utána!"
Hajdúné, Teleki Gyöngyi (Szentendre)
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Szentendre)
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Szentendre)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Miért ajánlatos alumínium redőnyt telepíteni szentendrei otthonába?Az alu redőny szerelését gyakorlatilag bárhol kivitelezhetjük. Ajtóra és ablakra, belső terekben elválasztásra is beépíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket szintén építettünk már be Szentendrén alu redőnnyel. Volt, hogy egy iskolai menza térelválasztását és a hozzá tartozó ételkiadó pult zárását aluredőny telepítésével oldottuk meg. Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni szentendrei otthonát.

Mekkora az alumínium redőnyök élettartama?Nem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Amennyiben nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet szintén kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

Lehet az alumínium redőnyt motorizálni is?A mai ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különböző technikai megoldásokkal. Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, ekképpen nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. Rendkívül hasznos, kényelmes valamint persze modern megoldás. Ott is járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de szándékozik távirányítóval is megoldhatjuk. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével is csupán egy gombnyomásra. A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel is elláthatjuk a redőnyünket. Konkrétan: az időkapcsoló, amely helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. A legfőbb funkciónak köszönhetően nem történhet sem személyi sérülés, sem anyagi kár, amennyiben esetleg valamit a redőny alatt felejtünk, ez nem más mint alákerülés ellenőrző funkció, amely automatikusan megáll az ilyen esetekben. Még komfortosabbá varázsolhatjuk az élményt a fényérzékelő installálásával, amely az aktuális fényviszonyok alapján mozgatja a redőnyünket fel valamint le. Nem motoros a redőnye de szeretné, hogy az legyen? Semmi gond, megoldjuk!

Garanciát vállalunk redőnyeinkre!Abban az esetben, amennyiben tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. Természetesen, amennyiben nem jól használják illetve ebből adódik a meghibásódás akkor arra nem érvényes a garancia. A rendeltetésszerű használatot személyesen a redőnyök felszerelésekor a megrendelővel ismertetjük. Abban az esetben, amennyiben Ön gurtnis illetve zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira illetve a húzó zsínórra csupán fél év garanciát vállalunk. Miért csak fél év, amikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, illetve engedi le a redőnyeit, ekképpen ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza illetve este pedig leengedi aluredőnyét. A redőny számára megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás illetve adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritka esetben előbukkanó problémák is azonnal kezelhetőek.

Aluredőny színekAz aluredőnyök esetén a tok illetve a felfutó sín is alumíniumból van, ennek megfelelően porfestésre alkalmasak a felületeik. A porfestés előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőnyünk. A színterezés más néven porfestés tartós illetve ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, ennek megfelelően nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, esetleg a csapadék hatására. Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell mindig bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, ennek megfelelően Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: fehér, világos szürke, szürke, bézs
 • Extra színek: világos barna, sötét bézs, barna, ezüst, krém fehér, zöld, olíva, elefántcsont
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok illetve a sín is elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, ennek megfelelően teljesen szín azonos redőny érhető el, amely remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Redőny javítást is vállalunk!  Amennyiben önnek nem az általunk beszerelt alumínium redőnye van, nem probléma, más gyártók termékeinek a javításást is vállajuk Szentendrén! A javítások előnye, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, és apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

  Mekkora rendetlenséggel jár a redőny telepítése?  A műhelyünkben hatalmas felfordulással jár az aluredőnyök gyártása! Viccet félretéve az Ön otthonában a munka minimális rendetlenséggel jár csak. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, mert a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, ekképpen a keletkező forgács csekély mértékű. Maga a redőny beszerelése még kisebb kuplerájjal jár, hiszen az alkatrészek méretre gyártva kerülnek az Ön szentendrei otthonába, ahol csak össze kell szerelni őket és a nyílászáróhoz fogatni. Extrém esetekben, mikor például falhoz fogatjuk a redőnyt megeshet beton/téglafúrás, mely némi porral jár, de állandóan próbáljuk a munkáinkat a minimálisan felfordulással és kosszal végezni! Természetesen a beszerelés után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

  Redőny gondozás.  Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa és műanyag redőnyöket, így egyedi karbantartásra, átfestésre nincs szükségük! Ahhoz ,hogy szüntelenül tiszta legyen szentendrei redőnye elég csupán egy vizes rongy és egy kicsi tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . Annak érdekében, hogy ne okozzunk kárt az alkatrészek festésében tisztitás közben kerüljük a durva felületű szivacsok illetve a különböző típusú savas tisztitószerek vagy hígító használatát! A redőny egyik fő alkatrésze a tengelye, ami golyóscsapággyal van szerelve, így redőnyének gördülékenysége szintén biztosítva van, ami szintén nem igényel különösebb karbantartást! Gondoskodását redőnye meghálálja, így Önnek hosszú évekig nem lesz gondja szentendrei otthonának árnyékolására, szigetelésére!

  A telepítéséhez felhasznált anyagok  Ha az aluredőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, mely horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín és a redőny palást. Az alumínium legnagyobb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

  Az aluredőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  Első lépésként tájékozódunk. Miután a vevő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten és 40 km-es körzetében ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel. Távolabbi települések esetében km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat illetve az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal is tudunk szolgálni. A pontos felmérés, és az igények átbeszélése után, pontos árajánlatot adunk a helyszínen, vagy írásban, e-mail formájában, ami szerint a megrendelő eldöntheti, hogy igényt tart-e a munkánkra. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, amely pár percet vesz igénybe redőnyönként. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, ami szintén egy pár perces művelet csak. Optimális esetekben a komplett aluredőny felszerelése 15-20 percbe kerül. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés és a helyes működés beállítása több időbe is telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a tulajjal. Léteznek extrém esetek is, amikor például falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, és betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére is időt kell szentelnünk. A munka végeztével minden esetben a takarítás következik, és legvégül a redőnyök helyes működtetésének ismertetése, és a munka átadása a megrendelőnek.

  Milyen fajtái vannak az alumínium redőnyöknek?  Rengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket Szentendrén. Van külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Lehetőség van úgynevezett ráépíthető tokos kivitelben is megrendelni. Ebben az esetben a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is. 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája