Alumínium redőny Budapest - XII. kerület (Hegyvidék)
Alumínium redőny Budapest - XII. kerület (Hegyvidék)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Konyhabútor áruházunk bemutatótermét szerettük volna motoros alumínium redőnnyel tovább csinosítani. A ZolNik remek munkát végzett, nagyon gyorsan és főleg felfordulás nélkül! Köszönjük!"
Bodócs István (ügyvezető, knapp.hu) (Budapest - XII. kerület (Hegyvidék))
"Ezúton is köszönjük a ZolNik munkáját, önkormányzatunknál szalagfüggönyt és szúnyoghálót szereltek fel, gyors és pontos munkát végeztek."
P. Mariann (IX. kerületi önkormányzat) (Budapest - XII. kerület (Hegyvidék))
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Budapest - XII. kerület (Hegyvidék))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának hegyvidéki otthonában?Lényegében bárhova beszerelhető az alumínium redőny. Ajtóra és ablakra, belső terekben elválasztásra is telepíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket szintén építettünk már be XII. kerület Hegyvidéken alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, illetve ételkiadó pultjának zárását szintén tettük már lehetővé alumínium redőny beépítésével! Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag szintén szebbé szeretnék varázsolni hegyvidéki otthonát, köszönhetően a konstrukció sokszínűségének (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Redőnyeinkre garanciát vállalunkAlumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 esztendő garanciát vállalunk. Természetesen, amennyiben nem jól használják illetve ebből adódik a meghibásódás abban az esetben arra nem érvényes a garancia. A rendeltetésszerű használatot személyesen a redőnyök felszerelésekor a megrendelővel ismertetjük. Zsinóros, illetve gurtnis kezelésű aluredőnyök esetén a húzó zsinór illetve gurtni élettartamára fél esztendő garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válasz meglehetősen egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, ennek megfelelően ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák illetve este leengedik. Sőt az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, ennek megfelelően a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek illetve azonnal orvosolhatóak.

Alumínium redőny fajtákRengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket XII. kerület Hegyvidéken. Abban az esetben, ha a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón,akkor külső tokos redőnyről beszélünk, amit utólag szerelünk fel a nyílászáróra. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Azon kivül, hogy a tok is szigetelt további előnye ennek a megoldásnak az esztétikum, ugyanis nem látszik a redőnytok. Lehetőség van úgynevezett ráépíthető tokos kivitelben is megrendelni. Ebben az esetben a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

Lehet az alumínium redőnyt motorizálni is?A modern ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különféle technikai megoldásokkal. Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Redőnyeinket automatizálni, egy csőmotor segítségével lehet, eszerint nem kell többé árnyékolónkat kézzel fel-le húzgálnunk. A végeredmény kiválképpen praktikus, valamint kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Olyan helyekre is felszerelhetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás szóba se jöhet. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével is csupán egy gombnyomásra. Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Lássunk is néhány példát: az időkapcsoló, ami üres lakás estén is megoldja redőnyeink nyitását, és zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, amennyiben valamit véletlen alatta felejtünk, eszerint nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban valamint a redőny is ép marad. Még komfortosabbá varázsolhatjuk az élményt a fényérzékelő beszerelésével, ami az aktuális fényviszonyok alapján mozgatja a redőnyünket fel valamint le. Meglévő redőnyök átalakítását is vállaljuk motoros működtetésűre!

Redőny színekMivel, hogy az aluredőnyök tok és sín része alumíniumból van, emiatt lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. Ezen eljárás legnagyobb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. A színterezés más néven porfestés tartós és ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, ennek megfelelően nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, esetleg a csapadék hatására. Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell állandóan bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Alapból 18 féle színben elérhetőek az aluredőny lécei(palástja), amelyek a gyártása során kerülnek rá, így sajnos nem lehetséges az átfestés, ennek következtében Önnek 18 színből kell kiválasztani az ízlésének megfelelőt, de biztosak vagyunk benne ,hogy ez sikerülni fog! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: fehér, világos szürke, bézs, szürke
 • Extra szín: sötét bézs, világos barna, ezüst, barna, krém fehér, zöld, elefántcsont, olíva
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog hegyvidéki otthonához.

  A redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. Miután a megrendelő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten illetve 40 km-es körzetében ingyenes illetve nem jár semmilyen kötelezettséggel. Abban az esetben, ha nem az előbb említett körzetben van a település abban az esetben 60ft/km útiköltséget számolunk fel, amelyet a beszereléskor már nem terheli Önt. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat illetőleg az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal is tudunk szolgálni. A felmérés után pontos árajánlattal tudunk szolgálni, egyből a helyszínen vagy írásban, elektronikus levél formájában, amely alapján a megrendelő eldöntheti ,hogy igényt tart-e a munkákra. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Maga az összerakás folyamata nem tart sokáig, néhány perc, ez annak köszönhető, hogy méretre gyártva érkezik meg az Ön otthonában a redőny alkatrészei. A nyílászáróknál ha nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. A lyukfúrás illetve a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, ami szintén néhány percet vesz csupán igénybe. Ha a telepítés során nem akad semmilyen probléma, akkor összesen 15-20 percet alatt végzünk is. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés illetve a helyes működés beállítása több időbe is telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a tulajjal. Léteznek extrém esetek is, amikor például falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, illetve betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére is időt kell szentelnünk. Mielőtt még a megrendelő átvené a munkát, előbb takarítunk illetve bemutatjuk a redőnyök helyes müködtetését.

  Redőny karbantartás.  Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint például a vast illetve nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel egyedi gondoskodást illetve átfestés se szükségeltetik! Ahhoz ,hogy szüntelenül tiszta legyen hegyvidéki redőnye elég csupán egy vizes rongy illetve egy kicsi tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . Annak érdekében, hogy ne okozzunk kárt az alkatrészek festésében tisztitás közben kerüljük a durva felületű szivacsok illetve a különböző típusú savas tisztitószerek vagy hígító használatát! A redőny egyik fő alkatrésze a tengelye, mely golyóscsapággyal van szerelve, ily módon redőnyének gördülékenysége is biztosítva van, mely is nem igényel különösebb karbantartást! Gondoskodását redőnye meghálálja, ily módon Önnek hosszú évekig nem lesz gondja hegyvidéki otthonának árnyékolására, szigetelésére!

  Az aluredőnyök élettartalma  Nem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Bírja a hideg illetve meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Amennyiben nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet is kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

  Mekkora felfordulással jár az alumínium redőny szerelése?  Elég nagy felfordulás szokott lenni az aluredőnyök gyártása közben műhelyünkben. Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb felfordulást fogja okozni. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, ugyanis a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, így a keletkező forgács csekély mértékű. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön hegyvidéki otthonába, így azokat már csak össze kell állítani illetve fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Mi is igényesek vagyunk a környezetünkre ezért próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kisebb felfordulást okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, mely több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Természetesen a procedúra után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

  Redőny javítást szintén vállalunk!  Vállaljuk nem csak az általunk telepített aluredőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását szintén XII. kerület Hegyvidéken. A javítások mellett szól, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, illetve apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

  Milyen anyagokat használunk fel alumínium redőny telepítéséhez?  Amennyiben az aluredőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, mely horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín illetve a redőny palást. Az alumínium legnagyobb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető. 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája