Alumínium redőny Albertirsa
Alumínium redőny Albertirsa
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Még egyszer köszönöm a gyors munkát! Évek óta szerettem volna elektromos redőnyt a hálóba és a nappaliba, aztán idén (az év első napján) ezt is felírtam az újévi listára. Azt viszont nem gondoltam, hogy ez lesz a legelső, ami teljesülni fog róla! A barátnőm férjétől hallottam a cégről, tudtam, hogy gyorsak és megbízhatóak, de hogy ennyire… ! Az egyeztetés után egy szempillantás alatt meglett az egész, én már nem húzogatom kézzel a redőnyöket!"
Simon Andrea (Albertirsa)
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Albertirsa)
"Ezúton is köszönjük a ZolNik munkáját, önkormányzatunknál szalagfüggönyt és szúnyoghálót szereltek fel, gyors és pontos munkát végeztek."
P. Mariann (IX. kerületi önkormányzat) (Albertirsa)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának alberirsai otthonában?Lényegében bárhova beszerelhető az alumínium redőny. Természetesen a nyílászárók árnyékolásán kívül alkalmas különféle belső terek elválasztására, felosztására. Meglévő erkélyeket is építettünk már be Albertirsán alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, és ételkiadó pultjának zárását is tettük már lehetővé alumínium redőny beépítésével! Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni alberirsai otthonát.

A redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).Első lépésként tájékozódunk. A vevőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, eszerint felkeres minket. Következő lényeges lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, amelyik Budapest valamint annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe valamint kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések vonatkozásában km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat azonkívül az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal is tudunk szolgálni. Az árajánlatot, mely alapján eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, mely néhány percet vesz igénybe redőnyönként. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. A lyukfúrás valamint a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, amelyik szintén néhány percet vesz csupán igénybe. Ideális esetekben a komplett aluredőny beépítése 15-20 percet vesz igénybe. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés valamint a helyes működés beállítása több időbe is telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a tulajjal. Léteznek extrém esetek is, amikor pl. falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, valamint betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére is időt kell szentelnünk. A munka végeztével minden esetben a takarítás következik, valamint legvégül a redőnyök helyes működtetésének ismertetése, valamint a munka átadása a megrendelőnek.

A szereléshez felhasználandó anyagokAmennyiben az alumínium redőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, ami horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín valamint a redőny palást. Az alumínium legfőbb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

Mekkora az alumínium redőnyök várható élettartama?Nem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Ez a megfelelő megoldás Önnek abban az esetben, amennyiben nem akar redőnyeire hosszú évekig gondot fordítani! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az alumínium redőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)!

Garancia redőnyökreAlumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 esztendő garanciát vállalunk. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. A rendeltetésszerű használatot személyesen a redőnyök felszerelésekor a megrendelővel ismertetjük. Zsinóros, valamint gurtnis kezelésű aluredőnyök esetén a húzó zsinór valamint gurtni élettartamára fél esztendő garanciát vállalunk. Miért csak fél év, amikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válasz nagyon egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, ily módon ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák valamint este leengedik. A redőny részére megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás valamint adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritka esetben előbukkanó problémák is azonnal kezelhetőek.

Az alumínium redőnyök karbantartása.Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint pl. a vast valamint nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel speciális gondoskodást valamint újrafestés se szükségeltetik! Ahhoz ,hogy mindig tiszta legyen alberirsai redőnye elég csupán egy vizes rongy valamint egy kicsi tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, valamint savas tisztítószereket, vagy hígítót, mert ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A redőny egyik fő alkatrésze a tengelye, ami golyóscsapággyal van szerelve, ekképpen redőnyének gördülékenysége szintén biztosítva van, ami szintén nem igényel különösebb karbantartást! Higgye el eléggé hosszú ideig nem lesz problémája alberirsai otthonának árnyékolásával abban az esetben, amennyiben törődik vele!

Az aluredőnyök fajtáiRengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket Albertirsán. Abban az esetben, ha a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón,akkor külső tokos redőnyről beszélünk, amit utólag szerelünk fel a nyílászáróra. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ha ezt a kivitelt választja abban az esetben egyszerre kerül sor a redőny és a nyílászáró telepítésére, ily módon a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást.

Redőny motorizálásA mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, ekképpen nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. A végeredmény kiválképpen praktikus, illetve kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Ott szintén járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel szintén elláthatjuk a redőnyünket. Lássunk szintén néhány példát: az időkapcsoló, ami üres lakás estén szintén megoldja redőnyeink nyitását, azonkívül zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, ekképpen nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban illetve a redőny szintén ép marad. Még komfortosabbá varázsolhatjuk az élményt a fényérzékelő telepítésévell, ami az aktuális fényviszonyok alapján mozgatja a redőnyünket fel illetve le. Meglévő redőnyök átalakítását szintén vállaljuk motoros működtetésűre!

Mekkora felfordulással jár az alumínium redőny telepítése?A műhelyünkben hatalmas felfordulással jár az aluredőnyök gyártása! Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb felfordulást fogja okozni. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, merthogy a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, ily módon a keletkező forgács csekély mértékű. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön alberirsai otthonába, ily módon azokat már csak össze kell állítani valamint fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Extrém esetekben, mikor például falhoz fogatjuk a redőnyt megeshet beton/téglafúrás, amely némi porral jár, de mindig próbáljuk a munkáinkat a minimálisan felfordulással valamint kosszal végezni! Értelemszerűen a beszerelés után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

Aluredőny színekAz aluredőnyök esetén a tok illetve a felfutó sín is alumíniumból van, így porfestésre alkalmasak a felületeik. A porfestés előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőnyünk. A színterezés más néven porfestés tartós illetve ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, így nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, esetleg a csapadék hatására. Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell minden alkalommal bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, így Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, szürke, bézs

 • Extra szín: sötét bézs, világos barna, ezüst, barna, krém fehér, zöld, olíva, elefántcsont

 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog alberirsai otthonához.

  Alumínium redőny javítást is vállalunk, más után is!  Vállaljuk nem csak az általunk beszerelt aluredőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is Albertirsán. A javítások mellett szól, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről. 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája