Alumínium redőny Pilisvörösvár
Alumínium redőny Pilisvörösvár
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A szúnyoghálónak nálunk – munkánk jellegéből adódóan – nagy jelentősége van. Ennek felszerelésére a teljes épületen a ZolNik-ot bíztuk meg. Nem bántuk meg!"
Sz. Zoltán (Zimbó Húsipari Kft.) (Pilisvörösvár)
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Pilisvörösvár)
"Ezúton is köszönjük a ZolNik munkáját, önkormányzatunknál szalagfüggönyt és szúnyoghálót szereltek fel, gyors és pontos munkát végeztek."
P. Mariann (IX. kerületi önkormányzat) (Pilisvörösvár)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Miért javasolt alumínium redőnyt telepíteni pilisvörösvári otthonába?Lényegében bárhova beszerelhető az aluredőny. Természetesen a nyílászárók árnyékolásán kívül alkalmas különböző belső terek elválasztására, felosztására. Meglévő erkélyeket is építettünk már be Pilisvörösváron alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, és ételkiadó pultjának zárását is tettük már lehetővé alumínium redőny telepítésével! Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Mindazoknak ajánljuk az aluredőnyt, akik esztétikailag is szebbé szeretnék varázsolni pilisvörösvári otthonát, köszönhetően a konstrukció változatosságának (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig).

Mekkora az alumínium redőnyök élettartama?Nem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Műanyag társaikkal ellentétben az időjárás viszontagságainak anyagából fakadóan jobban ellenáll. Bírja a hideg és meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Ez a megfelelő megoldás Önnek abban az esetben, ha nem akar redőnyeire hosszú évekig gondot fordítani! Amennyiben nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet szintén kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

Redőny javítást is vállalunk!Ha önnek nem az általunk telepített aluredőnye van, nem probléma, más gyártók termékeinek a javításást is vállajuk Pilisvörösváron! A javítások előnye, hogy az új redőny árának töredékéből meg tudjuk oldani a szervízelést. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről.

Az alumínium redőny szereléshez felhasznált anyagokHa az alumínium redőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, ami horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín illetve a redőny palást. Az alumínium legnagyobb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

Alumínium redőny motorizálásA mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése lehet, hogy automatizálttá varázsoljuk az árnyékolóinkat. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, ily módon nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. Rendkívül hasznos, kényelmes és persze modern megoldás. Ott szintén járható út ez, ahol a kézi mozgatás nem megvalósítható. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.Természetesen további biztonsági funkciókkal elláthatja redőnyünket a motoron kivül.Konkrétan: az időkapcsoló, amelyik helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. A legfőbb funkciónak köszönhetően nem történhet sem személyi sérülés, sem anyagi kár, amennyiben esetleg valamit a redőny alatt felejtünk, ez nem más mint alákerülés ellenőrző funkció, amelyik automatikusan megáll az ilyen esetekben. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő beszerelésével, amelyik a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, valamint fel. Meglévő redőnyök átalakítását szintén vállaljuk motoros működtetésűre!

Van lehetőség színes redőnyöket is szerelni?Az aluredőnyök esetén a tok valamint a felfutó sín szintén alumíniumból van, így porfestésre alkalmasak a felületeik. A porfestés előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőnyünk. Nem kell attól félnünk, hogy az időjárási tényezők hatására megsérül a festés, hiszen színterezésnek avagy porfestésnek köszönhetően egy kellőképpen ellenálló réteg kerül fel az alkatrészekre.Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell minden esetben bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Az aluredőny lécei(palástja) gyárilag 18 féle színben elérhetőek, ezeket átfesteni nincs lehetőség, így Önnek a 18 meglévő szín közül kell választania, de higgye el, biztosan talál az elképzeléseinek megfelelőt! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, bézs, szürke
 • Extra szín: sötét bézs, világos barna, ezüst, barna, krém fehér, zöld, elefántcsont, olíva
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • A tok valamint a sín szintén elérhetőek továbbá a négyféle faeres mintázat bármelyikében, így teljesen szín azonos redőny érhető el, mely remekül mutat fa nyílászárók esetén!

  Milyen fajtái vannak az alumínium redőnyöknek?  Számtalan fajtában szereljük redőnyeinket Pilisvörösváron. Abban az esetben, ha a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón,akkor külső tokos redőnyről beszélünk, amit utólag szerelünk fel a nyílászáróra. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Ezen a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ha ezt a kivitelt választja abban az esetben egyszerre kerül sor a redőny illetve a nyílászáró telepítésére, ily módon a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang illetve hőszigetelő, illetve ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, amely komoly előnyt jelent. Mindegyik esetben redőnyeink lehetnek kombináltak(szúnyoghálóval egybeépített), vagy akár motoros kezelésűek is.

  Az aluredőnyök gondozása.  Anyagából fakadóan legnagyobb előnye az aluredőnyöknek a többi anyaggal szemben,hogy nem eszi a rozsda, mint pl. a vast valamint nem fakítja ki a színét a nap, mint mondjuk, a műanyagot ,ebből adódóan nem igényel speciális gondoskodást valamint átfestés se szükségeltetik! A tisztántartásukhoz elegendő egy nedves rongy, esetleg némi mosogatószer, mellyel finoman áttörölve könnyedén tisztává varázsolható pilisvörösvári redőnye. A redőny tisztítása közben ne használjon durva felületű rongyot, vagy szivacsot, valamint savas tisztítószereket, vagy hígítót, ugyanis ezek kárt okozhatnak az alkatrészek festésében! A redőny egyik fő alkatrésze a tengelye, amelyik golyóscsapággyal van szerelve, így redőnyének gördülékenysége szintén biztosítva van, amelyik szintén nem igényel különösebb karbantartást! Higgye el eléggé sokáig nem lesz problémája pilisvörösvári otthonának árnyékolásával abban az esetben, ha törődik vele!

  Az aluredőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).  A felszerelés minden esetben a tájékozódással kezdődik. Miután a vevő felkeres minket , vázolja az igényeit,elképzeléseit. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten illetve 40 km-es körzetében ingyenes illetve nem jár semmilyen kötelezettséggel. Abban az esetben, ha nem az előbb említett körzetben van a település abban az esetben 60ft/km útiköltséget számolunk fel, amelyet a beszereléskor már nem terheli Önt. Ezen felmérésnél egyeztetjük a kívánságokat azonkívül az elképzeléseket, sőt mintadarabokkal szintén tudunk szolgálni. A felmérés után pontos árajánlattal tudunk szolgálni, egyből a helyszínen vagy írásban, elektronikus levél formájában, amely szerint a megrendelő eldöntheti ,hogy igényt tart-e a munkákra. A megegyezés után megbeszéljük a megrendelővel a szerelés pontos időpontját. Maga az összeszerelés folyamata nem tart sokáig, néhány perc, ez annak köszönhető, hogy méretre gyártva érkezik meg az Ön otthonában a redőny alkatrészei. A nyílászáróknál ha nem motoros meghajtású a redőny, a zsinórnak/gurtninak fúrunk egy lukat az ablak/ajtó keretén. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, ami szintén egy néhány perces művelet csak. Ha a felszerelés során nem akad semmilyen probléma, akkor összesen 15-20 percet alatt végzünk is. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, ugyanis villanyszerelési munkát szintén kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Nem kizárt olyan eset sem,amikor falra kell szerelni a redőnyt, ilyenkor szinte elkerülhetetlen tégla vagy beton fúrása, tartókonzolok beépítése illetve további szerkezeti munkák ,amik időigényesebbek. Mielőtt még a megrendelő átvené a munkát, előbb takarítunk illetve bemutatjuk a redőnyök helyes müködtetését.

  Garanciát vállalunk redőnyeinkre!  Alumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 év garanciát vállalunk. Természetesen, amennyiben nem jól használják valamint ebből adódik a meghibásódás abban az esetben arra nem érvényes a garancia. Az hogy mi jó és nem jó használat azt a redőnyök telepítésekről elmondjuk a megrendelőnek. Abban az esetben, amennyiben Ön gurtnis valamint zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira valamint a húzó zsínórra csupán fél év garanciát vállalunk. A komplett redőnyre 2 év , akkor a miért csak fél év? A válaszunk egyértelmű: van aki napjában 10-15-ször húzza fel, valamint engedi le a redőnyeit, ily módon ebben az esetben a felhúzó hamarabb elkophat, mint aki csak reggelente felhúzza valamint este pedig leengedi aluredőnyét. Sőt az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, ily módon a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek valamint azonnal orvosolhatóak.

  Mekkora felfordulással jár az alumínium redőny telepítése?  A műhelyünkben hatalmas felfordulással jár az alumínium redőnyök gyártása! Természetesen a beépítés helyszínén, az Ön otthonában, legkisebb felfordulást fogja okozni. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, ugyanis a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, így a keletkező forgács csekély mértékű. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön pilisvörösvári otthonába, így azokat már csak össze kell állítani illetve fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Mi szintén igényesek vagyunk a környezetünkre ennek következtében próbálunk úgy dolgozni ,hogy minél kevesebb kupit okozzunk, de előfordulnak olyan esetek, ahol téglát vagy betont kell fúrni, mely több macerával jár, mint egy szimpla beépítés.Természetesen a beszerelés után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk! 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája