Alumínium redőny Budapest - XVII. kerület (Rákosmente)
Alumínium redőny Budapest - XVII. kerület (Rákosmente)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Még egyszer köszönöm a gyors munkát! Évek óta szerettem volna elektromos redőnyt a hálóba és a nappaliba, aztán idén (az év első napján) ezt is felírtam az újévi listára. Azt viszont nem gondoltam, hogy ez lesz a legelső, ami teljesülni fog róla! A barátnőm férjétől hallottam a cégről, tudtam, hogy gyorsak és megbízhatóak, de hogy ennyire… ! Az egyeztetés után egy szempillantás alatt meglett az egész, én már nem húzogatom kézzel a redőnyöket!"
Simon Andrea (Budapest - XVII. kerület (Rákosmente))
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Budapest - XVII. kerület (Rákosmente))
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Budapest - XVII. kerület (Rákosmente))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának rákosmentei otthonában?Lényegében bárhova beszerelhető az alumínium redőny. Ajtóra és ablakra, belső terekben elválasztásra is telepíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket is építettünk már be XVII. Kerületben alu redőnnyel. Volt, hogy egy iskolai menza térelválasztását valamint a hozzá tartozó ételkiadó pult zárását aluredőny beépítésével oldottuk meg. Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni rákosmentei otthonát.

Színes redőnyök szerelésére is van lehetőség?Az aluredőnyök esetén a tok valamint a felfutó sín is alumíniumból van, így porfestésre alkalmasak a felületeik. Eme eljárás legnagyobb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. Nem kell attól félnünk, hogy az időjárási tényezők hatására megsérül a festés, hiszen színterezésnek avagy porfestésnek köszönhetően egy kellőképpen ellenálló réteg kerül fel az alkatrészekre.Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, így utólag nem kell az időszakos átfestésükkel bajlódnia. Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, így Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, bézs, szürke
 • Extra színek: sötét bézs, világos barna, barna, ezüst, krém fehér, zöld, elefántcsont, olíva
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok valamint a sín is elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, így teljesen szín azonos redőny érhető el, amely remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Az alumínium redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  Első lépésként tájékozódunk. A vevőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, eszerint felkeres minket. Következő fontos lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, amely Budapest és annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe és kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések vonatkozásában km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat azonkívül az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal szintén tudunk szolgálni. Az árajánlatot, amely alapján eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. Miután Ön úgy dönt, hogy igényt tart a munkánra, a következő lépés a szerelés időpontjának az egyeztetése. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, amely néhány percet vesz igénybe redőnyönként. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, amely szintén egy néhány perces művelet csak. Ideális esetekben a komplett alumínium redőny beépítése 15-20 percet vesz igénybe. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, ugyanis villanyszerelési munkát szintén kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése és további szerkezeti munkálatok ,amik időigényesebbek. Mielőtt még a megrendelő átvené a munkát, előbb takarítunk és bemutatjuk a redőnyök helyes müködtetését.

  Redőny gondozás.  Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa és műanyag redőnyöket, ily módon egyedi gondoskodásra, újrafestésre nincs szükségük! Ahhoz ,hogy minden esetben tiszta legyen rákosmentei redőnye elég csupán egy vizes rongy és egy kicsi tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, és savas tisztítószereket, vagy hígítót, ugyanis ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A redőny egyik fő alkatrésze a tengelye, ami golyóscsapággyal van szerelve, ily módon redőnyének gördülékenysége is biztosítva van, ami is nem igényel különösebb karbantartást! Gondoskodását redőnye meghálálja, ily módon Önnek hosszú évekig nem lesz gondja rákosmentei otthonának árnyékolására, szigetelésére!

  Az aluredőny szereléshez felhasznált anyagok  Az alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Az alumínium legnagyobb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

  Aluredőny javítást is vállalunk, más után is!  Ha önnek nem az általunk telepített alumínium redőnye van, nem probléma, más gyártók termékeinek a javításást is vállajuk XVII. Kerületben! A javítások mellett szól, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről.

  Garanciát vállalunk redőnyeinkre!  Abban az esetben, ha tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. Természetesen, ha nem jól használják illetve ebből adódik a meghibásódás abban az esetben arra nem érvényes a garancia. A rendeltetésszerű használatot személyesen a redőnyök felszerelésekor a megrendelővel ismertetjük. Abban az esetben, ha Ön gurtnis illetőleg zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira illetőleg a húzó zsínórra csupán fél év garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, illetőleg engedi le a redőnyeit, ennek megfelelően ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza illetve este pedig leengedi aluredőnyét. A redőny számára megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás illetőleg adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritkán előbukkanó problémák szintén azonnal kezelhetőek.

  Mekkora felfordulással jár az alumínium redőny szerelése?  A műhelyünkben hatalmas felfordulással jár az aluredőnyök gyártása! Viccet félretéve az Ön otthonában a munka minimális felfordulással jár csak. Abban az esetben ,ha zsinóros/gurtnis kezelés kerül beszerelésre, Önnek nincs oka aggódnia, hiszen csak egy apró méretű lyukat kell kifúrni, így csak egy minimális mennyiségű forgács keletkezik. Maga a redőny beszerelése még kisebb felfordulással jár, hiszen az alkatrészek méretre gyártva kerülnek az Ön rákosmentei otthonába, ahol csak össze kell szerelni őket és a nyílászáróhoz fogatni. Különleges esetekben, amikor pl. falhoz fogatjuk a redőnyt megeshet beton/téglafúrás, amely némi porral jár, de egyfolytában próbáljuk a munkáinkat a minimálisan felfordulással illetve kosszal végezni! Természetesen a procedúra után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

  Az aluredőnyök fajtái  Számtalan fajtában szereljük redőnyeinket XVII. Kerületben. Abban az esetben, ha a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón,akkor külső tokos redőnyről beszélünk, amit utólag szerelünk fel a nyílászáróra. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ennél a típusnál a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

  Mennyi az alumínium redőnyök élettartama?  Nem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Ez a megfelelő megoldás Önnek abban az esetben, ha nem akar redőnyeire hosszú évekig gondot fordítani! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az aluredőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)!

  Redőny motorizálás  A mai ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különböző technikai megoldásokkal. Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, ily módon nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. A végeredmény kiválképpen hasznos, valamint kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Olyan helyekre is felszerelhetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás lehetetlen. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével is csupán egy gombnyomásra. A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel is elláthatjuk a redőnyünket. Konkrétan: az időkapcsoló, amely helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, amennyiben valamit véletlen alatta felejtünk, ily módon nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban valamint a redőny is ép marad. Még komfortosabbá varázsolhatjuk az élményt a fényérzékelő installálásával, amely az aktuális fényviszonyok alapján mozgatja a redőnyünket fel valamint le. Meglévő redőnyök átalakítását is vállaljuk motoros működtetésűre!

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája