Alumínium redőny Budapest - IV. kerület (Újpest)
Alumínium redőny Budapest - IV. kerület (Újpest)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Budapest - IV. kerület (Újpest))
"Ezúton is köszönjük a ZolNik munkáját, önkormányzatunknál szalagfüggönyt és szúnyoghálót szereltek fel, gyors és pontos munkát végeztek."
P. Mariann (IX. kerületi önkormányzat) (Budapest - IV. kerület (Újpest))
"Még egyszer köszönöm a gyors munkát! Évek óta szerettem volna elektromos redőnyt a hálóba és a nappaliba, aztán idén (az év első napján) ezt is felírtam az újévi listára. Azt viszont nem gondoltam, hogy ez lesz a legelső, ami teljesülni fog róla! A barátnőm férjétől hallottam a cégről, tudtam, hogy gyorsak és megbízhatóak, de hogy ennyire… ! Az egyeztetés után egy szempillantás alatt meglett az egész, én már nem húzogatom kézzel a redőnyöket!"
Simon Andrea (Budapest - IV. kerület (Újpest))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Miért érdemes alumínium redőnyt szereltetni újpesti otthonába?Az alumínium redőny telepítését gyakorlatilag bárhol megvalósíthatjuk. Ajtóra és ablakra, belső terekben elválasztásra is telepíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket szintén építettünk már be IV. kerület Újpesten alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, és ételkiadó pultjának zárását szintén tettük már lehetővé alumínium redőny beépítésével! Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag szintén szebbé szeretnék varázsolni újpesti otthonát, köszönhetően a konstrukció változatosságának (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Garanciát vállalunk redőnyeinkre!Alumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 esztendő garanciát vállalunk. Természetesen, ha nem megfelelően használják illetve ebből adódik a meghibásódás akkor arra nem érvényes a garancia. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a vevőnek. Abban az esetben, ha Ön gurtnis illetve zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira illetve a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. Miért csak fél év, mikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válasz meglehetősen egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, ennek megfelelően ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák illetve este leengedik. Továbbá az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, ennek megfelelően a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek illetve azonnal orvosolhatóak.

Mekkora rendetlenséggel jár egy redőny szerelése?A műhelyünkben hatalmas felfordulással jár az alumínium redőnyök gyártása! Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb rendetlenséget fogja okozni. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, ugyanis a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, így a keletkező forgács csekély mértékű. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön újpesti otthonába, így azokat már csak össze kell állítani és fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Mi szintén igényesek vagyunk a környezetünkre ennek következtében próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kisebb kupit okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, amelyik több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Természetesen a beszerelés után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

Lehet az alumínium redőnyt motorizálni is?A mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, ennek megfelelően nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. A végeredmény kiválképpen praktikus, illetve kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Olyan helyekre szintén felszerelhetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás nem kivtelezhető. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel szintén elláthatjuk a redőnyünket. Konkrétan: az időkapcsoló, mely helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. A legfőbb funkciónak köszönhetően nem történhet sem személyi sérülés, sem anyagi kár, ha esetleg valamit a redőny alatt felejtünk, ez nem más mint alákerülés ellenőrző funkció, mely automatikusan megáll az ilyen esetekben. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő telepítésévell, mely a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, illetőleg fel. Nem motoros a redőnye de szeretné, hogy az legyen? Semmi gond, megoldjuk!

Alumínium redőny fajtákSzámtalan fajtában szereljük redőnyeinket IV. kerület Újpesten. Abban az esetben, ha a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón,akkor külső tokos redőnyről beszélünk, amit utólag szerelünk fel a nyílászáróra. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Azon kivül, hogy a tok is szigetelt további előnye ennek a megoldásnak az esztétikum, ugyanis nem látszik a redőnytok. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ennél a típusnál a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang valamint hőszigetelő, valamint ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, ami komoly előnyt jelent. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

Színes redőnyök szerelésére is van lehetőség?Mivel, hogy az aluredőnyök tok és sín része alumíniumból van, ennek következtében lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. Eme eljárás legnagyobb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. A színterezés más néven porfestés tartós és ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, ekképpen nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, talán a csapadék hatására. Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, ekképpen utólag nem kell az időszakos átfestésükkel bajlódnia. Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, ekképpen Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszín: fehér, világos szürke, bézs, szürke
 • Extra színek: világos barna, sötét bézs, barna, ezüst, krém fehér, zöld, olíva, elefántcsont
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok és a sín szintén elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, ekképpen teljesen szín azonos redőny érhető el, mely remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  A redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. A vevőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, így felkeres minket. Következő fontos lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, amely Budapest illetve annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe illetve kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések tekintetében km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő kívánságait, elképzeléseit, kérésre mintadarabokat szintén be tudunk mutatni. A felmérés után pontos árajánlattal tudunk szolgálni, egyből a helyszínen vagy írásban, elektronikus levél formájában, amely szerint a megrendelő eldöntheti ,hogy igényt tart-e a munkákra. Miután Ön úgy dönt, hogy igényt tart a munkánra, a következő lépés a szerelés időpontjának az egyeztetése. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, mely néhány percet vesz igénybe redőnyönként. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, amely szintén egy néhány perces művelet csak. Ha a beépítés során nem akad semmilyen probléma, akkor összesen 15-20 percet alatt végzünk is. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés illetve a helyes működés beállítása több időbe is telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a tulajjal. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése illetve további szerkezeti munkák ,amik időigényesebbek. Ezek után a művelet befejező lépéseiként jöhet a takarítás, mint mindig illetve ez után a redőnyök megfelelő működtetésének ismertetése illetve a munka átvétele.

  Mennyi az alumínium redőnyök élettartama?  Az alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Műanyag társaikkal ellentétben az időjárás viszontagságainak anyagából fakadóan jobban ellenáll. Bírja a hideg valamint meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az alumínium redőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)!

  Redőny javítást is vállalunk, más után is!  Amennyiben önnek nem az általunk felszerelt alumínium redőnye van, nem probléma, más gyártók termékeinek a javításást is vállajuk IV. kerület Újpesten! A javítások mellett szól, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, illetve apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

  Az aluredőny szereléshez felhasznált anyagok  Ha az aluredőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, amelyik horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín és a redőny palást. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

  Redőny karbantartás.  Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa valamint műanyag redőnyöket, ily módon különösebb gondoskodásra, újrafestésre nincs szükségük! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, talán némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható újpesti redőnye. Annak érdekében, hogy ne okozzunk kárt az alkatrészek festésében tisztitás közben kerüljük a durva felületű szivacsok illetve a különböző típusú savas tisztitószerek vagy hígító használatát! A redőny egyik fő alkatrésze a tengelye, mely golyóscsapággyal van szerelve, ily módon redőnyének gördülékenysége is biztosítva van, mely is nem igényel különösebb karbantartást! Higgye el eléggé hosszú ideig nem lesz problémája újpesti otthonának árnyékolásával abban az esetben, ha törődik vele! 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája