Alumínium redőny Budapest - VII. kerület (Erzsébetváros)
Alumínium redőny Budapest - VII. kerület (Erzsébetváros)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Még egyszer köszönöm a gyors munkát! Évek óta szerettem volna elektromos redőnyt a hálóba és a nappaliba, aztán idén (az év első napján) ezt is felírtam az újévi listára. Azt viszont nem gondoltam, hogy ez lesz a legelső, ami teljesülni fog róla! A barátnőm férjétől hallottam a cégről, tudtam, hogy gyorsak és megbízhatóak, de hogy ennyire… ! Az egyeztetés után egy szempillantás alatt meglett az egész, én már nem húzogatom kézzel a redőnyöket!"
Simon Andrea (Budapest - VII. kerület (Erzsébetváros))
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Budapest - VII. kerület (Erzsébetváros))
"A ZolNik-tól aluredőny és motoros roletta felszerelését rendeltük meg az épület egyes helyiségeihez. Korrekt áron, korrekt munkát végeztek, ajánljuk mindenkinek."
H.Henrik (ELTE TTK) (Budapest - VII. kerület (Erzsébetváros))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Miért ajánlatos alumínium redőnyt telepíteni erzsébetvárosi otthonába?Az alu redőny szerelését voltaképpen bárhol megvalósíthatjuk. Természetesen a nyílászárók árnyékolásán kívül alkalmas különféle belső terek elválasztására, felosztására. Meglévő erkélyeket szintén építettünk már be VII. kerület Erzsébetvárosban alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, valamint ételkiadó pultjának zárását szintén tettük már lehetővé alumínium redőny felszerelésével! Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag szintén szebbé szeretnék varázsolni erzsébetvárosi otthonát, köszönhetően a konstrukció változatosságának (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Aluredőny motorizálásA mai ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különböző technikai megoldásokkal. Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, így nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. A végeredmény kiválképpen célszerű, és kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Ott is járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de akar távirányítóval is megoldhatjuk. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel is elláthatjuk a redőnyünket. Konkrétan: az időkapcsoló, mely helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, így nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban és a redőny is ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő telepítésévell, mely a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, illetőleg fel. Nem motoros a redőnye de szeretné, hogy az legyen? Semmi gond, megoldjuk!

Mekkora felfordulással jár az aluredőny telepítése?Elég nagy kupi szokott lenni az aluredőnyök gyártása közben műhelyünkben. Viccet félretéve az Ön otthonában a munka minimális felfordulással jár csak. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, merthogy a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, ennek megfelelően a keletkező forgács csekély mértékű. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön erzsébetvárosi otthonába, ennek megfelelően azokat már csak össze kell állítani illetve fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Extrém esetekben, amikor például falhoz fogatjuk a redőnyt előfordulhat beton/téglafúrás, amelyik némi porral jár, de egyfolytában próbáljuk a munkáinkat a legalább felfordulással illetve kosszal végezni! Szerelés után a munka során keletkezett törmeléket összetakarítjuk!

Az aluredőnyök élettartalmaNem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Műanyag társaikkal ellentétben az időjárás viszontagságainak anyagából fakadóan jobban ellenáll. Bírja a hideg és meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Ez a megfelelő megoldás Önnek abban az esetben, ha nem akar redőnyeire hosszú évekig gondot fordítani! Ha nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet is kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

Redőnyökre garanciát vállalunkAbban az esetben, ha tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a megrendelőnek. Abban az esetben, ha Ön gurtnis illetően zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira illetően a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. Miért csak fél év, mikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, illetően engedi le a redőnyeit, ekképpen ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza illetve este pedig leengedi aluredőnyét. Továbbá az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, ekképpen a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek illetve azonnal orvosolhatóak.

Az aluredőnyök karbantartása.Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa valamint műanyag redőnyöket, eszerint különösebb karbantartásra, átfestésre nincs szükségük! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, esetleg némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható erzsébetvárosi redőnye. Annak érdekében, hogy ne okozzunk kárt az alkatrészek festésében tisztitás közben kerüljük a durva felületű szivacsok illetve a különböző típusú savas tisztitószerek vagy hígító használatát! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges gondozást! Gondoskodását redőnye meghálálja, eszerint Önnek hosszú évekig nem lesz gondja erzsébetvárosi otthonának árnyékolására, szigetelésére!

Van lehetőség színes redőnyöket is szerelni?Mivel, hogy az aluredőnyök tok és sín része alumíniumból van, ezért lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. Ezen eljárás legnagyobb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. Nem kell attól félnünk, hogy az időjárási tényezők hatására megsérül a festés, hiszen színterezésnek avagy porfestésnek köszönhetően egy kellőképpen ellenálló réteg kerül fel az alkatrészekre.Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell minden esetben bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Alapból 18 féle színben elérhetőek az aluredőny lécei(palástja), amelyek a gyártása során kerülnek rá, így sajnos nem lehetséges az átfestés, ennek következtében Önnek 18 színből kell kiválasztani az ízlésének megfelelőt, de biztosak vagyunk benne ,hogy ez sikerülni fog! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, szürke, bézs
 • Extra szín: sötét bézs, világos barna, barna, ezüst, krém fehér, zöld, olíva, elefántcsont
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog erzsébetvárosi otthonához.

  Aluredőny javítást szintén vállalunk!  Vállaljuk nem csak az általunk telepített aluredőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását szintén VII. kerület Erzsébetvárosban. A javítások mellett szól, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, valamint apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

  Az alumínium redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. Miután a megrendelő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Következő fontos lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, mely Budapest illetve annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe illetve kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések tekintetében km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat azonkívül az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal szintén tudunk szolgálni. A felmérés után pontos árajánlattal tudunk szolgálni, egyből a helyszínen vagy írásban, elektronikus levél formájában, amely szerint a megrendelő eldöntheti ,hogy igényt tart-e a munkákra. Miután Ön úgy dönt, hogy igényt tart a munkánra, a következő lépés a szerelés időpontjának az egyeztetése. Maga az összerakás folyamata nem tart sokáig, néhány perc, ez annak köszönhető, hogy méretre gyártva érkezik meg az Ön otthonában a redőny alkatrészei. A nyílászáróknál amennyiben nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. A lyukfúrás illetve a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, mely szintén néhány percet vesz csupán igénybe. Optimális esetekben a komplett aluredőny felszerelése 15-20 percet vesz igénybe. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, mert villanyszerelési munkát szintén kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése illetve további szerkezeti munkák ,amik időigényesebbek. Ezek után a művelet befejező lépéseiként jöhet a takarítás, mint mindig illetve ez után a redőnyök megfelelő működtetésének ismertetése illetve a munka átvétele.

  A telepítéséhez felhasználandó anyagok  Az alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

  Alumínium redőny fajták  Számtalan fajtában szereljük redőnyeinket VII. kerület Erzsébetvárosban. Abban az esetben, ha a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón,akkor külső tokos redőnyről beszélünk, amit utólag szerelünk fel a nyílászáróra. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Azon kivül, hogy a tok is szigetelt további előnye ennek a megoldásnak az esztétikum, ugyanis nem látszik a redőnytok. Lehetőség van úgynevezett ráépíthető tokos kivitelben is megrendelni. Ha ezt a kivitelt választja abban az esetben egyszerre kerül sor a redőny és a nyílászáró telepítésére, ekképpen a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang és hőszigetelő, és ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, mely komoly előnyt jelent. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást. 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája