Alumínium redőny Szigetszentmiklós
Alumínium redőny Szigetszentmiklós
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A Groupama Aréna Skybox páholyának árnyékolására kerestünk olyan partnert, aki nemcsak gyorsan végrehajtja a feladatot, de számíthatunk szakértelmére a technológia kiválasztásában is. A ZolNik-nál megtaláltuk, amit kerestünk: professzionális tanácsadás, precíz és gyors munkavégzés korrekt áron."
Petrőczy Dániel (Facility manager Groupama Aréna) (Szigetszentmiklós)
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Szigetszentmiklós)
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Szigetszentmiklós)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának szigetszentmiklósi otthonában?Lényegében bárhova beszerelhető az aluredőny. Nyílászárókra, belső terekben elválasztásra is telepíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket is építettünk már be Szigetszentmiklóson alu redőnnyel. Volt, hogy egy iskolai menza térelválasztását valamint a hozzá tartozó ételkiadó pult zárását aluredőny telepítésével oldottuk meg. Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni szigetszentmiklósi otthonát.

Redőny javítást is vállalunk, más után is!Vállaljuk nem csak az általunk telepített alumínium redőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is Szigetszentmiklóson. A javítások előnye, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Lehetőség van szín azonos fő alkatrészek cseréjére, pótlására, gurtni/zsinór cserére, motorok meghibásodásának elhárítására, valamint apróbb műanyag alkatrészek cseréjére is.

Alumínium redőny fajtákSzámtalan fajtában szereljük redőnyeinket Szigetszentmiklóson. Van külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Ezen a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Lehetőség van úgynevezett ráépíthető tokos kivitelben is megrendelni. Ebben az esetben a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.Legnagyobb előnye a ráépített toknak, hogy gyárilag hungarocell szigetelő betét van a belsejében, ami a legjobb hang és hőszigetelő képességet tesz lehetővé. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

Mekkora rendetlenséggel jár az alumínium redőny beépítése?Nálunk hatalmas felfordulással jár az alumínium redőnyök gyártása! Viccet félretéve az Ön otthonában a munka minimális rendetlenséggel jár csak. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, ugyanis a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, ennek megfelelően a keletkező forgács csekély mértékű. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön szigetszentmiklósi otthonába, ennek megfelelően azokat már csak össze kell állítani és fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Mi szintén igényesek vagyunk a környezetünkre ennek következtében próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kevesebb felfordulást okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, ami több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Természetesen a beépítés után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

Redőny gondozás.Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint például a vast és nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel különösebb karbantartást és átfestés se szükségeltetik! Ahhoz ,hogy minden esetben tiszta legyen szigetszentmiklósi redőnye elég csupán egy vizes rongy és egy kis tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . Annak érdekében, hogy ne okozzunk kárt az alkatrészek festésében tisztitás közben kerüljük a durva felületű szivacsok illetve a különböző típusú savas tisztitószerek vagy hígító használatát! A redőny egyik fő alkatrésze a tengelye, amely golyóscsapággyal van szerelve, eszerint redőnyének gördülékenysége szintén biztosítva van, amely szintén nem igényel különösebb karbantartást! Higgye el meglehetősen hosszú ideig nem lesz problémája szigetszentmiklósi otthonának árnyékolásával abban az esetben, amennyiben törődik vele!

Az alumínium redőny telepítéséhez felhasznált anyagokHa az alumínium redőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, amelyik horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín illetve a redőny palást. Az alumínium legfőbb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

Van lehetőség színes redőnyöket is szerelni?Mivel, hogy az aluredőnyök tok és sín része alumíniumból van, ezért lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. Eme eljárás legnagyobb előnye, hogy a RAL színskála bármely színét használhatjuk. A színterezés más néven porfestés tartós és ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, így nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, talán a csapadék hatására. Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell állandóan bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Alapból 18 féle színben elérhetőek az aluredőny lécei(palástja), amelyek a gyártása során kerülnek rá, így sajnos nem lehetséges az átfestés, ennek következtében Önnek 18 színből kell kiválasztani az ízlésének megfelelőt, de biztosak vagyunk benne ,hogy ez sikerülni fog! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, bézs, szürke

 • Extra szín: sötét bézs, világos barna, barna, ezüst, zöld, krém fehér, olíva, elefántcsont

 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok és a sín szintén elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, így teljesen szín azonos redőny érhető el, amely remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Aluredőny motorizálás  A mai ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különböző technikai megoldásokkal. Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Redőnyeinket automatizálni, egy csőmotor segítségével lehet, ily módon nem kell többé árnyékolónkat kézzel fel-le húzgálnunk. Rendkívül hasznos, kényelmes és persze modern megoldás. Olyan helyekre szintén felszerelhetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás lehetetlen. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével szintén csupán egy gombnyomásra. Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Konkrétan: az időkapcsoló, ami helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. A legfőbb funkciónak köszönhetően nem történhet sem személyi sérülés, sem anyagi kár, amennyiben esetleg valamit a redőny alatt felejtünk, ez nem más mint alákerülés ellenőrző funkció, ami automatikusan megáll az ilyen esetekben. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő installálásával, ami a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, illetően fel. Nem motoros a redőnye de szeretné, hogy az legyen? Semmi gond, megoldjuk!

  Az alumínium redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  Első lépésként tájékozódunk. Miután a vevő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Következő fontos lépes a helyszíni felmérés, természetesen az időpont egyeztetés után, mely Budapest valamint annak 40km-es körzetében Önnek nem kerül pénzbe valamint kötelezettséget se jelent. Távolabbi települések tekintetében km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő kívánságait, elképzeléseit, kérésre mintadarabokat is be tudunk mutatni. Az árajánlatot, amely szerint eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. Miután Ön úgy dönt, hogy igényt tart a munkánra, a következő lépés a szerelés időpontjának az egyeztetése. Szereléskor a redőnyök pontosan méretre gyártva kerülnek a helyszínre, melyeket csupán össze kell állítanunk, amely néhány percet vesz igénybe redőnyönként. A nyílászáróknál amennyiben nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. A lyukfúrás valamint a redőny összeállítása után következik a redőny felszerelés, mely szintén néhány percet vesz csupán igénybe. Ha a telepítés során nem akad semmilyen probléma, akkor összesen 15-20 percet alatt végzünk is. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés valamint a helyes működés beállítása több időbe is telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a tulajjal. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése valamint további szerkezeti munkák ,amik időigényesebbek. Ezek után a művelet befejező lépéseiként jöhet a takarítás, mint mindenkor valamint ez után a redőnyök megfelelő működtetésének ismertetése valamint a munka átvétele.

  Redőnyeinkre garanciát vállalunk  Abban az esetben, amennyiben tőlünk vásárol aluredőnyt, garanciát vállalunk a termékre, aminek időtartama 2 év. Természetesen, amennyiben nem jól használják illetve ebből adódik a meghibásódás abban az esetben arra nem érvényes a garancia. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a vevőnek. Zsinóros, illetve gurtnis kezelésű aluredőnyök esetén a húzó zsinór illetve gurtni élettartamára fél esztendő garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, illetve engedi le a redőnyeit, eszerint ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza illetve este pedig leengedi aluredőnyét. Sőt az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, eszerint a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek illetve azonnal orvosolhatóak.

  Az aluredőnyök várható élettartalma  Nem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Strapabíró a hőmérséklet változással szemben és a csapadék se jelent problémát! Ez a megfelelő megoldás Önnek abban az esetben, ha nem szándékozik redőnyeire hosszú évekig gondot fordítani! Gond nélkül működhetnek 10-15 évnél többet is abban az esetben, ha nem éri az alumínium redőnyt komolyabb fizikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy)! 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája