Szalagfüggöny
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
  • 2 órán belül visszahívjuk
  • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Bankfiókunkban motoros redőny került felszerelésre, jó választás volt a ZolNik, munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve."
K. István (OTP Bank / Deák tér) (Budapest)
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Budapest)
"A régi faredőnyünk három évtized után végleg felmondta a szolgálatot. Korábban a férjem még ki tudta javítani, ha megakadt, de a falécek már annyira el voltak vetemedve, hogy az egészet cserélni kellett. Nagyon féltem a munkálatoktól, de a kollégájuk segítőkészsége és tudása meggyőzött. Végül alumínium redőnyt választottunk, és amennyire izgultam a csere és a beszerelés miatt, annyira egyszerűen és gyorsan ment! Köszönjük a precíz munkát, még takarítanom se kellett utána!"
Hajdúné, Teleki Gyöngyi (Budapest)
  • Ingyenes visszahívás
  • Ingyenes kiszállás
    (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
  • Ingyenes felmérés
  • Barátságos árak
  • Akár 2 év garancia
  • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00


Szalagfüggöny szerelés - Térelválasztásra, árnyékolásra

Praktikus, de szép és modern térelválasztást vagy árnyékolást szeretne otthonába, irodájába? Válasszon szalagfüggönyt! Felhasználása szélesebb körű, mint gondolná! Az alábbiakban összeírtuk Önnek a szalagfüggöny felszerelésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Ha további kérdése lenne, kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken!


Mikor jó választás a szalagfüggöny?

A szalagfüggönyök napjaink egyik leggyakrabban előforduló irodai árnyékolói. Felhasználási területük szinte korlátlan. Szereltünk már szalagfüggönyt ablakra, ajtóra, térelválasztónak helységek közé lakásban, és segítségünkkel alkalmazták már iroda kettéválasztására is. Egyre többen kérnek tőlünk szalagfüggönyt otthonukba, mivel egyszerűségének és hatalmas színválasztékának köszönhetően remek megoldás a lakás díszítésére és árnyékolásra egyaránt. A szalagfüggöny másik nagy előnye, hogy hosszú évekig használható. Külföldi beszállítók termékeiből készítjük őket, kiváló minőségük miatt élettartamuk több évre tehető. Megfelelő használat esetén nem ritka, hogy 10 évnél is többet bír egy szalagfüggöny meghibásodás nélkül! Esetlegesen fellépő meghibásodáskor a szalagfüggöny bármely része javítható vagy pótolható, így tönkrement szalagfüggönyét sem kell kidobnia. Egy új függöny árának akár töredékéből is lehetőség van a javításra!

A szalagfüggöny fajtái

A szalagfüggönyöknek elrendezésük szerint 4 fajtája, lamella szélességük szerint pedig 3 fajtája ismert. Elrendezést tekintve első lehetőségként van a kezelő zsinórhoz való lamella gyűjtés és az egyirányú mozgatás. Második lehetőség a szalagok zsinórzattal ellentétes gyűjtése és egyirányú mozgatása. A harmadik típus a szalagok középre gyűjtése és onnan kétirányú mozgatása, a negyedik variáció pedig a karnis két szélére gyűjtés és kétirányú mozgatás. Lamella szélesség szerint az alapeset a 127 mm széles szalagok, de elérhető még 89 mm-es és 63 mm-es verzióban is. (Keskeny szalagok esetén felárat számítunk fel.)


Szín és anyagminták

A szalagfüggönyök esetében több mint 10 különböző lamella típussal rendelkezünk, a típusokon belül pedig több szín is található, így 100-nál is több színárnyalat elérhető! A helyszíni felméréskor megtekintheti a részletes színmintát.

A szalagfüggöny motorizálása

Aki szereti az extra kényelmet és könnyű kezelhetőséget, annak jó hír, hogy lehetőség van a szalagfüggönyök motorizálására is! Működtetés szerint Ön választhat fali kapcsolós és távirányítós változatot is.


Milyen egyéb anyagokat használunk a szalagfüggöny szereléshez?

A karnisok minden esetben színterezett alumíniumból készülnek, belsejük (az úgynevezett „kocsik”) pedig műanyag alkatrészekből áll. A lamellák textil és műanyag ötvözetei, és léteznek nem éghető lamellák is. A szalagokhoz használt lamella súlyok és rendező zsinórok műanyagól készülnek.


Felszerelés folyamata

A szalagfüggöny esetében is, mint minden más árnyékolástechnikai termékünknél (lásd: műanyag redőnyök, elektronikus redőnyök, szúnyoghálók), előzetesen helyszíni felmérést végzünk. A felmérés során feljegyezzük a pontos méreteket, kívánságokat, valamint a színmintából kiválasztott lamellát, majd elkészítjük árajánlatunkat. Amennyiben elfogadásra kerül, a megbeszélt időpontban már szereljük is a szalagfüggönyöket! A szalagfüggöny felszerelését a karnisok konzoljainak felfogatásával kezdjük. Szerelést tekintve a szalagfüggönyt csavarozhatjuk plafonra vagy függőleges falsíkra, úgynevezett L konzol segítségével. A karnisokat szerelhetjük fára, betonra, téglára egyaránt. A szalagfüggöny karnisok felszerelése után a lamellákat akasztjuk fel a karnisra. A lamellák aljába súlyokat helyezünk, amelyek szép egyenesre húzzák a szalagokat, végezetül pedig a súlyokat sorba kapcsoljuk a rendező gyönggyel, és már készen is van a szalagfüggöny! A szerelés időtartama függ a szalagfüggönyök méretétől és attól a felülettől, amelyre a karnisokat szerelni kell. Beton vagy tégla esetén a szerelés a fúrás miatt hosszabb időt vehet igénybe. Ideális esetben a szerelés akár 10 perc alatt is megoldható felfordulás és különösebb koszolás nélkül (fára szerelés esetén). A szerelés várható időtartamáról és az esetleges felfordulás mértékéről a felméréskor előre tájékoztatjuk a megrendelőt!

Mekkora felfordulással jár a szalagfüggöny felszerelése?

Ahogyan az előbb is írtuk, ideális esetben (például faburkolat esetén) csak csavarozzuk a szalagfüggöny karnisokat, így egyáltalán nem jár kosszal a munka. Beton, esetleg tégla felület esetén az ütve fúró használatakor némi por és törmelék elkerülhetetlen, de a takarításról természetesen gondoskodunk a munka végeztével. Minden szereléskor törekszünk az esetleges felfordulás és a szerelésből adódó kellemetlenségek elkerülésére!

1 év garancia

Szalagfüggönyeinkre minden esetben 1 év garanciát vállalunk, amely nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó hibákra! A helyes használatról, illetve minden egyéb tudnivalóról tájékoztatjuk a megrendelőt a helyszínen.


Szalagfüggöny tisztítása, karbantartása házilag

Az elkészült szalagfüggönyök nem igényelnek különösebb karbantartást, így az esetleges meghibásodásig nem kell szétszerelni vagy "olajozni". A lamellák portaszító hatásúak, ennek következtében akár évekig is tiszták maradhatnak. Porszívóval alacsony fokozaton, óvatosan házilag is lehet őket portalanítani, de durva szennyeződéseknek (pl. kávéfolt) sajnos nem állnak ellen, ilyen esetben javasolt a lamellák cseréje. Lehetőség van a szalagok teljes tisztítására is, ehhez azonban speciális tisztítószerkezetre van szükség, ezért a lamellák házilagos tisztítása nem megoldható - a szalagokat a munkafolyamat idejére elvisszük a helyszínről.

Szalagfüggöny árak

- Karnis: 5 550 Ft/m - Lamellák: 3 850 Ft/m2 – 7 500 Ft/m2 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A feltüntetett összegek a gyártás és szerelés teljes költségét tartalmazzák! Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák! Áraink 370 Ft-os Euro árfolyamig érvényesek! Nagyobb megrendelések esetén különböző kedvezményeket biztosítunk megrendelőink számára!

Kis mennyiségű megrendelés esetén a felméréskor kiszállási díjat számolunk fel, a pontos részletekről telefonon előre tájékoztatjuk.


Szalagfüggöny javítás

Természetesen vállaljuk saját és más cégek által gyártott szalagfüggönyök javítását is. A javításokat az esetek többségében a helyszínen is el tudjuk végezni, így szalagfüggönyét kis időre sem kell nélkülöznie! Előfordulhatnak azonban olyan szalagfüggöny típusok, amelyekhez nincs alkatrészellátásunk, így a javítását nem tudjuk megoldani. Ezt természetesen a felmérés után egyből jelezzük a megrendelő felé, és amennyiben kéri, árajánlatot teszünk új szalagfüggöny szerelésére. Hol vállalunk munkálatokat?
ZolNik árnyékolástechnika | Bízza profikra! - az Ön professzionális árnyékolástechnikai kivitelezője +36 (30) 941-0230