Alumínium redőny Budapest - VI. kerület (Terézváros)
Alumínium redőny Budapest - VI. kerület (Terézváros)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Bankfiókunkban motoros redőny került felszerelésre, jó választás volt a ZolNik, munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve."
K. István (OTP Bank / Deák tér) (Budapest - VI. kerület (Terézváros))
"A ZolNik-tól aluredőny és motoros roletta felszerelését rendeltük meg az épület egyes helyiségeihez. Korrekt áron, korrekt munkát végeztek, ajánljuk mindenkinek."
H.Henrik (ELTE TTK) (Budapest - VI. kerület (Terézváros))
"A régi faredőnyünk három évtized után végleg felmondta a szolgálatot. Korábban a férjem még ki tudta javítani, ha megakadt, de a falécek már annyira el voltak vetemedve, hogy az egészet cserélni kellett. Nagyon féltem a munkálatoktól, de a kollégájuk segítőkészsége és tudása meggyőzött. Végül alumínium redőnyt választottunk, és amennyire izgultam a csere és a beszerelés miatt, annyira egyszerűen és gyorsan ment! Köszönjük a precíz munkát, még takarítanom se kellett utána!"
Hajdúné, Teleki Gyöngyi (Budapest - VI. kerület (Terézváros))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának terézvárosi otthonában?Lényegében bárhova beszerelhető az alumínium redőny. Természetesen a nyílászárók árnyékolásán kívül alkalmas különféle belső terek elválasztására, felosztására. Meglévő erkélyeket is építettünk már be VI. kerület Terézvárosban alu redőnnyel. Volt, hogy egy iskolai menza térelválasztását valamint a hozzá tartozó ételkiadó pult zárását alumínium redőny beépítésével oldottuk meg. Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni terézvárosi otthonát.

Az alamuníium redőnyök élettartalmaAz alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Bírja a hideg valamint meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Ez a megfelelő megoldás Önnek abban az esetben, amennyiben nem akar redőnyeire hosszú évekig gondot fordítani! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az alumínium redőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)!

Redőny gondozás.Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint például a vast illetve nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel speciális gondoskodást illetve átfestés se szükségeltetik! Ahhoz ,hogy mindig tiszta legyen terézvárosi redőnye elég csupán egy vizes rongy illetve egy kicsi tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, illetve savas tisztítószereket, vagy hígítót, mivel ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A redőny egyik fő alkatrésze a tengelye, ami golyóscsapággyal van szerelve, ily módon redőnyének gördülékenysége szintén biztosítva van, ami szintén nem igényel különösebb karbantartást! Gondoskodását redőnye meghálálja, ily módon Önnek hosszú évekig nem lesz gondja terézvárosi otthonának árnyékolására, szigetelésére!

Garancia redőnyeinkreAbban az esetben, amennyiben tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. A rendeltetésszerű használatot személyesen a redőnyök felszerelésekor a megrendelővel ismertetjük. Abban az esetben, amennyiben Ön gurtnis azonkívül zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira azonkívül a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. Miért csak fél év, amikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válasz egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, ekképpen ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák és este leengedik. A redőny számára megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás azonkívül adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritka esetben előbukkanó problémák is azonnal kezelhetőek.

Redőny motorizálásA mai ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különböző technikai megoldásokkal. Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Redőnyeinket automatizálni, egy csőmotor segítségével lehet, ily módon nem kell többé árnyékolónkat kézzel fel-le húzgálnunk. Rendkívül praktikus, kényelmes valamint persze modern megoldás. Olyan helyekre is beépíthetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás lehetetlen. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel is elláthatjuk a redőnyünket. Konkrétan: az időkapcsoló, mely helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. A legfőbb funkciónak köszönhetően nem történhet sem személyi sérülés, sem anyagi kár, ha esetleg valamit a redőny alatt felejtünk, ez nem más mint alákerülés ellenőrző funkció, mely automatikusan megáll az ilyen esetekben. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő beszerelésével, mely a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, valamint fel. Nem motoros a redőnye de szeretné, hogy az legyen? Semmi gond, megoldjuk!

Alumínium redőny színekAz aluredőnyök esetén a tok valamint a felfutó sín is alumíniumból van, ekképpen porfestésre alkalmasak a felületeik. A porfestés előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőnyünk. A színterezés más néven porfestés tartós valamint ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, ekképpen nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, talán a csapadék hatására. Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell mindenkor bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, ekképpen Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszín: világos szürke, fehér, bézs, szürke

 • Extra színek: sötét bézs, világos barna, barna, ezüst, zöld, krém fehér, elefántcsont, olíva

 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok valamint a sín is elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, ekképpen teljesen szín azonos redőny érhető el, ami remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Az aluredőnyök fajtái  Számtalan fajtában szereljük redőnyeinket VI. kerület Terézvárosban. Létezik külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Azon kivül, hogy a tok is szigetelt további előnye ennek a megoldásnak az esztétikum, ugyanis nem látszik a redőnytok. Lehetőség van úgynevezett ráépíthető tokos kivitelben is megrendelni. Ha ezt a kivitelt választja abban az esetben egyszerre kerül sor a redőny és a nyílászáró telepítésére, így a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

  Mekkora felfordulással jár a redőny telepítése?  A műhelyünkben hatalmas felfordulással jár az alumínium redőnyök gyártása! Viccet félretéve az Ön otthonában a munka minimális felfordulással jár csak. Abban az esetben ,ha zsinóros/gurtnis kezelés kerül beszerelésre, Önnek nincs oka aggódnia, hiszen csak egy apró méretű lyukat kell kifúrni, ily módon csak egy minimális mennyiségű forgács keletkezik. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön terézvárosi otthonába, ily módon azokat már csak össze kell állítani illetve fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Extrém esetekben, amikor például falhoz fogatjuk a redőnyt megtörténhet beton/téglafúrás, amely némi porral jár, de minden alkalommal próbáljuk a munkáinkat a legalább felfordulással illetve kosszal végezni! Szerelés után a munka során keletkezett törmeléket összetakarítjuk!

  Az alumínium redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. A megrendelőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, ennek megfelelően felkeres minket. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten illetve 40 km-es körzetében ingyenes illetve nem jár semmilyen kötelezettséggel. Távolabbi települések vonatkozásában km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat illetve az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal szintén tudunk szolgálni. Az árajánlatot, mely szerint eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, mely néhány percet vesz igénybe redőnyönként. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, mely szintén egy néhány perces művelet csak. Optimális esetekben a komplett alumínium redőny telepítése 15-20 percbe kerül. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés illetve a helyes működés beállítása több időbe is telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a tulajjal. Léteznek extrém esetek is, mikor például falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, illetve betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére szintén időt kell szentelnünk. Ezek után a művelet befejező lépéseiként jöhet a takarítás, mint egyfolytában illetve ez után a redőnyök megfelelő működtetésének ismertetése illetve a munka átvétele.

  Az alumínium redőny telepítéséhez felhasznált anyagok  Amennyiben az aluredőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, ami horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín valamint a redőny palást. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

  Redőny javítást is vállalunk!  Ha önnek nem az általunk beszerelt aluredőnye van, nem probléma, más gyártók termékeinek a javításást is vállajuk VI. kerület Terézvárosban! Komoly előnye a javításoknak, hogy viszonylag kis összegből megoldható egy új redőny árához képest. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről. 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája