Alumínium redőny Budapest - XXIII. kerület (Soroksár)
Alumínium redőny Budapest - XXIII. kerület (Soroksár)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A Groupama Aréna Skybox páholyának árnyékolására kerestünk olyan partnert, aki nemcsak gyorsan végrehajtja a feladatot, de számíthatunk szakértelmére a technológia kiválasztásában is. A ZolNik-nál megtaláltuk, amit kerestünk: professzionális tanácsadás, precíz és gyors munkavégzés korrekt áron."
Petrőczy Dániel (Facility manager Groupama Aréna) (Budapest - XXIII. kerület (Soroksár))
"Ezúton is köszönjük a ZolNik munkáját, önkormányzatunknál szalagfüggönyt és szúnyoghálót szereltek fel, gyors és pontos munkát végeztek."
P. Mariann (IX. kerületi önkormányzat) (Budapest - XXIII. kerület (Soroksár))
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Budapest - XXIII. kerület (Soroksár))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának soroksári otthonában?Lényegében bárhova beszerelhető az alumínium redőny. Természetesen a nyílászárók árnyékolásán kívül alkalmas különböző belső terek elválasztására, felosztására. Meglévő erkélyeket is építettünk már be XXIII. kerület Soroksáron alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, és ételkiadó pultjának zárását is tettük már lehetővé alumínium redőny beépítésével! Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag is szebbé szeretnék varázsolni soroksári otthonát, köszönhetően a konstrukció változatosságának (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Aluredőny javítást is vállalunk, más után is!Vállaljuk nem csak az általunk telepített alumínium redőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is XXIII. kerület Soroksáron. Komoly előnye a javításoknak, hogy viszonylag kicsi összegből megoldható egy új redőny árához képest. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, és apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

Mekkora rendetlenséggel jár az aluredőny beépítése?komoly kupi szokott lenni az aluredőnyök előállítás közben műhelyünkben. Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb rendetlenséget fogja okozni. Abban az esetben ,ha zsinóros/gurtnis kezelés kerül beszerelésre, Önnek nincs oka aggódnia, hiszen csak egy apró méretű lyukat kell kifúrni, ily módon csak egy minimális mennyiségű forgács keletkezik. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön soroksári otthonába, ily módon azokat már csak össze kell állítani illetve fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Mi is igényesek vagyunk a környezetünkre ezért próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kevesebb felfordulást okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, amely több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Értelemszerűen a procedúra után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

Az aluredőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. A vevőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, ennek megfelelően felkeres minket. Következő fontos lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, amelyik Budapest illetve annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe illetve kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések esetében km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő kívánságait, elképzeléseit, kérésre mintadarabokat szintén be tudunk mutatni. A pontos felmérés, illetve az igények átbeszélése után, pontos árajánlatot adunk a helyszínen, vagy írásban, e-mail formájában, amelyik alapján a megrendelő eldöntheti, hogy igényt tart-e a munkánkra. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Maga az összerakás folyamata nem tart sokáig, néhány perc, ez annak köszönhető, hogy méretre gyártva érkezik meg az Ön otthonában a redőny alkatrészei. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. A lyukfúrás illetve a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, amelyik szintén pár percet vesz csupán igénybe. Ha a felszerelés során nem akad semmilyen probléma, akkor összesen 15-20 percet alatt végzünk is. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés illetve a helyes működés beállítása több időbe is telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a tulajjal. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése illetve további szerkezeti munkálatok ,amik időigényesebbek. Mielőtt még a megrendelő átvené a munkát, előbb takarítunk illetve bemutatjuk a redőnyök helyes müködtetését.

Az alumínium redőnyök gondozása.Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint például a vast illetve nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel egyedi gondoskodást illetve átfestés se szükségeltetik! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, esetleg némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható soroksári redőnye. A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, illetve savas tisztítószereket, vagy hígítót, mert ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges karbantartást! Higgye el komolyan hosszú ideig nem lesz problémája soroksári otthonának árnyékolásával abban az esetben, ha törődik vele!

Az aluredőnyök élettartalmaAz alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Bírja a hideg illetve meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Ez a megfelelő megoldás Önnek abban az esetben, ha nem szándékozik redőnyeire hosszú évekig gondot fordítani! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az aluredőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)!

Lehet az alumínium redőnyt motorizálni is?A mai ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különböző technikai megoldásokkal. Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, így nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. A végeredmény kiválképpen praktikus, és kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Ott is járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével is csupán egy gombnyomásra. A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel is elláthatjuk a redőnyünket. Lássunk is néhány példát: az időkapcsoló, amelyik üres lakás estén is megoldja redőnyeink nyitását, illetően zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, így nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban és a redőny is ép marad. Még komfortosabbá varázsolhatjuk az élményt a fényérzékelő installálásával, amelyik az aktuális fényviszonyok alapján mozgatja a redőnyünket fel és le. Nem motoros a redőnye de szeretné, hogy az legyen? Semmi gond, megoldjuk!

A telepítéséhez felhasznált anyagokAmennyiben az alumínium redőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, ami horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín és a redőny palást. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

Redőny színekAz aluredőnyök esetén a tok és a felfutó sín szintén alumíniumból van, ekképpen porfestésre alkalmasak a felületeik. Ezen eljárás legfőbb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. A színterezés más néven porfestés tartós és ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, ekképpen nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, esetleg a csapadék hatására. Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell folyamatosan bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, ekképpen Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: fehér, világos szürke, bézs, szürke
 • Extra szín: sötét bézs, világos barna, ezüst, barna, zöld, krém fehér, elefántcsont, olíva
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog soroksári otthonához.

  Milyen fajtái vannak az alumínium redőnyöknek?  Számtalan fajtában szereljük redőnyeinket XXIII. kerület Soroksáron. Abban az esetben, ha a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón,akkor külső tokos redőnyről beszélünk, amit utólag szerelünk fel a nyílászáróra. Elérhetőek vakolható tokos kivitelben, amikor is a redőny tokját elrejti a ház későbbi szigetelése. Ezen a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ha ezt a kivitelt választja abban az esetben egyszerre kerül sor a redőny illetve a nyílászáró telepítésére, így a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang illetve hőszigetelő, illetve ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, amely komoly előnyt jelent. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást.

  Garanciát vállalunk redőnyeinkre!  Abban az esetben, ha tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. Természetesen, ha nem megfelelően használják illetve ebből adódik a meghibásódás abban az esetben arra nem érvényes a garancia. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a megrendelőnek. Zsinóros, és gurtnis kezelésű aluredőnyök esetén a húzó zsinór illetve gurtni élettartamára fél év garanciát vállalunk. Miért csak fél év, mikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, és engedi le a redőnyeit, ekképpen ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza illetve este pedig leengedi aluredőnyét. Továbbá az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, ekképpen a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek illetve azonnal orvosolhatóak.

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája