Alumínium redőny Budapest - V. kerület (Belváros-Lipótváros)
Alumínium redőny Budapest - V. kerület (Belváros-Lipótváros)
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!
Redőny motorizálás
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Használja árkalkulátorunkat redőnyei várható költségeinek kiszámításához
Vagy nézze meg teljes redőny árlistánkat.
Árkalkulátor
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
Tetszik az ajánlat?
Adja meg elérhetőségét
 • 2 órán belül visszahívjuk
 • 2 év garancia aluminium redőnyökre
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Rólunk mondták
"Konyhabútor áruházunk bemutatótermét szerettük volna motoros alumínium redőnnyel tovább csinosítani. A ZolNik remek munkát végzett, nagyon gyorsan és főleg felfordulás nélkül! Köszönjük!"
Bodócs István (ügyvezető, knapp.hu) (Kistarcsa)
"Kedves Zolnik! Köszönjük a korrektségüket és a gyorsaságukat, az új alumínium és motoros redőnyeink kiválóak lettek! Külön szeretnénk megemlíteni a munkatársaik segítőkészségét és kedvességét, ritkán tapasztal az ember ilyen hozzáállást az ügyfelekhez! További sikeres munkát és sok megrendelést kívánunk!"
Bayer család (Kistarcsa)
"A régi faredőnyünk három évtized után végleg felmondta a szolgálatot. Korábban a férjem még ki tudta javítani, ha megakadt, de a falécek már annyira el voltak vetemedve, hogy az egészet cserélni kellett. Nagyon féltem a munkálatoktól, de a kollégájuk segítőkészsége és tudása meggyőzött. Végül alumínium redőnyt választottunk, és amennyire izgultam a csere és a beszerelés miatt, annyira egyszerűen és gyorsan ment! Köszönjük a precíz munkát, még takarítanom se kellett utána!"
Hajdúné, Teleki Gyöngyi (Kistarcsa)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Miért érdemes alumínium redőnyt telepíteni belváros-lipótvárosi otthonába?Lényegében bárhova beszerelhető az alumínium redőny. Nyílászárókra, belső terekben elválasztásra is telepíthetünk aluredőnyöket. Meglévő erkélyeket is építettünk már be V. kerület Belváros-Lipótvárosban alu redőnnyel. Iskolai konyha térelválasztását, és ételkiadó pultjának zárását is tettük már lehetővé alumínium redőny telepítésével! Legyen szó árnyékolásról illetve hang és hőszigetelésről bármelyikre érdemes alkalmazni. Sokszínűsége (szerkezet a RAL színskála összes színe lehet, aluredőny palást 18 féle színben elérhető az egyszerű fehértől a 4 féle faeres mintázatig) miatt az aluredőnyt ajánljuk bárkinek, aki szebbé, mutatósabbá szeretné tenni belváros-lipótvárosi otthonát.

Garancia redőnyeinkreAlumínium redőny felszerelésekor minden esetben 2 esztendő garanciát vállalunk. Természetesen, amennyiben nem jól használják illetve ebből adódik a meghibásódás abban az esetben arra nem érvényes a garancia. A rendeltetésszerű használatot személyesen a redőnyök felszerelésekor a megrendelővel ismertetjük. Abban az esetben, amennyiben Ön gurtnis valamint zsínóros kivitelű redőnyt rendel, akkor a gurtnira valamint a húzó zsínórra csupán fél esztendő garanciát vállalunk. Miért csak fél év, mikor a teljes redőnyre 2 évet vállalnak? A válasz egyszerű: Van aki napjában 10-15-ször használja a redőnyét, eszerint ott nagyobb a valószínűsége annak ,hogy gyorsabban a tönkremegy, szemben azoknál, akik csak reggel felhúzzák illetve este leengedik. Sőt az esetleges anyaghibából, vagy szerelésből adódó meghibásodások (amik a garancia körébe tartoznak) hamarabb előjöhetnek a napi használat során, mint fél év, eszerint a nagyritkán felmerülő problémák hamar kiderülnek illetve azonnal orvosolhatóak.

Redőny karbantartás.Az aluredőnyök előnye, hogy anyagából adódóan nem rozsdásodnak, mint a vas, nem szívja ki őket a nap, mint a fa és műanyag redőnyöket, ekképpen különösebb karbantartásra, átfestésre nincs szükségük! Ahhoz ,hogy egyfolytában tiszta legyen belváros-lipótvárosi redőnye elég csupán egy vizes rongy és egy kis tisztítószer(nem muszáj), amelyekkel egyszerűen makulátlanná varázsolhatja redőnyét . Annak érdekében, hogy ne okozzunk kárt az alkatrészek festésében tisztitás közben kerüljük a durva felületű szivacsok illetve a különböző típusú savas tisztitószerek vagy hígító használatát! A golyócsapággyal szerelt tengelynek köszönhetően nem lesz probléma a redőnyének működésével, és ez a fő alkatrész sem kíván különleges gondozást! Gondoskodását redőnye meghálálja, ekképpen Önnek hosszú évekig nem lesz gondja belváros-lipótvárosi otthonának árnyékolására, szigetelésére!

Mekkora felfordulással jár egy redőny szerelése?Nálunk hatalmas felfordulással jár az aluredőnyök gyártása! Viccet félretéve az Ön otthonában a munka minimális felfordulással jár csak. Zsinóros/gurtnis kezelés esetén a legnagyobb koszt a bevezető lyuk fúrása okozza, melytől nem kell megrémülni, ugyanis a fúrást egy 10 vagy 16mm átmérőjű fúróval végezzük, ily módon a keletkező forgács csekély mértékű. Az aluredőnyök méretre gyártva kerülnek az Ön belváros-lipótvárosi otthonába, ily módon azokat már csak össze kell állítani illetve fel kell csavaroznunk a nyílászáróra. Különleges esetekben, amikor pl. falhoz fogatjuk a redőnyt megtörténhet beton/téglafúrás, mely némi porral jár, de szüntelenül próbáljuk a munkáinkat a legkevesebb felfordulással illetve kosszal végezni! Értelemszerűen a beszerelés után minden szemetet, törmeléket eltakarítunk!

Milyen anyagokat használunk fel aluredőny szereléshez?Ha az alumínium redőnyre kerül választás, akkor abban az esetben a tengelyen kívül, mely horganyzott fémből, minden alkatrész alumíniumból készül, mint pl.: a tok, a lefutó sín és a redőny palást. Az alumínium legnagyobb előnye, hogy a redőny léceken kívül a tok és a redőny sin is a RAL színskála bármely színére színterezhető. Biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő színt redőnyéhez, hiszen a palást (lécek) 18 féle színben elérhető.

Az alamuníium redőnyök várható élettartalmaNem mehetünk el szó nélkül az alaumínium redőnyök élettartalma mellett. Anyagából eredően sokkal ellenállóbb az időjárási tényezőkkel szemben, mint a műanyag típusú redőnyök. Bírja a hideg és meleg változásait, nem okoz gondot a csapadék! Hosszú távú megoldásként ajánljuk Önnek aluredőnyeinket, hogy ne kelljen redőnyeire hosszú évekig gondot fordítania! Ha nem éri külső mechanikai behatás (pl: nekiütődik nagyobb tárgy) 10-15 évnél többet szintén kibírhatnak aluredőnyei meghibásodás nélkül!

Az aluredőnyök fajtáiRengeteg féle variációban szereljük redőnyeinket V. kerület Belváros-Lipótvárosban. Abban az esetben, ha a redőny tokja kívül látszódik az ablakon vagy ajtón,akkor külső tokos redőnyről beszélünk, amit utólag szerelünk fel a nyílászáróra. Létezik olyan is, hogy a redőny tokját elrejti a ház szigetelése, ez a vakolható tokos kivitel. Ezen a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy a tok is szigetelt, továbbá hogy a ház szigetelése elrejti a redőny tokját. Létezik ráépíthető tokos verzió ezt szintén lehet rendelni. Ha ezt a kivitelt választja akkor egyszerre kerül sor a redőny és a nyílászáró telepítésére, ily módon a későbbi redőny szerelési munkákat belülről lehet végrehajtani. A hungarocell szigetelő betét a legjobb hang és hőszigetelő, és ilyet tartalmaz a ráépíthető tokos kivitel, mely komoly előnyt jelent. Bármely kivitelű redőnyt választja, mindegyikhez kérhet szúnyoghálót és/vagy motoros meghajtást.

Redőny javítást is vállalunk, más után is!Vállaljuk nem csak az általunk felszerelt alumínium redőnyök, hanem más gyártók termékeinek javítását is V. kerület Belváros-Lipótvárosban. Komoly előnye a javításoknak, hogy viszonylag kis összegből megoldható egy új redőny árához képest. Rengeteg féle variáció lehetséges, legyen szó szín azonos fő alkatrészek cseréjéről ,pótlásáról, gurtni/zsinór cseréjéről, motorok megelőző szereléséről, továbbá kisebb műanyag alkatrészek cseréjéről.

Az alumínium redőny motorizálása.A mai világban ki ne vágyna arra ,hogy különféle technikai megoldásokkal komfortosabbá varázsolja otthonát? Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Mindezt a redőnybe épített csőmotor segítségével tudjuk végrehajtani, így nem kell többé azzal, kézzel bajlódni. Rendkívül praktikus, kényelmes valamint persze modern megoldás. Olyan helyekre szintén beépíthetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás szóba se jöhet. Többféle módon kivitelezhetjük a redőnyök mozgatását, legyen az fali kapcsolóval vagy távírányitóval. A mozgatás módja is többféle lehet, lehet csoportosan vagy külön-külön.A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel szintén elláthatjuk a redőnyünket. Konkrétan: az időkapcsoló, amely helyettünk elvégezve a munkát kinyitja a redőnyt, egyszerűen csak az időpontot kell betáplálni hozzá. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, amennyiben valamit véletlen alatta felejtünk, így nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban valamint a redőny szintén ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő telepítésévell, amely a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, illetően fel. Nem motoros a redőnye de szeretné, hogy az legyen? Semmi gond, megoldjuk!

Az alumínium redőny szerelés folyamata (kiszállás, felmérés, kivitelezés).Első lépésként tájékozódunk. A vevőnek van egy elképzelése, amit szeretne megvalósítani, ennek megfelelően felkeres minket. Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés Budapesten valamint 40 km-es körzetében ingyenes valamint nem jár semmilyen kötelezettséggel. Távolabbi települések vonatkozásában km-enként 60 Ft útiköltséget számolunk fel, melyet a szereléskor már nem kell kifizetni. A személyes felméréskor megbeszéljük a megrendelő kívánságait, elképzeléseit, kérésre mintadarabokat is be tudunk mutatni. A pontos felmérés, valamint az igények átbeszélése után, pontos árajánlatot adunk a helyszínen, vagy írásban, e-mail formájában, amelyik szerint a megrendelő eldöntheti, hogy igényt tart-e a munkánkra. Miután Ön úgy dönt, hogy igényt tart a munkánra, a következő lépés a szerelés időpontjának az egyeztetése. Maga az összerakás folyamata nem tart sokáig, néhány perc, ez annak köszönhető, hogy méretre gyártva érkezik meg az Ön otthonában a redőny alkatrészei. Abban az esetben, ha a megrendelő nem motoros redőnyt kért, akkor egy lyukat furunk a nyílászáró keretére a zsínórnak/gurtninak. Mindezen lépések után következik maga a redőny felszerelése, amelyik szintén egy pár perces művelet csak. Optimális esetekben a komplett alumínium redőny telepítése 15-20 percbe kerül. Komplikáltabb művelet a motoros redőnyök beszerelése, ugyanis villanyszerelési munkát is kell végezni a finomhangolás mellett, de természetesen ezt mind megbeszéljük a megrendelővel. Léteznek extrém esetek is, amikor például falra (erkély beépítés) kell szerelni a redőnyöket, valamint betonfúrás, tartókonzolok telepítése, egyéb szerkezeti megerősítések kiépítésére is időt kell szentelnünk. A munka végeztével minden esetben a takarítás következik, valamint legvégül a redőnyök helyes működtetésének ismertetése, valamint a munka átadása a megrendelőnek.

Aluredőny színekMivel, hogy az aluredőnyök tok illetve sín része alumíniumból van, ennek következtében lehet őket színezni porfestés alkalmazásával. A porfestés előnye, hogy a RAL színskála bármely színében pompázhat a redőnyünk. A színterezés más néven porfestés tartós illetve ellenálló réteget alkot az alkatrészeken, ily módon nem kell félnie, hogy a festés leperegne a hideg vagy meleg, esetleg a csapadék hatására. Az alumínium legkedvezőbb tulajdonságának köszönhetően nem kell állandóan bizonyos időközönként újra festeni a redőnyt, hiszen nem rozsdásodik! Alapból 18 féle színben elérhetőek az aluredőny lécei(palástja), amelyek a gyártása során kerülnek rá, így sajnos nem lehetséges az átfestés, ennek következtében Önnek 18 színből kell kiválasztani az ízlésének megfelelőt, de biztosak vagyunk benne ,hogy ez sikerülni fog! A léc színek a következőek:
 • Alapszínek: világos szürke, fehér, szürke, bézs

 • Extra szín: sötét bézs, világos barna, barna, ezüst, zöld, krém fehér, elefántcsont, olíva

 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
 • Ha ön fa nyílászáróval rendelkezik az sem probléma, hiszen a tartozékok elérhetőek további négyfajta faeres mintázatban, aminek köszönhetőn tökéletesen passzolni fog belváros-lipótvárosi otthonához. 

  Hol vállalunk munkálatokat?
  ZolNik redőny, az alumínium, motoros és elektromos redőnyök specialistája