Alumínium redőny Budapest - VIII. kerület (Józsefváros)
Alumínium redőny Budapest - VIII. kerület (Józsefváros)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Budapest - VIII. kerület (Józsefváros))
"Még egyszer köszönöm a gyors munkát! Évek óta szerettem volna elektromos redőnyt a hálóba és a nappaliba, aztán idén (az év első napján) ezt is felírtam az újévi listára. Azt viszont nem gondoltam, hogy ez lesz a legelső, ami teljesülni fog róla! A barátnőm férjétől hallottam a cégről, tudtam, hogy gyorsak és megbízhatóak, de hogy ennyire… ! Az egyeztetés után egy szempillantás alatt meglett az egész, én már nem húzogatom kézzel a redőnyöket!"
Simon Andrea (Budapest - VIII. kerület (Józsefváros))
"Konyhabútor áruházunk bemutatótermét szerettük volna motoros alumínium redőnnyel tovább csinosítani. A ZolNik remek munkát végzett, nagyon gyorsan és főleg felfordulás nélkül! Köszönjük!"
Bodócs István (ügyvezető, knapp.hu) (Budapest - VIII. kerület (Józsefváros))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának józsefvárosi otthonában?Lényegében bárhova beszerelhető az alumínium redőny. Nyílászárókra, belső terekben elválasztásra is beépíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket is építettünk már be VIII. kerület Józsefvárosban alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, illetve ételkiadó pultjának zárását is tettük már lehetővé alumínium redőny felszerelésével! Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag is jobbá szeretnék varázsolni józsefvárosi otthonát, köszönhetően a konstrukció sokszínűségének (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Aluredőny javítást szintén vállalunk, más után is!Vállaljuk nem csak az általunk felszerelt aluredőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását szintén VIII. kerület Józsefvárosban. Komoly előnye a javításoknak, hogy viszonylag kis összegből megoldható egy új redőny árához képest. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, illetve apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

Milyen anyagokat használunk fel aluredőny telepítéséhez?Ha az aluredőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, amelyik horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín és a redőny palást. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

A redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. Miután a vevő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Következő fontos lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, amelyik Budapest és annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe és kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések esetében km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat és az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal is tudunk szolgálni. A pontos felmérés, és az igények átbeszélése után, pontos árajánlatot adunk a helyszínen, vagy írásban, e-mail formájában, amelyik szerint a megrendelő eldöntheti, hogy igényt tart-e a munkánkra. Miután Ön úgy dönt, hogy igényt tart a munkánra, a következő lépés a szerelés időpontjának az egyeztetése. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, ami pár percet vesz igénybe redőnyönként. A nyílászáróknál ha nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. A lyukfúrás és a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, amelyik szintén pár percet vesz csupán igénybe. Ideális esetekben a komplett alumínium redőny beépítése 15-20 percet vesz igénybe. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, ugyanis villanyszerelési munkát is kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Léteznek extrém esetek is, amikor pl. falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, és betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére is időt kell szentelnünk. Mielőtt még a megrendelő átvené a munkát, előbb takarítunk és bemutatjuk a redőnyök helyes müködtetését.

Garanciát vállalunk redőnyeinkre!Abban az esetben, ha tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. A rendeltetésszerű használatot személyesen a redőnyök felszerelésekor a megrendelővel ismertetjük. Zsinóros, és gurtnis kezelésű aluredőnyök esetén a húzó zsinór és gurtni élettartamára fél év garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válasz felettébb egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, eszerint ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák és este leengedik. A redőny számára megterhelőbb napi használat során előjöhetnek olyan problémák, amelyeknek a forrása lehet anyagfáradás és adódhat a beszerelésből (ezeket természetesen lefedi a garancia), ennek okán a ritka esetben előbukkanó problémák is azonnal kezelhetőek.

Mekkora felfordulással jár a redőny szerelése?komoly felfordulás szokott lenni az aluredőnyök előállítás közben telephelyünkön. Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb rendetlenséget fogja okozni. Abban az esetben ,ha zsinóros/gurtnis kezelés kerül beszerelésre, Önnek nincs oka aggódnia, hiszen csak egy apró méretű lyukat kell kifúrni, ily módon csak egy minimális mennyiségű forgács keletkezik. Maga a redőny beszerelése még kisebb felfordulással jár, hiszen az alkatrészek méretre gyártva kerülnek az Ön józsefvárosi otthonába, ahol csak össze kell szerelni őket és a nyílászáróhoz fogatni. Extrém esetekben, mikor pl. falhoz fogatjuk a redőnyt megtörténhet beton/téglafúrás, amelyik némi porral jár, de minden alkalommal próbáljuk a munkáinkat a minimálisan felfordulással valamint kosszal végezni! Értelemszerűen a beszerelés után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

Az aluredőny motorizálása.A mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, ennek megfelelően nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. A végeredmény kiválképpen hasznos, illetve kényelmes, nem beszélve arról ,hogy modern is. Ott szintén járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de akar távirányítóval szintén megoldhatjuk. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Lássunk szintén néhány példát: az időkapcsoló, amelyik üres lakás estén szintén megoldja redőnyeink nyitását, azonkívül zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, ennek megfelelően nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban illetve a redőny szintén ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő beszerelésével, amelyik a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, azonkívül fel. Nem motoros a redőnye de szeretné, hogy az legyen? Semmi gond, megoldjuk!

Van lehetőség színes redőnyöket is szerelni?Az aluredőnyök esetén a tok illetve a felfutó sín szintén alumíniumból van, ennek megfelelően porfestésre alkalmasak a felületeik. A porfestés előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőnyünk. Nem kell attól félnünk, hogy az időjárási tényezők hatására megsérül a festés, hiszen színterezésnek avagy porfestésnek köszönhetően egy kellőképpen ellenálló réteg kerül fel az alkatrészekre.Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell mindig bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, ennek megfelelően Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: fehér, világos szürke, szürke, bézs
 • Extra színek: sötét bézs, világos barna, ezüst, barna, krém fehér, zöld, olíva, elefántcsont
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok illetve a sín szintén elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, ennek megfelelően teljesen szín azonos redőny érhető el, ami remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Az aluredőnyök fajtái  Számtalan fajtában szereljük redőnyeinket VIII. kerület Józsefvárosban. Létezik külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Ezen a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Lehetőség van úgynevezett ráépíthető tokos kivitelben is megrendelni. Ha ezt a kivitelt választja abban az esetben egyszerre kerül sor a redőny valamint a nyílászáró telepítésére, ekképpen a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást.

  Az aluredőnyök gondozása.  Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa és műanyag redőnyöket, ily módon speciális gondoskodásra, újrafestésre nincs szükségük! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, esetleg némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható józsefvárosi redőnye. Annak érdekében, hogy ne okozzunk kárt az alkatrészek festésében tisztitás közben kerüljük a durva felületű szivacsok illetve a különböző típusú savas tisztitószerek vagy hígító használatát! A redőny egyik fő alkatrésze a tengelye, mely golyóscsapággyal van szerelve, ily módon redőnyének gördülékenysége szintén biztosítva van, mely szintén nem igényel különösebb karbantartást! Higgye el komolyan hosszú ideig nem lesz problémája józsefvárosi otthonának árnyékolásával abban az esetben, amennyiben törődik vele!

  Mennyi az alumínium redőnyök élettartama?  Az alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az alumínium redőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)! 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája