Alumínium redőny Budapest - XVIII. kerület (Pestszentlőrinc-Pestszentimre)
Alumínium redőny Budapest - XVIII. kerület (Pestszentlőrinc-Pestszentimre)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Konyhabútor áruházunk bemutatótermét szerettük volna motoros alumínium redőnnyel tovább csinosítani. A ZolNik remek munkát végzett, nagyon gyorsan és főleg felfordulás nélkül! Köszönjük!"
Bodócs István (ügyvezető, knapp.hu) (Budapest - XVIII. kerület (Pestszentlőrinc-Pestszentimre))
"A régi faredőnyünk három évtized után végleg felmondta a szolgálatot. Korábban a férjem még ki tudta javítani, ha megakadt, de a falécek már annyira el voltak vetemedve, hogy az egészet cserélni kellett. Nagyon féltem a munkálatoktól, de a kollégájuk segítőkészsége és tudása meggyőzött. Végül alumínium redőnyt választottunk, és amennyire izgultam a csere és a beszerelés miatt, annyira egyszerűen és gyorsan ment! Köszönjük a precíz munkát, még takarítanom se kellett utána!"
Hajdúné, Teleki Gyöngyi (Budapest - XVIII. kerület (Pestszentlőrinc-Pestszentimre))
"Bankfiókunkban motoros redőny került felszerelésre, jó választás volt a ZolNik, munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve."
K. István (OTP Bank / Deák tér) (Budapest - XVIII. kerület (Pestszentlőrinc-Pestszentimre))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának pestszentlőrinc-pestszentimrei otthonában?Lényegében bárhova beszerelhető az alumínium redőny. Nyílászárókra, belső terekben elválasztásra is beépíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket is építettünk már be XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimrén alu redőnnyel. Volt, hogy egy iskolai menza térelválasztását és a hozzá tartozó ételkiadó pult zárását alumínium redőny telepítésével oldottuk meg. Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag is jobbá szeretnék varázsolni pestszentlőrinc-pestszentimrei otthonát, köszönhetően a konstrukció sokszínűségének (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Garanciát vállalunk redőnyeinkre!Abban az esetben, ha tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. A rendeltetésszerű használatot személyesen a redőnyök felszerelésekor a megrendelővel ismertetjük. Abban az esetben, ha Ön gurtnis illetően zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira illetően a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, illetően engedi le a redőnyeit, ekképpen ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza valamint este pedig leengedi aluredőnyét. A redőny részére megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás illetően adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritka esetben előbukkanó problémák szintén azonnal kezelhetőek.

Az alumínium redőny telepítéséhez felhasznált anyagokHa az alumínium redőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, amely horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín valamint a redőny palást. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

Színes redőnyök szerelésére is van lehetőség?Az aluredőnyök esetén a tok valamint a felfutó sín is alumíniumból van, így porfestésre alkalmasak a felületeik. Eme eljárás legnagyobb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. A színterezés más néven porfestés tartós valamint ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, így nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, esetleg a csapadék hatására. Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, így utólag nem kell az időszakos átfestésükkel bajlódnia. Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, így Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, bézs, szürke
 • Extra szín: világos barna, sötét bézs, ezüst, barna, zöld, krém fehér, elefántcsont, olíva
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog pestszentlőrinc-pestszentimrei otthonához.

  Alumínium redőny motorizálás  A mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, ekképpen nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. Rendkívül praktikus, kényelmes és persze modern megoldás. Olyan helyekre szintén beépíthetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás nem kivtelezhető. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de szándékozik távirányítóval szintén megoldhatjuk. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével szintén csupán egy gombnyomásra. Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Lássunk szintén néhány példát: az időkapcsoló, amelyik üres lakás estén szintén megoldja redőnyeink nyitását, illetőleg zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. A legfőbb funkciónak köszönhetően nem történhet sem személyi sérülés, sem anyagi kár, ha talán valamit a redőny alatt felejtünk, ez nem más mint alákerülés ellenőrző funkció, amelyik automatikusan megáll az ilyen esetekben. Még komfortosabbá varázsolhatjuk az élményt a fényérzékelő installálásával, amelyik az aktuális fényviszonyok alapján mozgatja a redőnyünket fel és le. Meglévő redőnyök átalakítását szintén vállaljuk motoros működtetésűre!

  Mekkora az alumínium redőnyök élettartama?  Az alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Műanyag társaikkal ellentétben az időjárás viszontagságainak anyagából fakadóan jobban ellenáll. Bírja a hideg és meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Amennyiben nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet is kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

  Az aluredőnyök gondozása.  Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint pl. a vast és nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel speciális gondoskodást és átfestés se szükségeltetik! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, talán némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható pestszentlőrinc-pestszentimrei redőnye. A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, és savas tisztítószereket, vagy hígítót, mert ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges gondozást! Gondoskodását redőnye meghálálja, eszerint Önnek hosszú évekig nem lesz gondja pestszentlőrinc-pestszentimrei otthonának árnyékolására, szigetelésére!

  Az aluredőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. A megrendelőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, eszerint felkeres minket. Következő lényeges lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, ami Budapest illetve annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe illetve kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések tekintetében km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat illetve az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal is tudunk szolgálni. Az árajánlatot, mely alapján eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, mely pár percet vesz igénybe redőnyönként. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, ami szintén egy pár perces művelet csak. Ha a felszerelés során nem akad semmilyen probléma, akkor összesen 15-20 percet alatt végzünk is. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, merthogy villanyszerelési munkát is kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése illetve további szerkezeti munkálatok ,amik időigényesebbek. A munka végeztével minden esetben a takarítás következik, illetve legvégül a redőnyök helyes működtetésének ismertetése, illetve a munka átadása a megrendelőnek.

  Aluredőny fajták  Rengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimrén. Abban az esetben, ha a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón,akkor külső tokos redőnyről beszélünk, amit utólag szerelünk fel a nyílászáróra. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Azon kivül, hogy a tok is szigetelt további előnye ennek a megoldásnak az esztétikum, ugyanis nem látszik a redőnytok. Lehetőség van úgynevezett ráépíthető tokos kivitelben is megrendelni. Ha ezt a kivitelt választja abban az esetben egyszerre kerül sor a redőny valamint a nyílászáró telepítésére, ily módon a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang valamint hőszigetelő, valamint ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, mely komoly előnyt jelent. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást.

  Mekkora rendetlenséggel jár a redőny szerelése?  Nálunk hatalmas felfordulással jár az alumínium redőnyök gyártása! Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb felfordulást fogja okozni. Abban az esetben ,ha zsinóros/gurtnis kezelés kerül beszerelésre, Önnek nincs oka aggódnia, hiszen csak egy apró méretű lyukat kell kifúrni, ennek megfelelően csak egy minimális mennyiségű forgács keletkezik. Maga a redőny beszerelése még kisebb kupival jár, hiszen az alkatrészek méretre gyártva kerülnek az Ön pestszentlőrinc-pestszentimrei otthonába, ahol csak össze kell szerelni őket és a nyílászáróhoz fogatni. Különleges esetekben, amikor pl. falhoz fogatjuk a redőnyt előfordulhat beton/téglafúrás, amely némi porral jár, de mindenkor próbáljuk a munkáinkat a minimálisan felfordulással illetve kosszal végezni! Szerelés után a munka során keletkezett törmeléket összetakarítjuk!

  Redőny javítást is vállalunk, más után is!  Vállaljuk nem csak az általunk felszerelt alumínium redőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimrén. Komoly előnye a javításoknak, hogy viszonylag kis összegből megoldható egy új redőny árához képest. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, illetve apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája