Elektromos redőny
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
  • 2 órán belül visszahívjuk
  • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Budapest)
"Még egyszer köszönöm a gyors munkát! Évek óta szerettem volna elektromos redőnyt a hálóba és a nappaliba, aztán idén (az év első napján) ezt is felírtam az újévi listára. Azt viszont nem gondoltam, hogy ez lesz a legelső, ami teljesülni fog róla! A barátnőm férjétől hallottam a cégről, tudtam, hogy gyorsak és megbízhatóak, de hogy ennyire… ! Az egyeztetés után egy szempillantás alatt meglett az egész, én már nem húzogatom kézzel a redőnyöket!"
Simon Andrea (Budapest)
"A Groupama Aréna Skybox páholyának árnyékolására kerestünk olyan partnert, aki nemcsak gyorsan végrehajtja a feladatot, de számíthatunk szakértelmére a technológia kiválasztásában is. A ZolNik-nál megtaláltuk, amit kerestünk: professzionális tanácsadás, precíz és gyors munkavégzés korrekt áron."
Petrőczy Dániel (Facility manager Groupama Aréna) (Budapest)
  • Ingyenes visszahívás
  • Ingyenes kiszállás
    (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
  • Ingyenes felmérés
  • Barátságos árak
  • Akár 2 év garancia
  • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Motoros / Elektromos redőny szerelés garanciával

Szeretné otthonát modernizálni? Megunta, hogy le-fel húzogassa a redőnyöket állandó jelleggel? Az elektromos (vagy más néven motoros) redőny arra is megoldást jelent, ha elfelejtené valamelyik redőnyét időben le- és felhúzni, vagy hosszabb időre elutazik otthonról és nem szeretné, ha a redőny változatlan állása feltűnne a környezetének. 

A modern ember álma, hogy otthonát motorizálttá és minél kényelmesebbé tegye különböző technikai megoldásokkal. Ennek első lépése árnyékolóink automatizálása lehet.
Redőnyeinket automatizálni, egy csőmotor segítségével lehet, így nem kell többé árnyékolóinkat kézzel fel-le húzgálnunk. Rendkívül praktikus, kényelmes és persze modern megoldás. Olyan helyekre is felszerelhetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás lehetetlen. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, távirányítóval, de akár okos eszközeinkkel (telefon, tablet) is megoldhatjuk. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével is csupán egy gombnyomásra. A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel is elláthatjuk a redőnyünket. Lássunk is pár példát: az időkapcsoló, mely üres lakás estén is megoldja redőnyeink nyitását, illetve zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, így nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban, de még a redőny is ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő installálásával.
Lehetőségünk van interneten keresztül egy applikáció segítségével redőnyeinket a világ bármely részéről is vezérelnünk táblagépen, vagy telefonon keresztül.

Cserélje régi redőnyét új, elektromos redőnyre! Az alábbiakban összeírtuk Önnek az elektormos redőny szereléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Ha további kérdése lenne, kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken! 

Motoros redőnyök

A motoros redőnyök olyan redőnyök, amelyeket egy elektromos motor hajt. Ez lehetővé teszi a redőnyök távvezérlését, így kényelmesebbé válik a használatuk. A motoros redőnyök többféle módon vezérelhetők, például falikapcsolóval, távirányítóval, okostelefonos alkalmazással vagy érintőképernyős kezelőpanellel. A motoros redőnyök előnye, hogy könnyen és gyorsan nyithatók és csukhatók, így ideálisak lehetnek olyan helyeken, ahol gyakran változnak a fényviszonyok. Emellett a motoros redőnyök általában halkabban működnek, mint a kézzel működtetett redőnyök, így kényelmesebbé tehetik az otthoni életet. Motoros redőnyöket minden esetben feltolásgátlóval szerelünk, így a betörés elleni védekezésben is szerepet játszanak. A motoros redőny remek választás lehet olyan családoknál, ahol a kisebb gyermekek nem tudnák a gurtnis redőnyöket fel, illetve lehúzni,a redőny súlya miatt. Idős embereknél, vagy mozgásukban korlátozott személyek esetében is nagy segítség a motoros redőny. A motoros redőny modern, innovatív és kényelmes. Az energia árak emelkedésének következtében a rezsi költségek csökkentésében is nagy segítséget jelent.

Elektromos redőny motor

Az elektromos redőny motor egy elektromos motor, amelyet az alumínium redőnyök mozgatására használnak. Az elektromos redőny motorok általában könnyen telepíthetők és karbantartást nem igényelnek. Lehetővé teszik a redőnyök távvezérlését, könnyű mozgatását. A redőny motorok többféle típusa létezik, és a kiválasztott típus méretétől, teljesítményétől, vezérlés típusátó és képességeitől függően változhatnak az árak. A redőny motorok általában halkabban működnek, mint a kézzel működtetett redőnyök, így ideálisak lehetnek olyan helyeken, ahol gyakran változik a fényviszonyok, és ahol fontos a csendes működés. Kíválóan alkalmazható az elektromos redőny motor nehezen megközelíthető nyílászárók redőnyeinek mozgatásához. Az elektormos redőny motor minden esetben a redőny tengelyében helyezkedik el, úgynevezett csőmotor, így az elektromos redőny kívülről nem különbözik a hagyományos kézi vezérlésű redőnyöktől. Elektromos redőny motor minden alumínium redőny esetén beépíthető akár utólagosan is kisebb redőny átalakításokkal.Az elektromos redőny motor működéséhez 230V hálózati feszültségre van szükség. Akkumulátorrol napelem segítségével is van lehetőség az elektromos redőny motor működtetésére.

Távirányítós (rádiós) motorok

Távirányítós (rádiós) motorok olyan motorok, amelyeket távirányító segítségével lehet vezérelni. A távirányítós motorokat széles körben használják a redőnyök mozgatására, valamint a garázsajtók nyitására és csukására. A távirányítós motorok általában könnyen telepíthetők és karbantartást nem igényelnek. Lehetővé teszik a távvezérlést. A távirányítós motorok többféle típusa létezik, és a kiválasztott típus méretétől, teljesítményétől és képességeitől függően változhatnak az árak. Távirányítós redőny motorok esetén könnyedén a távirányító segítségével lehet külön-külön, vagy akár csoportosan egyszerre több redőnyt is mozgatni. A távirányítós redőny motorok esetén nem szükséges az adott helységben lennünk, hogy egy redőnyt zárhassunk, vagy nyithassunk. Idős emberek és mozgásukban korlátozott személyek esetén remek választás a távirányítós redőny motor, mert nem szükséges az ablakhoz, vagy egy kapcsolóhoz lépnünk, hogy veézerljük a redőny mozgását. Elég, ha a távirányító a kezünkben van és egy gombnyomásra működtethetőek a redőnyeinka távirányítós redőny motorokkal. Távirányítóink fali konzolokkal fix helyekre is felszerelhetőek az ingatlanon belül, így a távirányítónk nem keveredik el soha, ezért üzlethelységek, vagy irodák esetében is remek választást jelentenek a távirányítós motorokkal szerelt alumínium redőnyök.

Kapcsolós redőnymotorok

A kapcsolós redőnymotorok olyan motorok, amelyeket fali kapcsoló segítségével lehet vezérelni. A kapcsolós redőnymotorokat széles körben használják az alumínium redőnyök működtetésére, valamint a garázsajtók nyitására és csukására. A kapcsolós redőnymotorok esetén a kapcsolók kialakítása egy kis előkészületet és tervezést igényel, azonban a telepítést követően karbantartást nem igényel. A kapcsolós redőnymotorok többféle típusa létezik, és a kiválasztott típus méretétől, teljesítményétől és képességeitől függően változhatnak az árak. Az egyes típusok különböző méretekben és teljesítményekben kaphatók, így könnyen megtalálható a megfelelő motor a redőnyök számára. Kapcsolós redőny motorok ára jóval kedvezőbb, mint a távirányítós, vagy wifi-s redőny motorok ára.

Aluminium motoros redőny

Az alumínium motoros redőnyök olyan redőnyök, amelyeket elektromos motor hajt. Az alumínium motoros redőnyök távvezérléssel is működtethetők, így kényelmesebbé válnak a használatuk. Az alumínium motoros redőnyök előnye, hogy könnyen és gyorsan nyithatók és csukhatók, így ideálisak lehetnek olyan helyeken, ahol gyakran változik a fényviszonyok. Emellett az alumínium motoros redőnyök általában halkabban működnek, mint a kézzel működtetett redőnyök, így kényelmesebbé tehetik az otthoni életet. Az alumínium motoros redőnyök többféle méretben és teljesítményben kaphatók, így könnyen megtalálható a megfelelő motor a redőnyök számára. Az alumínium motoros redőnyökkel nagyobb nyílások is áthidalhatóak, így a modern otthonok esetén előforduló hatalmas nyílászárók is gond nélkül árnyékolhatók segítségükkel. Erős szélnek kitett helyeken is biztonsággal használhatók az alumínium motoros redőnyök. Garázskapu esetén is remek választás az alumínium motoros redőny. Alumínium motoros redőnyt gyakorlatilag bárhová lehet szerelni, akár fal síkra, nagyobb nyílás elé, vagy épületen belül térelválasztónak. Strapabíróbb és az időjárásnak is jobban ellenálnak az alumínium motoros redőnyök, mint az egyszerű műanyag redőnyök.

Elektromos redőny utólag? - redőny utólagos motorizálása

Az alumínium redőnyök utólagos motorizálása olyan folyamat, amely során egy elektromos motor kerül beépítésre a redőnyökbe, hogy azok távvezérléssel is működtethetők legyenek. Az alumínium redőnyök utólagos motorizálása lehetővé teszi, hogy a redőnyök kényelmesebben használhatók legyenek, így ideális lehet olyan helyeken, ahol gyakran változnak a fényviszonyok, esetleg nehezen hozzáférhető helyekre szerelt redőnyök esetén. Az alumínium redőnyök utólagos motorizálása csak szakember által végezhető el, aki a redőnyök méreteit és típusát figyelembe véve választja ki a megfelelő motorokat. Az alumínium redőnyök utólagos motorizálása általában nem túl költséges, és a motorok általában halkabban működnek, mint a kézzel működtetett redőnyök, így kényelmesebbé tehetik az otthoni életet. Utólagos motorizálásra csak alumínium redőnyök esetén lehet szó. Műanyag redőnyöket nem lehet utólagosan motorizálni. Az utólagos redőny motorizálás remek megoldás az otthona korszerűsítésére és modernizálására. Kényelemre vágyik? - Válassza az utólagos redőny motorizálást.

Elektromos árnyékolók felszerelése

Az elektromos árnyékolók felszerelése olyan folyamat, amely során elektromos motorokkal szerelet redőnyök kerülnek a nyílászárókra, hogy azok akár távvezérléssel is működtethetők legyenek. Az elektromos árnyékolók felszerelése lehetővé teszi, hogy az árnyékolók kényelmesebben használhatók legyenek, így ideális lehet olyan helyeken, ahol gyakran változik a fényviszony, vagy nehezen hozzáférhető helyeken. Az elektromos árnyékolók felszerelését csak szakember végezheti, aki az árnyékolók méreteit és típusát figyelembe véve választja ki a megfelelő motorokat. Az elektromos árnyékolók felszerelésének költsége az árnyékoló méretétől, típusától és a szerelés helyétől függ. A motorok általában halkabban működnek, mint a kézzel működtetett árnyékolók, így kényelmesebbé tehetik az otthoni életet. Elektromos árnyékoló lehet alumínium motoros redőny, motoros napellenző, motoros roletta, vagy akár szalagfüggöny. A textíl árnyékolók esetén is modern megoldást jelent az elektromos motorral való működtetés.

Redex redőny

A redex redőny a redőnyök közül a műanyag új típusú redőnyt jelenti. A régi típusú redőnyökkel ellentétben a redex redőnyök tokja nem rozsdásodik, tengelyük minden esetben csapágyakon gördül és a keskeny, kefézett lefutósíneknek és a rejtett ütközőknek köszönhetően sokkal modernebb és esztétikusabb megjelenést érünk el. Használatuk sokkal könnyebb és gördülékenyebb, mint a régi típusú redőnyöknek. Ár-érték arányban a redex (új típusú) redőnyök a legjobb választást jelentik otthona árnyékolása szempontjából. Rendkívül strapabíróak, jó szigetelő képességűek a redex redőnyök. A redex redőny otthona dísze lehet, azon túl, hogy a belső hőmérsékletet is könnyedén tudja szabályozni használatukkal. A redőnyök közül a leg költséghatékonyabb megoldást jelenti a redex redőny. Gyakorlatilag bárhová felszerelhető, időtálló megoldást jelent bárki számára. A redex redőnyök szúnyoghálóval is kombinálhatóak, ezrét kétfajta terméket tudunk egy szereléssel telepíteni. Amennyiben a redex redőnyöket beépített rolós szúnyoghálóval választja a szerelés jóval gyorsabb és kedvezőbb áron elérhető, mintha a redőnyt és a szúnyoghálót külön rendszerben szereljük fel.

Külsőtokos / vakolható redőnyök

Külső tokos redőnyök amelyek tokja minden esetben látszódik a nyílászárón. Utólagos szerelések esetén az esetek túlnyomó többségében ezt a típust szereljük. Külső tokos redőny lehet alumínium, új típusú (redex)redőny, de akár lehetnek motoros (elektromos), vagy akár szúnyoghálós típusok is. A külső tokos redőnyök szerelése általában nem túl költséges. Szinte minden nyílászáró típus esetén felszerelhető a külső tokos redőny. Vakolható tokos redőnyök tokja rejtve marad az épület szigetelése alatt, így ez a megoldás jelenti a legmodernebb és leg esztétikusabb megoldást az összes árnyékoló közül. A vakolható tokos redőnyök szerelése előtt a tok pozícióját alapos tervezés és előkészület során határozza meg a szakember. A vakolható tokos redőnyök esetén figyelembe kell venni, hogy a redőny elektromos (motoros), vagy manuális mozgatású lesz. Vakolható tokos megoldás esetén a redőny tokja nem lóg bele az ablak nyílásba, így a kilátást és a fény útját nem akadályozza. A vakolható tokos és a külső tokos redőnyök is lehetnek műanyag, alumínium, illetve motorosos, vagy manuális mozgatásúak, de természetesen mindkét típus esetén elérhető a beépített szúnyogháló is. A legjobb hőszigetelés a vakolható tokos, motoros redőnyök esetén érhető el, csökkentve a felhasznált energia mennyiségét, legyen az szó a hűtésről,vagy fűtésről. Új otthonát tervezi, esetleg otthona energia korszerűsítésén dolgozik, válassza a vakolható tokos redőny megoldásokat, hogy hosszútávú, költséghatékony megoldást találjon a szigetelésre.

Alumínium redőny legfőbb előnyei, avagy miért a motoros alumínium redőny mellett döntsek?

Miért a legjobb megoldás Önnek, ha minket választ redőnyei motorizálásra!

Hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk a motoros redőnyök szerelése és javítása terén, így az elmúlt 10 évben több mint 3000 db motoros redőnyhöz volt szerencsénk! Cégünk saját redőny motorokkal van jelen a piacon, így még tökéletesebb munkát tudunk végezni az Ön otthonában! Az általunk szerelt CleverTech motorok tökéletes megoldást nyújtanak az Önök igényeinek! Beépített Wifi vezérelt motorjainkkal egyszerűen és jóval kedvezőbb áron tudják a redőny motorokat okos eszközökkel vezérelni!
Ismerje meg saját redőny motor választékunkat honlapunkon!

Mikor jó választás az elektromos redőny?

A kulcsszavak a következők: könnyű, kényelmes, modern, időtálló és védelmet nyújt. Számtalan helyen alkalmazhatunk motoros redőnyt, még olyan helyekre is fel tudjuk szerelni, ahol hagyományos (gurtnis, illetve zsinóros) mozgatás nem megoldható. Motoros alumínium redőnyt alkalmazhatunk garázskapura, ablakra és ajtóra, de kül- és beltéri térelválasztásra is kiváló. Szereltünk már elektromos alumínium redőnyt erkélyre, szaletlire, garázsra és teraszra is. Az elektromos alumínium redőny élettartama hosszú évekre tehető, köszönhetően a kiváló minőségű motoroknak. Találkoztunk már olyan redőnymotorral, ami 16 éve probléma nélkül üzemel! 

Az elektromos redőny fajtái

Az elektromos alumínium redőnyök esetében választható külső tokos, vakolható tokos és ráépíthető tokos rendszer is. A külső tokos motoros redőny utólagos telepítés eredménye, felszerelését szinte bárhol alkalmazhatjuk. A vakolható tokos elektromos alumínium redőny legnagyobb előnye, hogy a redőny tokját a ház szigetelése elrejti, így esztétikus és rendkívül jó hang és hőszigetelő képesség érhető el vele. Ráépíthető tokos elektromos redőny esetén a redőny tokja a nyílászáróval együtt kerül beszerelésre. A redőny tokja kívülről láthatatlan, a motoros redőny későbbi szerelését a beltérből tudjuk elvégezni. A tok kialakítása esztétikus, gyári szigeteléssel van szerelve, így hőszigetelés terén a legjobb hatást nyerhetjük általa. A vakolható és ráépíthető tokos redőnyök hátránya, hogy utólagosan nem felszerelhetők, ezért ezek a redőnytípusok csak a ház építésekor, illetve teljes nyílászáró cserekor kivitelezhetők. Ezzel szemben a külső tokos motoros alumínium redőnyt bármikor és szinte bárhová fel lehet szerelni. Minden toktípus esetében lehetőség van motoros alumínium redőnyét szúnyoghálós (kombinált) kivitelben felszerelni. A redőnytokok fajtáján túl pedig vezérlés szempontjából két típust különböztetünk meg: fali kapcsolós és távirányítós vezérlést.

Az elektromos redőny színei

Jó hír, hogy az elektromos redőnyök esetében az elérhető színek megegyeznek az alumínium redőnyök gazdag színválasztékával. A tokok és a lefutósínek színe lehet színterezett (porfestett) vagy akár fa imitációs is. A redőnypalást, vagyis a lécek esetében 21 szín áll rendelkezésére. Maga az elektromos motor láthatatlan, ugyanis a redőny tengelyébe van beszerelve, ezért a redőny tokja elrejti azt.

Kiegészítők elektromos redőnyhöz

A motoros redőny már önmagában is túlmutat hagyományos társain, ám számtalan további lehetőséggel lehet még fokozni. A kényelmi kiegészítők tárháza szinte végtelen. Létezik időkapcsoló, fényérzékelő vagy akadály érzékelő kiegészítő is, de elektromos redőnyünk kérhető szúnyoghálóval együtt is! Az okos telefonra telepíthető applikáció segítségével pedig telefonján keresztül (internet eléréssel) irányíthatja, mozgathatja redőnyét távollétében, bárhol legyen a világban. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy elképzeléseit megvalósítsuk!

Milyen anyagokat használunk az elektromos redőny szerelésekor?

Elektromos redőnyök esetében csak alumínium redőnyöket szerelünk fel motorokkal. Ennek legfőbb oka, hogy a redőnyök léce (palástja) nem vetemedik, formatartó marad, valamint a lécek úgynevezett „arriterekkel” egymáshoz vannak fogatva, elkerülve ezzel az alumínium redőny léceinek oldal irányú elcsúszását. Műanyag redőnylécek esetében is van lehetőség összekapcsolni a léceket, azonban az idő vasfoga előbb-utóbb roncsolja a műanyag redőny léceit, így azok bármikor eltörhetnek és megakaszthatják a redőny motorját. Az „összekapcsolás” azért fontos, mert az elektromos motor erősebb, mint a redőny lécei, így esetleges oldalirányú elcsúszáskor a motor összetörheti a redőny alumínium vagy műanyag léceit. A megbízható és hosszantartó működés eléréshez ezért csak alumínium redőnyt alkalmazunk!

Az elektromos redőny felszerelésének folyamata

Az elektromos alumínium redőny felszerelése minden esetben a tájékozódással és tájékoztatással kezdődik. A megrendelővel történő időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten és 30 km-es körzetében ingyenes (50000 Ft feletti megrendelés esetén) és nem jár semmilyen kötelezettséggel! A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő elképzeléseit és kívánságait, kérésre mintadarabot is tudunk mutatni. A pontos felmérés, valamint az igények átbeszélése után árajánlatot adunk a helyszínen vagy írásban, e-mail formájában, amely alapján a megrendelő eldöntheti, hogy igényt tart-e szolgáltatásunkra. Ha létrejön a megegyezés, következik a gyártás, és megbeszéljük a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök precízen méretre gyártva kerülnek a helyszínre, így csupán össze kell állítanunk. A felszerelést az elektromos rendszer kiépítésétől függően pár óra alatt elvégzünk. Először a redőnyök telepítését kezdjük, majd amikor az alumínium redőnyök a helyükre kerültek, kezdődhet az elektromos vezetékek bekötése, legvégül pedig a motorok végállásainak beállítása. A villanyszerelési munkák idejét nagyban befolyásolja a telepíteni kívánt elektromos redőnyök darabszáma, illetve az elektromos hálózat szakszerű kiépítése. A munka végeztével minden esetben a takarítás következik, legvégül a redőnyök helyes működtetésének ismertetése, valamint a munka átadása a megrendelőnek.

Mekkora felfordulással jár az elektromos redőny felszerelése?

Akárcsak többi redőnymunkánknál, az elektromos redőnyök szerelése esetén is megpróbálunk minél kisebb felfordulást és kellemetlenséget okozni a megrendelőnek. A felszereléskor a motoros alu redőnyöket csavarral rögzítjük a nyílászárókra, így az nem jár különösebb kosszal. Az elektromos vezetékek elvezetésekor a felfordulás mértéke függ a hálózat kiépítettségétől. Előfordult már olyan eset, hogy a redőnyt mindössze pár csavarral kellett rögzítenünk, mert a vezeték már előre ki volt építve a redőnyhöz, így csupán össze kellett kötnünk a megfelelő vezetékeket - ebben az esetben a szerelés semmilyen felfordulással nem járt és a munka redőnyönként kb. 15-20 percet vett igénybe. De volt olyan elektromos alumínium redőny szerelésünk is, amikor a tulajdonos kérésére a komplett elektromos rendszert ki kellett építeni a redőnyökhöz. Ennél a munkánál fal vésést is kellett alkalmaznunk, ezért a redőnyszerelés több napot vett igénybe, és a felfordulás is nagyobb volt, mint egy átlagos esetben. A munkálatok várható időtartamáról és az esetleges felfordulásról előre tájékoztatjuk a megrendelőt! Az elektromos redőnyök felszerelése után a munka során keletkezett törmeléket összetakarítjuk.

Garancia elektromos redőnyeinkre

Az elektromos alumínium redőny élettartama, ahogy korábban már írtuk, hosszú évekre tehető. A garancia időtartama CleverTech motorok esetében 6 év, egyéb gyártók motorjai esetén 5 év, vezérlések esetén pedig 1 év. A motor meghibásodása esetén a garanciális időn belül automatikusan új motorra cseréljük az eszközt. Esetleges motorcsere esetén a garanciális idő nem kezdődik elölről.

Hogyan tartsuk karban az elektromos redőnyt?

Ugyancsak jó hír, hogy az elektromos redőnyök különösebb karbantartást nem igényelnek, a motor a redőny tengelyében helyezkedik el, így a hozzáférést és szerelést csak szakember végezheti. A motorok beállítása telepítéskor történik, ezért későbbi beállítások már nem szükségesek. A takarítást (csakúgy, mint a kézi működtetésű alumínium redőnyök esetében) nedves vagy mosószeres ronggyal, esetleg puha szivaccsal végezhetjük. A nedves takarításkor figyelni kell arra, hogy közvetlen víz ne érje a redőnymotort, illetve az elektromos rendszert! Az elektromos redőnyt kifejezetten hosszú távú megoldásnak ajánljuk. 

Elektromos redőny áraink

A motoros redőnyök ára az alumínium redőny négyzetméterenkénti árából és a redőnymotor, valamint az esetleges egyéb kiegészítők árából tevődik össze. Az elektromos hálózat kiépítésekor esetlegesen felmerülhetnek plusz költségek, ezeket a felméréskor előre ismertetjük a megrendelővel.
Fali kapcsolós motor: 25000 Ft/db-tól
Távirányítós motor: 30000 Ft/db-tól
Kiegészítőkkel:

Az ár minden esetben tartalmazza a kiszállás*, gyártás és felszerelés teljes költségét. Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák! Áraink 370 Ft-os Euro árfolyamig érvényesek!

*A helyszíni felmérés Budapesten és 30 km-es körzetében ingyenes (bruttó 50000 Ft feletti megrendelés esetén) és nem jár semmilyen kötelezettséggel! (Távolabbi települések esetében kilométerenként 90 Ft útiköltséget is felszámolhatunk a megrendelés mennyiségétől függően)
Az árváltoztatás jogát fenn tartjuk! 

Elektromos redőny javítása

Vállaljuk más gyártók által készített motoros alumínium redőnyök javítását is, illetve a motorok esetleges cseréjét. Kapcsolatban állunk a legtöbb hazánkban elérhető redőnymotor gyártó céggel, így több típus közül választhat a megrendelő és a javításokat is szélesebb körben tudjuk vállalni. 

Gyártók, akikkel kapcsolatban állunk:

Somfy, Becker, Elero, KY, Portos. Smart Home, Rojafelx, Opánszky

Hol vállalunk munkálatokat?
Elektromos redőnyök - ZolNik redőny árnyékolástechnika - Bízza profikra árnyékolói kivitelezését!