Okos redőny
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
  • 2 órán belül visszahívjuk
  • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"A régi faredőnyünk három évtized után végleg felmondta a szolgálatot. Korábban a férjem még ki tudta javítani, ha megakadt, de a falécek már annyira el voltak vetemedve, hogy az egészet cserélni kellett. Nagyon féltem a munkálatoktól, de a kollégájuk segítőkészsége és tudása meggyőzött. Végül alumínium redőnyt választottunk, és amennyire izgultam a csere és a beszerelés miatt, annyira egyszerűen és gyorsan ment! Köszönjük a precíz munkát, még takarítanom se kellett utána!"
Hajdúné, Teleki Gyöngyi (Budapest)
"Ezúton is köszönjük a ZolNik munkáját, önkormányzatunknál szalagfüggönyt és szúnyoghálót szereltek fel, gyors és pontos munkát végeztek."
P. Mariann (IX. kerületi önkormányzat) (Budapest)
"Bankfiókunkban motoros redőny került felszerelésre, jó választás volt a ZolNik, munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve."
K. István (OTP Bank / Deák tér) (Budapest)
  • Ingyenes visszahívás
  • Ingyenes kiszállás
    (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
  • Ingyenes felmérés
  • Barátságos árak
  • Akár 2 év garancia
  • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Okos redőny - az Okos Otthon fontos eleme

Az informatika és az internet robbanásszerű fejlődése elhozta az emberek számára a korlátlan információ elérés korát! Minden okos lett körülöttünk, ami azt jelenti, hogy nem csak mi, de eszközeink az internet segítségével kommunikálnak egymással!

Ma már szinte mindenkinek van telefonja és vele együtt folyamatos internet elérése, így a lehetőség is adott, hogy különböző eszközöket irányíthassunk külön távirányítók, kapcsolók nélkül! Az eszközök közül miért maradnának ki árnyékolóink, lakásunk világítása, konnektorok, légkondicionálóink, esetleg fűtésünk vezérlése csupán telefonnal megoldva! Az applikációk segítségével az eszközök működésének automatizálása is lehetséges!

Mi kell egy okos otthonhoz?

Először is olyan eszközök, amelyek valamilyen módon kommunikálni tudnak otthoni router-ünkkel, ezáltal a neten keresztül egy okos eszközzel (Telefon, Tablet, stb) vezérelni tudjuk az adott eszközt! Számtalan gyártó készít már különböző vezérlőket, eszközöket, melyek valamilyen módon kommunikálni tudnak a router-rel és ezáltal irányíthatóak az internet segítségével akár a világ másik feléről!
Komplexebb rendszerek esetén szükség van egy központi vezérlőre, mely az általa összefogott vezérlőkkel (pl: világítás vezérlő, termosztát, konnektor, árnyékoló vezérlő) kommunikál. Sajnos jelenleg a különböző gyártók termékei között ritkán van kompatibilitás, így több gyártó termékét nehézkes összehangolni egy felület alatt!

Miért jó ha a Zolnik csapatát választja okos otthona megvalósításához?

Komplett okos otthon megoldást is tudunk Önnek ajánlani, ami tartalmazza a központi vezérlő egységet, a világítás, fűtés, klíma, vízelzárás, konnektor, riasztó, illetve árnyékoló vezérléseket! Az általunk telepített okos otthon megoldást az iContrAll magyar cég által fejlesztett termékekkel valósítjuk meg!

Tudom csak a redőnyeimet telefonról vezérelni?

Az általunk forgalmazott CleverTech árnyékoló motorok közül elérhetőek a beépített Wifi vezérlővel szerelt termékek, így rendkívül kedvező áron tudjuk redőnyeit okosítani! Megspórolhatja a központi vezérlő árát, a bonyolult telepítést, így általunk a legegyszerűbben vezérelheti redőnyeit okos eszközeiről!

Mi kell hozzá, hogy a redőnyöm okos legyen?

Először is a Zolnik csapata! Amennyiben nem szeretne bonyolultabb és nagyon drága rendszert kiépíttetni, akkor az általunk forgalmazott CleverTech wifi vezérlős motorokat kell választania!

Amire szükség lesz:
Részünkről:
Az Ön részéről:
Az általunk szerelt motorokkal sokkal kedvezőbb áron tudjuk megvalósítani az internet segítségével vezérelhető árnyékolókat az Ön otthonában!

Az okos redőny felszerelés folyamata

Az okos redőny felszerelése minden esetben a tájékozódással és tájékoztatással kezdődik. A megrendelővel történő időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten és 30 km-es körzetében ingyenes (60000 Ft feletti megrendelés esetén) és nem jár semmilyen kötelezettséggel! (Távolabbi települések esetében kilométerenként 150 Ft útiköltséget számolunk fel) A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő elképzeléseit és kívánságait, kérésre mintadarabot is tudunk mutatni. A pontos felmérés, valamint az igények átbeszélése után árajánlatot adunk írásban, e-mail formájában, amely alapján a megrendelő eldöntheti, hogy igényt tart-e szolgáltatásunkra. Ha létrejön a megegyezés, megbeszéljük a szerelés pontos időpontját.

Szereléskor a redőnyök precízen méretre gyártva kerülnek a helyszínre, így csupán össze kell állítanunk, mindez pár percet vesz igénybe redőnyönként. Motoros redőnyök esetén a villanyszerelés és a helyes működés beállítása több időbe telhet, ez sok mindentől függ, de természetesen a részleteket a felméréskor átbeszéljük a megrendelővel.

A felszerelés után a redőnyök végállásának és az applikáció összehangolásának elvégzése történik!

A megrendelőnek előre telepítenie kell az általunk javasolt ingyenes applikációt és az e-mailes regisztrációt el kell végeznie, mire a motorok feltanítását megkezdjük! Az otthonában lévő router megfelelő beállítása (2,4 GHz működési frekvencia) a megrendelő feladata! A routerek többsége alapbeállításban ezen a frekvencián működik.

A beállítások elvégzése után az applikáció helyes használatát megmutatjuk a megrendelőnek. A munka végeztével minden esetben a takarítás következik!

Mekkora felfordulással jár egy okos alumínium redőny felszerelése?

A motoros redőnyök felszerelése nagyobb felfordulással járhat, mint a manuális redőnyök felszerelése! Amennyiben az elektromos vezetékezés ki van építve, akkor a redőnyök felszerelése pár percet vesz igénybe, és semmilyen felfordulással nem jár a felszerelésük!

A várható felfordulás nagyságát, valamint a szerelés várható időtartamát a helyszíni felméréskor egyeztetjük a megrendelővel!

Garancia az okos redőnyeinkre

Az alumínium redőny a legjobb választás, amit nyílászáróinak fény- és hőszigetelésére választhat!

Alumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 év garanciát vállalunk a szerkezetre és az általunk forgalmazott CleverTech motorokra 6 év garanciát vállalunk. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodásokra. (A rendeltetésszerű használatot a redőnyök felszerelésekor személyesen ismertetjük a megrendelővel.)

Hol vállalunk munkálatokat?
Okos redőny szerelés - ZolNik redőny árnyékolástechnika - Bízza profikra árnyékolói kivitelezését!