Alumínium redőny Göd
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Göd)
"Konyhabútor áruházunk bemutatótermét szerettük volna motoros alumínium redőnnyel tovább csinosítani. A ZolNik remek munkát végzett, nagyon gyorsan és főleg felfordulás nélkül! Köszönjük!"
Bodócs István (ügyvezető, knapp.hu) (Göd)
"Még egyszer köszönöm a gyors munkát! Évek óta szerettem volna elektromos redőnyt a hálóba és a nappaliba, aztán idén (az év első napján) ezt is felírtam az újévi listára. Azt viszont nem gondoltam, hogy ez lesz a legelső, ami teljesülni fog róla! A barátnőm férjétől hallottam a cégről, tudtam, hogy gyorsak és megbízhatóak, de hogy ennyire… ! Az egyeztetés után egy szempillantás alatt meglett az egész, én már nem húzogatom kézzel a redőnyöket!"
Simon Andrea (Göd)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának gödi otthonában?Lényegében bárhova beszerelhető az aluredőny. Természetesen a nyílászárók árnyékolásán kívül alkalmas különféle belső terek elválasztására, felosztására. Meglévő erkélyeket is építettünk már be Gödön alu redőnnyel. Volt, hogy egy iskolai menza térelválasztását valamint a hozzá tartozó ételkiadó pult zárását alumínium redőny szerelésével oldottuk meg. Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni gödi otthonát.

Aluredőny színekAz aluredőnyök esetén a tok és a felfutó sín is alumíniumból van, ennek megfelelően porfestésre alkalmasak a felületeik. Eme eljárás legnagyobb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. Nem kell attól félnünk, hogy az időjárási tényezők hatására megsérül a festés, hiszen színterezésnek avagy porfestésnek köszönhetően egy kellőképpen ellenálló réteg kerül fel az alkatrészekre.Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell állandóan bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Alapból 18 féle színben elérhetőek az aluredőny lécei(palástja), amelyek a gyártása során kerülnek rá, így sajnos nem lehetséges az átfestés, ennek következtében Önnek 18 színből kell kiválasztani az ízlésének megfelelőt, de biztosak vagyunk benne ,hogy ez sikerülni fog! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, szürke, bézs
 • Extra szín: világos barna, sötét bézs, ezüst, barna, krém fehér, zöld, olíva, elefántcsont
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog gödi otthonához.

  Milyen anyagokat használunk fel alumínium redőny szereléshez?  Az alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Az alumínium legnagyobb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

  Mekkora rendetlenséggel jár egy redőny szerelése?  Nálunk hatalmas felfordulással jár az aluredőnyök gyártása! Viccet félretéve az Ön otthonában a munka minimális rendetlenséggel jár csak. Abban az esetben ,ha zsinóros/gurtnis kezelés kerül beszerelésre, Önnek nincs oka aggódnia, hiszen csak egy apró méretű lyukat kell kifúrni, ennek megfelelően csak egy minimális mennyiségű forgács keletkezik. Maga a redőny beszerelése még kisebb felfordulással jár, hiszen az alkatrészek méretre gyártva kerülnek az Ön gödi otthonába, ahol csak össze kell szerelni őket és a nyílászáróhoz fogatni. Mi is igényesek vagyunk a környezetünkre ennek következtében próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kevesebb felfordulást okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, amely több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Szerelés után a munka során keletkezett törmeléket összetakarítjuk!

  Alumínium redőny javítást szintén vállalunk, más után is!  Amennyiben önnek nem az általunk beszerelt aluredőnye van, nem probléma, más gyártók termékeinek a javításást szintén vállajuk Gödön! A javítások előnye, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, valamint apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

  Redőny karbantartás.  Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint például a vast és nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel speciális gondoskodást és átfestés se szükségeltetik! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, talán némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható gödi redőnye. A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, és savas tisztítószereket, vagy hígítót, mert ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges karbantartást! Higgye el felettébb sokáig nem lesz problémája gödi otthonának árnyékolásával abban az esetben, ha törődik vele!

  Az alamuníium redőnyök élettartalma  Nem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az aluredőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)!

  A redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. Miután a vevő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten valamint 40 km-es körzetében ingyenes valamint nem jár semmilyen kötelezettséggel. Távolabbi települések tekintetében km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő kívánságait, elképzeléseit, kérésre mintadarabokat is be tudunk mutatni. A felmérés után pontos árajánlattal tudunk szolgálni, egyből a helyszínen vagy írásban, elektronikus levél formájában, amely alapján a megrendelő eldöntheti ,hogy igényt tart-e a munkákra. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Maga az összerakás folyamata nem tart sokáig, néhány perc, ez annak köszönhető, hogy méretre gyártva érkezik meg az Ön otthonában a redőny alkatrészei. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. A lyukfúrás valamint a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, mely szintén néhány percet vesz csupán igénybe. Ideális esetekben a komplett aluredőny telepítése 15-20 percet vesz igénybe. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, merthogy villanyszerelési munkát is kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése valamint további szerkezeti munkák ,amik időigényesebbek. Ezek után a művelet befejező lépéseiként jöhet a takarítás, mint folyamatosan valamint ez után a redőnyök megfelelő működtetésének ismertetése valamint a munka átvétele.

  Milyen fajtái vannak az alumínium redőnyöknek?  Rengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket Gödön. Létezik külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Lehetőség van úgynevezett ráépíthető tokos kivitelben is megrendelni. Ennél a típusnál a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang valamint hőszigetelő, valamint ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, amely komoly előnyt jelent. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

  Lehet az alumínium redőnyt motorizálni is?  A modern ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különböző technikai megoldásokkal. Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, eszerint nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. A végeredmény kiválképpen hasznos, és kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Ott is járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de akar távirányítóval is megoldhatjuk. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel is elláthatjuk a redőnyünket. Konkrétan: az időkapcsoló, amelyik helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, eszerint nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban és a redőny is ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő telepítésévell, amelyik a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, valamint fel. Meglévő redőnyök átalakítását is vállaljuk motoros működtetésűre!

  Garanciát vállalunk redőnyeinkre!  Abban az esetben, ha tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. Természetesen, ha nem megfelelően használják és ebből adódik a meghibásódás abban az esetben arra nem érvényes a garancia. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a vevőnek. Abban az esetben, ha Ön gurtnis valamint zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira valamint a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válasz felettébb egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, így ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák és este leengedik. A redőny számára megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás valamint adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritka esetben előbukkanó problémák is azonnal kezelhetőek. 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája