Motoros redőny
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
  • 2 órán belül visszahívjuk
  • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Ezúton is köszönjük a ZolNik munkáját, önkormányzatunknál szalagfüggönyt és szúnyoghálót szereltek fel, gyors és pontos munkát végeztek."
P. Mariann (IX. kerületi önkormányzat) (Budapest)
"A régi faredőnyünk három évtized után végleg felmondta a szolgálatot. Korábban a férjem még ki tudta javítani, ha megakadt, de a falécek már annyira el voltak vetemedve, hogy az egészet cserélni kellett. Nagyon féltem a munkálatoktól, de a kollégájuk segítőkészsége és tudása meggyőzött. Végül alumínium redőnyt választottunk, és amennyire izgultam a csere és a beszerelés miatt, annyira egyszerűen és gyorsan ment! Köszönjük a precíz munkát, még takarítanom se kellett utána!"
Hajdúné, Teleki Gyöngyi (Budapest)
"A ZolNik-tól aluredőny és motoros roletta felszerelését rendeltük meg az épület egyes helyiségeihez. Korrekt áron, korrekt munkát végeztek, ajánljuk mindenkinek."
H.Henrik (ELTE TTK) (Budapest)
  • Ingyenes visszahívás
  • Ingyenes kiszállás
    (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
  • Ingyenes felmérés
  • Barátságos árak
  • Akár 2 év garancia
  • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Motoros redőny szerelés garanciával

Szeretné otthonát modernizálni? Megunta, hogy le-fel húzogassa a redőnyöket állandó jelleggel? Az elektromos (vagy más néven motoros) redőny arra is megoldást jelent, ha elfelejtené valamelyik redőnyét időben le- és felhúzni, vagy hosszabb időre elutazik otthonról és nem szeretné, ha a redőny változatlan állása feltűnne a környezetének.  

A modern ember álma, hogy otthonát motorizálttá és minél kényelmesebbé tegye különböző technikai megoldásokkal. Ennek első lépése árnyékolóink automatizálása lehet.
Redőnyeinket automatizálni, egy csőmotor segítségével lehet, így nem kell többé árnyékolóinkat kézzel fel-le húzgálnunk. Rendkívül praktikus, kényelmes és persze modern megoldás. Olyan helyekre is felszerelhetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás lehetetlen. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval, távirányítóval, de akár okos eszközeinkkel (telefon, tablet) is megoldhatjuk. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével is csupán egy gombnyomásra. A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel is elláthatjuk a redőnyünket. Lássunk is pár példát: az időkapcsoló, mely üres lakás estén is megoldja redőnyeink nyitását, illetve zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, így nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban, de még a redőny is ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő installálásával.
Lehetőségünk van interneten keresztül egy applikáció segítségével redőnyeinket a világ bármely részéről is vezérelnünk táblagépen, vagy telefonon keresztül.

Cserélje régi redőnyét új, elektromos redőnyre! Az alábbiakban összeírtuk Önnek az elektormos redőny szereléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Ha további kérdése lenne, kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken! 

Alumínium redőny legfőbb előnyei, avagy miért a motoros alumínium redőny mellett döntsek?

Miért a legjobb megoldás Önnek, ha minket választ redőnyei motorizálásra!

Hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk a motoros redőnyök szerelése és javítása terén, így az elmúlt 10 évben több mint 3000 db motoros redőnyhöz volt szerencsénk! Cégünk saját redőny motorokkal van jelen a piacon, így még tökéletesebb munkát tudunk végezni az Ön otthonában! Az általunk szerelt CleverTech motorok tökéletes megoldást nyújtanak az Önök igényeinek! Beépített Wifi vezérelt motorjainkkal egyszerűen és jóval kedvezőbb áron tudják a redőny motorokat okos eszközökkel vezérelni!
Ismerje meg saját redőny motor választékunkat honlapunkon!

Mikor jó választás az elektromos redőny?

A kulcsszavak a következők: könnyű, kényelmes, modern, időtálló és védelmet nyújt. Számtalan helyen alkalmazhatunk motoros redőnyt, még olyan helyekre is fel tudjuk szerelni, ahol hagyományos (gurtnis, illetve zsinóros) mozgatás nem megoldható. Motoros alumínium redőnyt alkalmazhatunk garázskapura, ablakra és ajtóra, de kül- és beltéri térelválasztásra is kiváló. Szereltünk már elektromos alumínium redőnyt erkélyre, szaletlire, garázsra és teraszra is. Az elektromos alumínium redőny élettartama hosszú évekre tehető, köszönhetően a kiváló minőségű motoroknak. Találkoztunk már olyan redőnymotorral, ami 16 éve probléma nélkül üzemel!  

A motoros redőny fajtái

Az elektromos alumínium redőnyök esetében választható külső tokos, vakolható tokos és ráépíthető tokos rendszer is. A külső tokos motoros redőny utólagos telepítés eredménye, felszerelését szinte bárhol alkalmazhatjuk. A vakolható tokos elektromos alumínium redőny legnagyobb előnye, hogy a redőny tokját a ház szigetelése elrejti, így esztétikus és rendkívül jó hang és hőszigetelő képesség érhető el vele. Ráépíthető tokos elektromos redőny esetén a redőny tokja a nyílászáróval együtt kerül beszerelésre. A redőny tokja kívülről láthatatlan, a motoros redőny későbbi szerelését a beltérből tudjuk elvégezni. A tok kialakítása esztétikus, gyári szigeteléssel van szerelve, így hőszigetelés terén a legjobb hatást nyerhetjük általa. A vakolható és ráépíthető tokos redőnyök hátránya, hogy utólagosan nem felszerelhetők, ezért ezek a redőnytípusok csak a ház építésekor, illetve teljes nyílászáró cserekor kivitelezhetők. Ezzel szemben a külső tokos motoros alumínium redőnyt bármikor és szinte bárhová fel lehet szerelni. Minden toktípus esetében lehetőség van motoros alumínium redőnyét szúnyoghálós (kombinált) kivitelben felszerelni. A redőnytokok fajtáján túl pedig vezérlés szempontjából két típust különböztetünk meg: fali kapcsolós és távirányítós vezérlést.

Az elektromos redőny színei

Jó hír, hogy az elektromos redőnyök esetében az elérhető színek megegyeznek az alumínium redőnyök gazdag színválasztékával. A tokok és a lefutósínek színe lehet színterezett (porfestett) vagy akár fa imitációs is. A redőnypalást, vagyis a lécek esetében 21 szín áll rendelkezésére. Maga az elektromos motor láthatatlan, ugyanis a redőny tengelyébe van beszerelve, ezért a redőny tokja elrejti azt.

Kiegészítők elektromos redőnyhöz

A motoros redőny már önmagában is túlmutat hagyományos társain, ám számtalan további lehetőséggel lehet még fokozni. A kényelmi kiegészítők tárháza szinte végtelen. Létezik időkapcsoló, fényérzékelő vagy akadály érzékelő kiegészítő is, de elektromos redőnyünk kérhető szúnyoghálóval együtt is! Az okos telefonra telepíthető applikáció segítségével pedig telefonján keresztül (internet eléréssel) irányíthatja, mozgathatja redőnyét távollétében, bárhol legyen a világban. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy elképzeléseit megvalósítsuk!

Milyen anyagokat használunk az elektromos redőny szerelésekor?

Elektromos redőnyök esetében csak alumínium redőnyöket szerelünk fel motorokkal. Ennek legfőbb oka, hogy a redőnyök léce (palástja) nem vetemedik, formatartó marad, valamint a lécek úgynevezett „arriterekkel” egymáshoz vannak fogatva, elkerülve ezzel az alumínium redőny léceinek oldal irányú elcsúszását. Műanyag redőnylécek esetében is van lehetőség összekapcsolni a léceket, azonban az idő vasfoga előbb-utóbb roncsolja a műanyag redőny léceit, így azok bármikor eltörhetnek és megakaszthatják a redőny motorját. Az „összekapcsolás” azért fontos, mert az elektromos motor erősebb, mint a redőny lécei, így esetleges oldalirányú elcsúszáskor a motor összetörheti a redőny alumínium vagy műanyag léceit. A megbízható és hosszantartó működés eléréshez ezért csak alumínium redőnyt alkalmazunk!

Az elektromos redőny felszerelésének folyamata

Az elektromos alumínium redőny felszerelése minden esetben a tájékozódással és tájékoztatással kezdődik. A megrendelővel történő időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten és 30 km-es körzetében ingyenes (60000 Ft feletti megrendelés esetén) és nem jár semmilyen kötelezettséggel! A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő elképzeléseit és kívánságait, kérésre mintadarabot is tudunk mutatni. A pontos felmérés, valamint az igények átbeszélése után árajánlatot adunk a helyszínen vagy írásban, e-mail formájában, amely alapján a megrendelő eldöntheti, hogy igényt tart-e szolgáltatásunkra. Ha létrejön a megegyezés, következik a gyártás, és megbeszéljük a szerelés pontos időpontját. Szereléskor a redőnyök precízen méretre gyártva kerülnek a helyszínre, így csupán össze kell állítanunk. A felszerelést az elektromos rendszer kiépítésétől függően pár óra alatt elvégzünk. Először a redőnyök telepítését kezdjük, majd amikor az alumínium redőnyök a helyükre kerültek, kezdődhet az elektromos vezetékek bekötése, legvégül pedig a motorok végállásainak beállítása. A villanyszerelési munkák idejét nagyban befolyásolja a telepíteni kívánt elektromos redőnyök darabszáma, illetve az elektromos hálózat szakszerű kiépítése. A munka végeztével minden esetben a takarítás következik, legvégül a redőnyök helyes működtetésének ismertetése, valamint a munka átadása a megrendelőnek.

Mekkora felfordulással jár az elektromos redőny felszerelése?

Akárcsak többi redőnymunkánknál, az elektromos redőnyök szerelése esetén is megpróbálunk minél kisebb felfordulást és kellemetlenséget okozni a megrendelőnek. A felszereléskor a motoros alu redőnyöket csavarral rögzítjük a nyílászárókra, így az nem jár különösebb kosszal. Az elektromos vezetékek elvezetésekor a felfordulás mértéke függ a hálózat kiépítettségétől. Előfordult már olyan eset, hogy a redőnyt mindössze pár csavarral kellett rögzítenünk, mert a vezeték már előre ki volt építve a redőnyhöz, így csupán össze kellett kötnünk a megfelelő vezetékeket - ebben az esetben a szerelés semmilyen felfordulással nem járt és a munka redőnyönként kb. 15-20 percet vett igénybe. De volt olyan elektromos alumínium redőny szerelésünk is, amikor a tulajdonos kérésére a komplett elektromos rendszert ki kellett építeni a redőnyökhöz. Ennél a munkánál fal vésést is kellett alkalmaznunk, ezért a redőnyszerelés több napot vett igénybe, és a felfordulás is nagyobb volt, mint egy átlagos esetben. A munkálatok várható időtartamáról és az esetleges felfordulásról előre tájékoztatjuk a megrendelőt! Az elektromos redőnyök felszerelése után a munka során keletkezett törmeléket összetakarítjuk.

Garancia elektromos redőnyeinkre

Az elektromos alumínium redőny élettartama, ahogy korábban már írtuk, hosszú évekre tehető. A garancia időtartama CleverTech motorok esetében 6 év, egyéb gyártók motorjai esetén 5 év, vezérlések esetén pedig 1 év. A motor meghibásodása esetén a garanciális időn belül automatikusan új motorra cseréljük az eszközt. Esetleges motorcsere esetén a garanciális idő nem kezdődik elölről.

Hogyan tartsuk karban az elektromos redőnyt?

Ugyancsak jó hír, hogy az elektromos redőnyök különösebb karbantartást nem igényelnek, a motor a redőny tengelyében helyezkedik el, így a hozzáférést és szerelést csak szakember végezheti. A motorok beállítása telepítéskor történik, ezért későbbi beállítások már nem szükségesek. A takarítást (csakúgy, mint a kézi működtetésű alumínium redőnyök esetében) nedves vagy mosószeres ronggyal, esetleg puha szivaccsal végezhetjük. A nedves takarításkor figyelni kell arra, hogy közvetlen víz ne érje a redőnymotort, illetve az elektromos rendszert! Az elektromos redőnyt kifejezetten hosszú távú megoldásnak ajánljuk.  

Elektromos redőny áraink

A motoros redőnyök ára az alumínium redőny négyzetméterenkénti árából és a redőnymotor, valamint az esetleges egyéb kiegészítők árából tevődik össze. Az elektromos hálózat kiépítésekor esetlegesen felmerülhetnek plusz költségek, ezeket a felméréskor előre ismertetjük a megrendelővel.
Fali kapcsolós motor: 25000 Ft/db-tól
Távirányítós motor: 35000 Ft/db-tól
Kiegészítőkkel:

Az ár minden esetben tartalmazza a kiszállás*, gyártás és felszerelés teljes költségét. Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák! Áraink 410 Ft-os Euro árfolyamig érvényesek!

*A helyszíni felmérés Budapesten és 30 km-es körzetében ingyenes (nettó 60000 Ft feletti megrendelés esetén) és nem jár semmilyen kötelezettséggel! (Távolabbi települések esetében kilométerenként 150 Ft útiköltséget is felszámolhatunk a megrendelés mennyiségétől függően)
Az árváltoztatás jogát fenn tartjuk! 

Elektromos redőny javítása

Vállaljuk más gyártók által készített motoros alumínium redőnyök javítását is, illetve a motorok esetleges cseréjét. Kapcsolatban állunk a legtöbb hazánkban elérhető redőnymotor gyártó céggel, így több típus közül választhat a megrendelő és a javításokat is szélesebb körben tudjuk vállalni.  

Gyártók, akikkel kapcsolatban állunk:

Somfy, Becker, Elero, KY, Portos. Smart Home, Rojafelx, Opánszky

Hol vállalunk munkálatokat?
Elektromos redőny szerelés - ZolNik redőny árnyékolástechnika - Bízza profikra árnyékolói kivitelezését!