Alumínium redőny Vecsés
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Konyhabútor áruházunk bemutatótermét szerettük volna motoros alumínium redőnnyel tovább csinosítani. A ZolNik remek munkát végzett, nagyon gyorsan és főleg felfordulás nélkül! Köszönjük!"
Bodócs István (ügyvezető, knapp.hu) (Vecsés)
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Vecsés)
"A ZolNik-tól aluredőny és motoros roletta felszerelését rendeltük meg az épület egyes helyiségeihez. Korrekt áron, korrekt munkát végeztek, ajánljuk mindenkinek."
H.Henrik (ELTE TTK) (Vecsés)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Miért érdemes alumínium redőnyt szereltetni vecsési otthonába?Az alumínium redőny beépítését lényegében bárhol megvalósíthatjuk. Ajtóra és ablakra, belső terekben elválasztásra is telepíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket is építettünk már be Vecsésen alu redőnnyel. Volt, hogy egy iskolai menza térelválasztását illetve a hozzá tartozó ételkiadó pult zárását aluredőny szerelésével oldottuk meg. Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni vecsési otthonát.

Az alamuníium redőnyök várható élettartalmaAz alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Műanyag társaikkal ellentétben az időjárás viszontagságainak anyagából fakadóan jobban ellenáll. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az alumínium redőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)!

Az aluredőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).Első lépésként tájékozódunk. Miután a megrendelő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Következő lényeges lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, amelyik Budapest illetve annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe illetve kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések esetében km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő kívánságait, elképzeléseit, kérésre mintadarabokat is be tudunk mutatni. A felmérés után pontos árajánlattal tudunk szolgálni, egyből a helyszínen vagy írásban, elektronikus levél formájában, amely alapján a megrendelő eldöntheti ,hogy igényt tart-e a munkákra. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, amely pár percet vesz igénybe redőnyönként. A nyílászáróknál ha nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. A lyukfúrás illetve a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, amelyik szintén pár percet vesz csupán igénybe. Optimális esetekben a komplett alumínium redőny felszerelése 15-20 percet vesz igénybe. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, ugyanis villanyszerelési munkát is kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Léteznek extrém esetek is, mikor pl. falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, illetve betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére is időt kell szentelnünk. Mielőtt még a megrendelő átvené a munkát, előbb takarítunk illetve bemutatjuk a redőnyök helyes müködtetését.

Az alumínium redőnyök fajtáiSzámtalan fajtában szereljük redőnyeinket Vecsésen. Létezik külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Azon kivül, hogy a tok is szigetelt további előnye ennek a megoldásnak az esztétikum, ugyanis nem látszik a redőnytok. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ennél a típusnál a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

Aluredőny motorizálásA mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, ennek megfelelően nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. Rendkívül célszerű, kényelmes illetve persze modern megoldás. Olyan helyekre is felszerelhetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás szóba se jöhet. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Konkrétan: az időkapcsoló, ami helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, ennek megfelelően nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban illetve a redőny is ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő beszerelésével, ami a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, illetve fel. Meglévő redőnyök átalakítását is vállaljuk motoros működtetésűre!

Garancia redőnyeinkreAlumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 év garanciát vállalunk. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a megrendelőnek. Abban az esetben, ha Ön gurtnis illetve zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira illetve a húzó zsínórra csupán fél év garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, illetve engedi le a redőnyeit, ennek megfelelően ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza illetve este pedig leengedi aluredőnyét. Továbbá az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, ennek megfelelően a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek illetve azonnal orvosolhatóak.

Aluredőny színekAz aluredőnyök esetén a tok valamint a felfutó sín is alumíniumból van, ennek megfelelően porfestésre alkalmasak a felületeik. A porfestés előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőnyünk. A színterezés más néven porfestés tartós valamint ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, ennek megfelelően nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, talán a csapadék hatására. Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell egyfolytában bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, ennek megfelelően Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszín: fehér, világos szürke, bézs, szürke
 • Extra színek: világos barna, sötét bézs, ezüst, barna, krém fehér, zöld, elefántcsont, olíva
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok valamint a sín is elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, ennek megfelelően teljesen szín azonos redőny érhető el, amely remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Milyen anyagokat használunk fel aluredőny szereléshez?  Az alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

  Mekkora rendetlenséggel jár az aluredőny szerelése?  Nálunk hatalmas felfordulással jár az aluredőnyök gyártása! Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb felfordulást fogja okozni. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, merthogy a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, ily módon a keletkező forgács csekély mértékű. Maga a redőny beszerelése még kisebb felfordulással jár, hiszen az alkatrészek méretre gyártva kerülnek az Ön vecsési otthonába, ahol csak össze kell szerelni őket és a nyílászáróhoz fogatni. Mi is igényesek vagyunk a környezetünkre ennek következtében próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kisebb felfordulást okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, amelyik több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Értelemszerűen a procedúra után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

  Aluredőny javítást is vállalunk!  Vállaljuk nem csak az általunk beszerelt aluredőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is Vecsésen. A javítások előnye, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről.

  Redőny gondozás.  Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint pl. a vast illetve nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel speciális gondoskodást illetve átfestés se szükségeltetik! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, talán némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható vecsési redőnye. Annak érdekében, hogy ne okozzunk kárt az alkatrészek festésében tisztitás közben kerüljük a durva felületű szivacsok illetve a különböző típusú savas tisztitószerek vagy hígító használatát! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges gondozást! Higgye el komolyan sokáig nem lesz problémája vecsési otthonának árnyékolásával abban az esetben, ha törődik vele! 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája