Alumínium redőny Budapest - XX. kerület (Pesterzsébet)
Alumínium redőny Budapest - XX. kerület (Pesterzsébet)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A Groupama Aréna Skybox páholyának árnyékolására kerestünk olyan partnert, aki nemcsak gyorsan végrehajtja a feladatot, de számíthatunk szakértelmére a technológia kiválasztásában is. A ZolNik-nál megtaláltuk, amit kerestünk: professzionális tanácsadás, precíz és gyors munkavégzés korrekt áron."
Petrőczy Dániel (Facility manager Groupama Aréna) (Budapest - XX. kerület (Pesterzsébet))
"Bankfiókunkban motoros redőny került felszerelésre, jó választás volt a ZolNik, munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve."
K. István (OTP Bank / Deák tér) (Budapest - XX. kerület (Pesterzsébet))
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Budapest - XX. kerület (Pesterzsébet))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Miért javasolt alumínium redőnyt telepíteni pesterzsébeti otthonába?Lényegében bárhova beszerelhető az alumínium redőny. Nyílászárókra, belső terekben elválasztásra is szerelhetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket is építettünk már be XX. kerület Pesterzsébeten alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, valamint ételkiadó pultjának zárását is tettük már lehetővé alumínium redőny beépítésével! Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni pesterzsébeti otthonát.

Redőny motorizálásA mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Redőnyeinket automatizálni, egy csőmotor segítségével lehet, eszerint nem kell többé árnyékolónkat kézzel fel-le húzgálnunk. A végeredmény kiválképpen célszerű, illetve kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Ott is járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de akar távirányítóval is megoldhatjuk. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel is elláthatjuk a redőnyünket. Lássunk is pár példát: az időkapcsoló, mely üres lakás estén is megoldja redőnyeink nyitását, illetőleg zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, amennyiben valamit véletlen alatta felejtünk, eszerint nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban illetve a redőny is ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő beszerelésével, mely a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, illetőleg fel. Meglévő redőnyök átalakítását is vállaljuk motoros működtetésűre!

Az aluredőnyök gondozása.Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint például a vast valamint nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel különösebb karbantartást valamint újrafestés se szükségeltetik! Ahhoz ,hogy mindenkor tiszta legyen pesterzsébeti redőnye elég csupán egy vizes rongy valamint egy kicsi tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . Annak érdekében, hogy ne okozzunk kárt az alkatrészek festésében tisztitás közben kerüljük a durva felületű szivacsok illetve a különböző típusú savas tisztitószerek vagy hígító használatát! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges karbantartást! Higgye el nagyon hosszú ideig nem lesz problémája pesterzsébeti otthonának árnyékolásával abban az esetben, ha törődik vele!

Az alamuníium redőnyök várható élettartalmaAz alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Ez a megfelelő megoldás Önnek abban az esetben, ha nem akar redőnyeire hosszú évekig gondot fordítani! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az aluredőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)!

Alumínium redőny színekMivel, hogy az aluredőnyök tok illetve sín része alumíniumból van, emiatt lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. A porfestés előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőnyünk. Nem kell attól félnünk, hogy az időjárási tényezők hatására megsérül a festés, hiszen színterezésnek avagy porfestésnek köszönhetően egy kellőképpen ellenálló réteg kerül fel az alkatrészekre.Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, eszerint utólag nem kell az időszakos átfestésükkel foglalkoznia. Alapból 18 féle színben elérhetőek az aluredőny lécei(palástja), amelyek a gyártása során kerülnek rá, így sajnos nem lehetséges az átfestés, ennek következtében Önnek 18 színből kell kiválasztani az ízlésének megfelelőt, de biztosak vagyunk benne ,hogy ez sikerülni fog! A léc színek a következőek:
 • Alapszín: világos szürke, fehér, bézs, szürke
 • Extra színek: sötét bézs, világos barna, ezüst, barna, zöld, krém fehér, elefántcsont, olíva
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog pesterzsébeti otthonához.

  Garanciát vállalunk redőnyeinkre!  Abban az esetben, amennyiben tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a megrendelőnek. Abban az esetben, amennyiben Ön gurtnis illetőleg zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira illetőleg a húzó zsínórra csupán fél év garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válasz egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, eszerint ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák valamint este leengedik. A redőny számára megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás illetőleg adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritka esetben előbukkanó problémák is azonnal kezelhetőek.

  A szereléshez felhasznált anyagok  Az alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Az alumínium legnagyobb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

  Alumínium redőny javítást szintén vállalunk!  Vállaljuk nem csak az általunk beszerelt aluredőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását szintén XX. kerület Pesterzsébeten. Komoly előnye a javításoknak, hogy viszonylag kis összegből megoldható egy új redőny árához képest. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről.

  Az aluredőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. A vevőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, ekképpen felkeres minket. Következő lényeges lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, amelyik Budapest és annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe és kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések tekintetében km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő kívánságait, elképzeléseit, kérésre mintadarabokat szintén be tudunk mutatni. Az árajánlatot, ami szerint eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. Miután Ön úgy dönt, hogy igényt tart a munkánra, a következő lépés a szerelés időpontjának az egyeztetése. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, ami pár percet vesz igénybe redőnyönként. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, amelyik szintén egy pár perces művelet csak. Ideális esetekben a komplett aluredőny beépítése 15-20 percbe kerül. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, mert villanyszerelési munkát szintén kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése és további szerkezeti munkálatok ,amik időigényesebbek. Ezek után a művelet befejező lépéseiként jöhet a takarítás, mint egyfolytában és ez után a redőnyök megfelelő működtetésének ismertetése és a munka átvétele.

  Alumínium redőny fajták  Számtalan fajtában szereljük redőnyeinket XX. kerület Pesterzsébeten. Van külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ha ezt a kivitelt választja abban az esetben egyszerre kerül sor a redőny illetve a nyílászáró telepítésére, így a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang illetve hőszigetelő, illetve ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, amelyik komoly előnyt jelent. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást.

  Mekkora felfordulással jár a redőny szerelése?  Nálunk hatalmas felfordulással jár az alumínium redőnyök gyártása! Viccet félretéve az Ön otthonában a munka minimális felfordulással jár csak. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, ugyanis a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, ekképpen a keletkező forgács csekély mértékű. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön pesterzsébeti otthonába, ekképpen azokat már csak össze kell állítani valamint fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Különleges esetekben, amikor pl. falhoz fogatjuk a redőnyt előfordulhat beton/téglafúrás, ami némi porral jár, de folyamatosan próbáljuk a munkáinkat a minimálisan felfordulással valamint kosszal végezni! Természetesen a beépítés után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk! 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája