Alumínium redőny Budapest - XXII. kerület (Budafok-Tétény)
Alumínium redőny Budapest - XXII. kerület (Budafok-Tétény)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A ZolNik-tól aluredőny és motoros roletta felszerelését rendeltük meg az épület egyes helyiségeihez. Korrekt áron, korrekt munkát végeztek, ajánljuk mindenkinek."
H.Henrik (ELTE TTK) (Budapest - XXII. kerület (Budafok-Tétény))
"A Groupama Aréna Skybox páholyának árnyékolására kerestünk olyan partnert, aki nemcsak gyorsan végrehajtja a feladatot, de számíthatunk szakértelmére a technológia kiválasztásában is. A ZolNik-nál megtaláltuk, amit kerestünk: professzionális tanácsadás, precíz és gyors munkavégzés korrekt áron."
Petrőczy Dániel (Facility manager Groupama Aréna) (Budapest - XXII. kerület (Budafok-Tétény))
"Konyhabútor áruházunk bemutatótermét szerettük volna motoros alumínium redőnnyel tovább csinosítani. A ZolNik remek munkát végzett, nagyon gyorsan és főleg felfordulás nélkül! Köszönjük!"
Bodócs István (ügyvezető, knapp.hu) (Budapest - XXII. kerület (Budafok-Tétény))
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Mik az előnyei az alumínium redőny használatának budafok-tétényi otthonában?Az alu redőny szerelését voltaképpen bárhol megvalósíthatjuk. Ajtóra és ablakra, belső terekben elválasztásra is telepíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket is építettünk már be XXII. kerület Budafok-Budatétényben alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, illetve ételkiadó pultjának zárását is tettük már lehetővé alumínium redőny beépítésével! Bárhol érdemes alkalmazni, ahol szükség van árnyékolásra, hang illetve hő szigetelésre, vagy akár betörés elleni védelemre. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag is szebbé szeretnék varázsolni budafok-tétényi otthonát, köszönhetően a konstrukció sokszínűségének (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Redőnyökre garanciát vállalunkAlumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 esztendő garanciát vállalunk. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a megrendelőnek. Abban az esetben, ha Ön gurtnis illetve zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira illetve a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. Miért csak fél év, amikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válasz felettébb egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, így ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák valamint este leengedik. Sőt az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, így a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek valamint azonnal orvosolhatóak.

Aluredőny javítást is vállalunk, más után is!Vállaljuk nem csak az általunk telepített aluredőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is XXII. kerület Budafok-Budatétényben. A javítások előnye, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről.

Az alumínium redőnyök karbantartása.Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa valamint műanyag redőnyöket, ennek megfelelően egyedi gondoskodásra, újrafestésre nincs szükségük! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, talán némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható budafok-tétényi redőnye. A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, valamint savas tisztítószereket, vagy hígítót, mert ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges karbantartást! Higgye el komolyan sokáig nem lesz problémája budafok-tétényi otthonának árnyékolásával abban az esetben, ha törődik vele!

Az alumínium redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).Első lépésként tájékozódunk. Miután a megrendelő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten és 40 km-es körzetében ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel. Abban az esetben, amennyiben nem az előbb említett körzetben van a település abban az esetben 60ft/km útiköltséget számolunk fel, amelyet a beszereléskor már nem terheli Önt. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat illetve az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal szintén tudunk szolgálni. Az árajánlatot, mely szerint eldönti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat, rögtön a helyszínen a felmérés után adjuk oda vagy írásban, e-mail formájában. Miután Ön úgy dönt, hogy igényt tart a munkánra, a következő lépés a szerelés időpontjának az egyeztetése. Maga az összerakás folyamata nem tart sokáig, néhány perc, ez annak köszönhető, hogy méretre gyártva érkezik meg az Ön otthonában a redőny alkatrészei. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, amely szintén egy pár perces művelet csak. Ha a telepítés során nem akad semmilyen probléma, akkor összesen 15-20 percet alatt végzünk is. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, mert villanyszerelési munkát szintén kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Léteznek extrém esetek is, mikor pl. falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, és betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére szintén időt kell szentelnünk. Mielőtt még a megrendelő átvené a munkát, előbb takarítunk és bemutatjuk a redőnyök helyes müködtetését.

Az aluredőnyök élettartalmaAz alumínium redőnyök egyik legnagyobb előnye az élettartama! Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Bírja a hideg valamint meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Ha nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet is kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

Az aluredőny telepítéséhez felhasznált anyagokAz alumínium redőny megrendelések esetében a redőny minden fő alkatrésze (kivéve a tengely, ami horganyzott fém) alumíniumból készül, úgymint a redőny tokja, lefutó sínjei, és maga a redőny palást is. Ennek a konstrukciónak a legnagyobb előnye, hogy az alkatrészeket a RAL színskála bármely színére festhetjük. A redőny palástja (lécei) 18 féle színben elérhető, így szinte bármilyen igényt kielégíthetünk az aluredőny színek esetén.

Redőny színekMivel, hogy az aluredőnyök tok illetve sín része alumíniumból van, ezért lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. A porfestés előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőnyünk. Nem kell attól félnünk, hogy az időjárási tényezők hatására megsérül a festés, hiszen színterezésnek avagy porfestésnek köszönhetően egy kellőképpen ellenálló réteg kerül fel az alkatrészekre.Az alumínium redőnyök hatalmas előnye, hogy nem rozsdásodnak, így utólag nem kell az időszakos átfestésükkel foglalkoznia. Alapból 18 féle színben elérhetőek az aluredőny lécei(palástja), amelyek a gyártása során kerülnek rá, így sajnos nem lehetséges az átfestés, ennek következtében Önnek 18 színből kell kiválasztani az ízlésének megfelelőt, de biztosak vagyunk benne ,hogy ez sikerülni fog! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, szürke, bézs

 • Extra szín: sötét bézs, világos barna, ezüst, barna, krém fehér, zöld, elefántcsont, olíva

 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok illetve a sín is elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, így teljesen szín azonos redőny érhető el, amelyik remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Mekkora rendetlenséggel jár az aluredőny beépítése?  Elég nagy felfordulás szokott lenni az aluredőnyök gyártása közben telephelyünkön. Viccet félretéve az Ön otthonában a munka minimális rendetlenséggel jár csak. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, mivel a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, ennek megfelelően a keletkező forgács csekély mértékű. Maga a redőny beszerelése még kisebb felfordulással jár, hiszen az alkatrészek méretre gyártva kerülnek az Ön budafok-tétényi otthonába, ahol csak össze kell szerelni őket és a nyílászáróhoz fogatni. Különleges esetekben, amikor például falhoz fogatjuk a redőnyt előfordulhat beton/téglafúrás, mely némi porral jár, de minden esetben próbáljuk a munkáinkat a legkevesebb felfordulással valamint kosszal végezni! Értelemszerűen a beépítés után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

  Alumínium redőny fajták  Rengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket XXII. kerület Budafok-Budatétényben. Van külső tokos kivitelű, amikor a redőnyt utólag szereljük fel az adott nyílászáróra, ebben az esetben a redőny tokja kívül látszódik az ablakon, vagy ajtón. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ennél a típusnál a redőnytokot a nyílászáróval egy időben szereljük be, így a redőny tok kívülről nem fog látszódni, és a későbbi redőnyszerelési munkákat belülről a lakótérből lehet megoldani.A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang és hőszigetelő, és ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, ami komoly előnyt jelent. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

  Az alumínium redőny motorizálása.  A mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, így nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. Rendkívül hasznos, kényelmes illetve persze modern megoldás. Ott is járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, de akar távirányítóval is megoldhatjuk. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Lássunk is pár példát: az időkapcsoló, ami üres lakás estén is megoldja redőnyeink nyitását, azonkívül zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. A legfőbb funkciónak köszönhetően nem történhet sem személyi sérülés, sem anyagi kár, amennyiben talán valamit a redőny alatt felejtünk, ez nem más mint alákerülés ellenőrző funkció, ami automatikusan megáll az ilyen esetekben. Még komfortosabbá varázsolhatjuk az élményt a fényérzékelő telepítésévell, ami az aktuális fényviszonyok alapján mozgatja a redőnyünket fel illetve le. Meglévő redőnyök átalakítását is vállaljuk motoros működtetésűre!

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája