Alumínium redőny Gödöllő
Alumínium redőny Gödöllő
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A ZolNik-tól aluredőny és motoros roletta felszerelését rendeltük meg az épület egyes helyiségeihez. Korrekt áron, korrekt munkát végeztek, ajánljuk mindenkinek."
H.Henrik (ELTE TTK) (Gödöllő)
"Bankfiókunkban motoros redőny került felszerelésre, jó választás volt a ZolNik, munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve."
K. István (OTP Bank / Deák tér) (Gödöllő)
"A Groupama Aréna Skybox páholyának árnyékolására kerestünk olyan partnert, aki nemcsak gyorsan végrehajtja a feladatot, de számíthatunk szakértelmére a technológia kiválasztásában is. A ZolNik-nál megtaláltuk, amit kerestünk: professzionális tanácsadás, precíz és gyors munkavégzés korrekt áron."
Petrőczy Dániel (Facility manager Groupama Aréna) (Gödöllő)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Miért javasolt alumínium redőnyt telepíteni gödöllői otthonába?Az alumínium redőny beépítését voltaképpen bárhol megvalósíthatjuk. Természetesen a nyílászárók árnyékolásán kívül alkalmas különféle belső terek elválasztására, felosztására. Meglévő erkélyeket is építettünk már be Gödöllőn alu redőnnyel. Volt, hogy egy iskolai menza térelválasztását valamint a hozzá tartozó ételkiadó pult zárását aluredőny beépítésével oldottuk meg. Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag is jobbá szeretnék varázsolni gödöllői otthonát, köszönhetően a konstrukció sokszínűségének (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Az aluredőnyök fajtáiRengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket Gödöllőn. Létezik külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Azon kivül, hogy a tok is szigetelt további előnye ennek a megoldásnak az esztétikum, ugyanis nem látszik a redőnytok. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ebben az esetben a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang illetve hőszigetelő, illetve ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, amely komoly előnyt jelent. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

Mekkora az alumínium redőnyök várható élettartama?Az alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Műanyag társaikkal ellentétben az időjárás viszontagságainak anyagából fakadóan jobban ellenáll. Bírja a hideg illetve meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Ez a megfelelő megoldás Önnek abban az esetben, ha nem szándékozik redőnyeire hosszú évekig gondot fordítani! Amennyiben nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet is kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

Redőny gondozás.Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa és műanyag redőnyöket, ily módon egyedi karbantartásra, újrafestésre nincs szükségük! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, esetleg némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható gödöllői redőnye. A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, és savas tisztítószereket, vagy hígítót, ugyanis ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges gondozást! Gondoskodását redőnye meghálálja, ily módon Önnek hosszú évekig nem lesz gondja gödöllői otthonának árnyékolására, szigetelésére!

A telepítéséhez felhasználandó anyagokAz alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Az alumínium legfőbb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

Redőny javítást is vállalunk, más után is!Vállaljuk nem csak az általunk beszerelt aluredőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is Gödöllőn. Komoly előnye a javításoknak, hogy viszonylag kicsi összegből megoldható egy új redőny árához képest. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, és apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

Redőny motorizálásA mai ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különböző technikai megoldásokkal. Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, eszerint nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. A végeredmény kiválképpen célszerű, valamint kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Olyan helyekre is felszerelhetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás szóba se jöhet. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de szándékozik távirányítóval is megoldhatjuk. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Konkrétan: az időkapcsoló, ami helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. A legfőbb funkciónak köszönhetően nem történhet sem személyi sérülés, sem anyagi kár, ha esetleg valamit a redőny alatt felejtünk, ez nem más mint alákerülés ellenőrző funkció, ami automatikusan megáll az ilyen esetekben. Még komfortosabbá varázsolhatjuk az élményt a fényérzékelő beszerelésével, ami az aktuális fényviszonyok szerint mozgatja a redőnyünket fel valamint le. Nem motoros a redőnye de szeretné, hogy az legyen? Semmi gond, megoldjuk!

Színes redőnyök szerelésére is van lehetőség?Az aluredőnyök esetén a tok illetve a felfutó sín szintén alumíniumból van, ily módon porfestésre alkalmasak a felületeik. A porfestés előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőnyünk. A színterezés más néven porfestés tartós illetve ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, ily módon nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, esetleg a csapadék hatására. Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell minden esetben bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, ily módon Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, bézs, szürke
 • Extra szín: sötét bézs, világos barna, barna, ezüst, zöld, krém fehér, olíva, elefántcsont
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog gödöllői otthonához.

  Az aluredőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. A vevőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, eszerint felkeres minket. Következő lényeges lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, ami Budapest és annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe és kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések vonatkozásában km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat illetve az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal is tudunk szolgálni. Az árajánlatot, ami szerint eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, ami néhány percet vesz igénybe redőnyönként. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. A lyukfúrás és a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, ami szintén néhány percet vesz csupán igénybe. Ideális esetekben a komplett aluredőny telepítése 15-20 percbe kerül. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, ugyanis villanyszerelési munkát is kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Léteznek extrém esetek is, mikor például falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, és betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére is időt kell szentelnünk. Mielőtt még a megrendelő átvené a munkát, előbb takarítunk és bemutatjuk a redőnyök helyes müködtetését.

  Redőnyeinkre garanciát vállalunk  Abban az esetben, ha tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a vevőnek. Abban az esetben, ha Ön gurtnis illetően zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira illetően a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. Miért csak fél év, mikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, illetően engedi le a redőnyeit, így ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza és este pedig leengedi aluredőnyét. Sőt az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, így a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek és azonnal orvosolhatóak.

  Mekkora felfordulással jár az aluredőny szerelése?  Elég nagy felfordulás szokott lenni az aluredőnyök gyártása közben telephelyünkön. Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb rendetlenséget fogja okozni. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, mivel a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, eszerint a keletkező forgács csekély mértékű. Maga a redőny beszerelése még kisebb kuplerájjal jár, hiszen az alkatrészek méretre gyártva kerülnek az Ön gödöllői otthonába, ahol csak össze kell szerelni őket és a nyílászáróhoz fogatni. Mi szintén igényesek vagyunk a környezetünkre ezért próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kisebb kupit okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, amely több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Szerelés után a munka során keletkezett törmeléket összetakarítjuk!

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája