Alumínium redőny Budapest - III. kerület (Óbuda-Békásmegyer)
Alumínium redőny Budapest - III. kerület (Óbuda-Békásmegyer)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Budapest - III. kerület (Óbuda-Békásmegyer))
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Budapest - III. kerület (Óbuda-Békásmegyer))
"Még egyszer köszönöm a gyors munkát! Évek óta szerettem volna elektromos redőnyt a hálóba és a nappaliba, aztán idén (az év első napján) ezt is felírtam az újévi listára. Azt viszont nem gondoltam, hogy ez lesz a legelső, ami teljesülni fog róla! A barátnőm férjétől hallottam a cégről, tudtam, hogy gyorsak és megbízhatóak, de hogy ennyire… ! Az egyeztetés után egy szempillantás alatt meglett az egész, én már nem húzogatom kézzel a redőnyöket!"
Simon Andrea (Budapest - III. kerület (Óbuda-Békásmegyer))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának óbuda-békásmegyeri otthonában?Az alumínium redőny beépítését gyakorlatilag bárhol kivitelezhetjük. Nyílászárókra, belső terekben elválasztásra is szerelhetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket szintén építettünk már be III. kerület Óbuda-Békásmegyeren alu redőnnyel. Volt, hogy egy iskolai menza térelválasztását valamint a hozzá tartozó ételkiadó pult zárását alumínium redőny beépítésével oldottuk meg. Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag szintén szebbé szeretnék varázsolni óbuda-békásmegyeri otthonát, köszönhetően a konstrukció változatosságának (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Mekkora rendetlenséggel jár a redőny szerelése?Nálunk hatalmas felfordulással jár az alumínium redőnyök gyártása! Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb rendetlenséget fogja okozni. Abban az esetben ,ha zsinóros/gurtnis kezelés kerül beszerelésre, Önnek nincs oka aggódnia, hiszen csak egy apró méretű lyukat kell kifúrni, ennek megfelelően csak egy minimális mennyiségű forgács keletkezik. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön óbuda-békásmegyeri otthonába, ennek megfelelően azokat már csak össze kell állítani illetve fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Különleges esetekben, mikor pl. falhoz fogatjuk a redőnyt megeshet beton/téglafúrás, amely némi porral jár, de egyfolytában próbáljuk a munkáinkat a legalább felfordulással illetve kosszal végezni! Értelemszerűen a beépítés után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

Az aluredőny motorizálása.A mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, ily módon nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. A végeredmény kiválképpen hasznos, és kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Ott szintén járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de akar távirányítóval szintén megoldhatjuk. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével szintén csupán egy gombnyomásra. Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Konkrétan: az időkapcsoló, amely helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. A legfőbb funkciónak köszönhetően nem történhet sem személyi sérülés, sem anyagi kár, ha talán valamit a redőny alatt felejtünk, ez nem más mint alákerülés ellenőrző funkció, amely automatikusan megáll az ilyen esetekben. Még komfortosabbá varázsolhatjuk az élményt a fényérzékelő beszerelésével, amely az aktuális fényviszonyok szerint mozgatja a redőnyünket fel és le. Meglévő redőnyök átalakítását szintén vállaljuk motoros működtetésűre!

Az aluredőnyök karbantartása.Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa illetve műanyag redőnyöket, ekképpen egyedi karbantartásra, átfestésre nincs szükségük! Ahhoz ,hogy állandóan tiszta legyen óbuda-békásmegyeri redőnye elég csupán egy vizes rongy illetve egy kis tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, illetve savas tisztítószereket, vagy hígítót, merthogy ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges gondozást! Gondoskodását redőnye meghálálja, ekképpen Önnek hosszú évekig nem lesz gondja óbuda-békásmegyeri otthonának árnyékolására, szigetelésére!

A telepítéséhez felhasználandó anyagokAmennyiben az alumínium redőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, amelyik horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín és a redőny palást. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

Redőny javítást is vállalunk, más után is!Amennyiben önnek nem az általunk telepített alumínium redőnye van, nem probléma, más gyártók termékeinek a javításást is vállajuk III. kerület Óbuda-Békásmegyeren! A javítások mellett szól, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről.

Az aluredőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. A vevőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, eszerint felkeres minket. Következő lényeges lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, ami Budapest illetve annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe illetve kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések vonatkozásában km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat illetőleg az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal is tudunk szolgálni. Az árajánlatot, ami alapján eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. Miután Ön úgy dönt, hogy igényt tart a munkánra, a következő lépés a szerelés időpontjának az egyeztetése. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, ami pár percet vesz igénybe redőnyönként. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, ami szintén egy pár perces művelet csak. Ha a telepítés során nem akad semmilyen probléma, akkor összesen 15-20 percet alatt végzünk is. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, mert villanyszerelési munkát is kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése illetve további szerkezeti munkák ,amik időigényesebbek. Ezek után a művelet befejező lépéseiként jöhet a takarítás, mint mindenkor illetve ez után a redőnyök megfelelő működtetésének ismertetése illetve a munka átvétele.

Alumínium redőny fajtákRengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket III. kerület Óbuda-Békásmegyeren. Abban az esetben, ha a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón,akkor külső tokos redőnyről beszélünk, amit utólag szerelünk fel a nyílászáróra. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Azon kivül, hogy a tok is szigetelt további előnye ennek a megoldásnak az esztétikum, ugyanis nem látszik a redőnytok. Lehetőség van úgynevezett ráépíthető tokos kivitelben is megrendelni. Ennél a típusnál a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást.

Mennyi az alumínium redőnyök várható élettartama?Nem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az aluredőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)!

Aluredőny színekMivel, hogy az aluredőnyök tok illetve sín része alumíniumból van, ennek következtében lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. Eme eljárás legnagyobb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. Nem kell attól félnünk, hogy az időjárási tényezők hatására megsérül a festés, hiszen színterezésnek avagy porfestésnek köszönhetően egy kellőképpen ellenálló réteg kerül fel az alkatrészekre.Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, eszerint utólag nem kell az időszakos átfestésükkel bajlódnia. Alapból 18 féle színben elérhetőek az aluredőny lécei(palástja), amelyek a gyártása során kerülnek rá, így sajnos nem lehetséges az átfestés, ennek következtében Önnek 18 színből kell kiválasztani az ízlésének megfelelőt, de biztosak vagyunk benne ,hogy ez sikerülni fog! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, bézs, szürke
 • Extra színek: sötét bézs, világos barna, ezüst, barna, krém fehér, zöld, olíva, elefántcsont
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok illetve a sín szintén elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, eszerint teljesen szín azonos redőny érhető el, ami remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Garancia redőnyökre  Alumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 esztendő garanciát vállalunk. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a vevőnek. Zsinóros, valamint gurtnis kezelésű aluredőnyök esetén a húzó zsinór és gurtni élettartamára fél esztendő garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, valamint engedi le a redőnyeit, így ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza és este pedig leengedi aluredőnyét. Sőt az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, így a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek és azonnal orvosolhatóak.

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája