Alumínium redőny Budapest - XI. kerület (Újbuda)
Alumínium redőny Budapest - XI. kerület (Újbuda)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Ezúton is köszönjük a ZolNik munkáját, önkormányzatunknál szalagfüggönyt és szúnyoghálót szereltek fel, gyors és pontos munkát végeztek."
P. Mariann (IX. kerületi önkormányzat) (Budapest - XI. kerület (Újbuda))
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Budapest - XI. kerület (Újbuda))
"Bankfiókunkban motoros redőny került felszerelésre, jó választás volt a ZolNik, munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve."
K. István (OTP Bank / Deák tér) (Budapest - XI. kerület (Újbuda))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának újbudai otthonában?Az alumínium redőny beépítését gyakorlatilag bárhol kivitelezhetjük. Nyílászárókra, belső terekben elválasztásra is beépíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket szintén építettünk már be XI. kerület Újbudán alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, valamint ételkiadó pultjának zárását szintén tettük már lehetővé alumínium redőny telepítésével! Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag szintén szebbé szeretnék varázsolni újbudai otthonát, köszönhetően a konstrukció sokszínűségének (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Az alumínium redőny motorizálása.A mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Redőnyeinket automatizálni, egy csőmotor segítségével lehet, ennek megfelelően nem kell többé árnyékolónkat kézzel fel-le húzgálnunk. Rendkívül hasznos, kényelmes valamint persze modern megoldás. Olyan helyekre is beépíthetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás lehetetlen. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de akar távirányítóval is megoldhatjuk. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel is elláthatjuk a redőnyünket. Lássunk is néhány példát: az időkapcsoló, ami üres lakás estén is megoldja redőnyeink nyitását, illetve zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, ennek megfelelően nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban valamint a redőny is ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő beszerelésével, ami a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, illetve fel. Nem motoros a redőnye de szeretné, hogy az legyen? Semmi gond, megoldjuk!

Redőnyökre garanciát vállalunkAlumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 esztendő garanciát vállalunk. Természetesen, amennyiben nem megfelelően használják valamint ebből adódik a meghibásódás abban az esetben arra nem érvényes a garancia. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a megrendelőnek. Abban az esetben, amennyiben Ön gurtnis valamint zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira valamint a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válasz meglehetősen egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, ily módon ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák valamint este leengedik. A redőny számára megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás valamint adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritkán előbukkanó problémák is azonnal kezelhetőek.

Milyen anyagokat használunk fel aluredőny telepítéséhez?Ha az alumínium redőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, amelyik horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín illetve a redőny palást. Az alumínium legnagyobb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

A redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).Első lépésként tájékozódunk. Miután a vevő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten valamint 40 km-es körzetében ingyenes valamint nem jár semmilyen kötelezettséggel. Abban az esetben, amennyiben nem az előbb említett körzetben van a település abban az esetben 60ft/km útiköltséget számolunk fel, amelyet a beszereléskor már nem terheli Önt. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat és az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal is tudunk szolgálni. A pontos felmérés, valamint az igények átbeszélése után, pontos árajánlatot adunk a helyszínen, vagy írásban, e-mail formájában, amely alapján a megrendelő eldöntheti, hogy igényt tart-e a munkánkra. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, ami pár percet vesz igénybe redőnyönként. A nyílászáróknál amennyiben nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, amely szintén egy pár perces művelet csak. Ha a felszerelés során nem akad semmilyen probléma, akkor összesen 15-20 percet alatt végzünk is. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés valamint a helyes működés beállítása több időbe is telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a tulajjal. Léteznek extrém esetek is, amikor például falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, valamint betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére is időt kell szentelnünk. Ezek után a művelet befejező lépéseiként jöhet a takarítás, mint folyamatosan valamint ez után a redőnyök megfelelő működtetésének ismertetése valamint a munka átvétele.

Milyen fajtái vannak az alumínium redőnyöknek?Számtalan fajtában szereljük redőnyeinket XI. kerület Újbudán. Létezik külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Lehetőség van úgynevezett ráépíthető tokos kivitelben is megrendelni. Ha ezt a kivitelt választja abban az esetben egyszerre kerül sor a redőny és a nyílászáró telepítésére, eszerint a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

Van lehetőség színes redőnyöket is szerelni?Az aluredőnyök esetén a tok és a felfutó sín szintén alumíniumból van, ily módon porfestésre alkalmasak a felületeik. Ezen eljárás legnagyobb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. Nem kell attól félnünk, hogy az időjárási tényezők hatására megsérül a festés, hiszen színterezésnek avagy porfestésnek köszönhetően egy kellőképpen ellenálló réteg kerül fel az alkatrészekre.Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, ily módon utólag nem kell az időszakos átfestésükkel bajlódnia. Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, ily módon Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszín: világos szürke, fehér, bézs, szürke

 • Extra szín: világos barna, sötét bézs, ezüst, barna, krém fehér, zöld, elefántcsont, olíva

 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog újbudai otthonához.

  Aluredőny javítást is vállalunk!  Vállaljuk nem csak az általunk telepített alumínium redőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is XI. kerület Újbudán. A javítások mellett szól, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, és apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

  Mekkora rendetlenséggel jár egy redőny szerelése?  A műhelyünkben hatalmas felfordulással jár az aluredőnyök gyártása! Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb felfordulást fogja okozni. Abban az esetben ,ha zsinóros/gurtnis kezelés kerül beszerelésre, Önnek nincs oka aggódnia, hiszen csak egy apró méretű lyukat kell kifúrni, ennek megfelelően csak egy minimális mennyiségű forgács keletkezik. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön újbudai otthonába, ennek megfelelően azokat már csak össze kell állítani és fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Extrém esetekben, amikor pl. falhoz fogatjuk a redőnyt megtörténhet beton/téglafúrás, amelyik némi porral jár, de szüntelenül próbáljuk a munkáinkat a minimálisan felfordulással és kosszal végezni! Természetesen a procedúra után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

  Redőny karbantartás.  Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa és műanyag redőnyöket, ily módon különösebb karbantartásra, átfestésre nincs szükségük! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, talán némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható újbudai redőnye. A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, és savas tisztítószereket, vagy hígítót, merthogy ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A redőny egyik fő alkatrésze a tengelye, ami golyóscsapággyal van szerelve, ily módon redőnyének gördülékenysége szintén biztosítva van, ami szintén nem igényel különösebb karbantartást! Gondoskodását redőnye meghálálja, ily módon Önnek hosszú évekig nem lesz gondja újbudai otthonának árnyékolására, szigetelésére!

  Az aluredőnyök élettartalma  Az alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Műanyag társaikkal ellentétben az időjárás viszontagságainak anyagából fakadóan jobban ellenáll. Bírja a hideg valamint meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Ez a megfelelő megoldás Önnek abban az esetben, amennyiben nem akar redőnyeire hosszú évekig gondot fordítani! Amennyiben nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet szintén kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája