Redőny javítás
Mi a Zolnik redőnynél azt tűztük ki célunknak, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan kivitelezésekkel, amelyek az ügyfeleink és a mi igényeinknek sem felelnek meg. Hisszük azonban, hogy kicsit több odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel a redőnye lakása dísze is lehet!
Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket, tekintse meg néhány referenciánkat, kalkulálja ki redőnye várható költségeit és keressen minket bizalommal!

Redőny javítás árak

Javítás típusa Árak
Gurtni csere 8 000 Ft-tól
Elakadt, vagy túlment redőny javítás 10 000 Ft-tól
Gurtnigyűjtő automata csere 3 000 Ft-tól
Redőny léc pótlás vagy csere 12 000 Ft-tól
Eltört redőny, törött alkatrészek 12 000 Ft-tól
Görgő, béka, ütköző vagy más apró alkatrész 1 000 Ft-tól

Minket barátaidnak is ajánlani fogsz!

 • Akár aznapi javítás (hétköznapokon)
 • Ingyenes kiszállás és felmérés
 • Megbízható pontos precíz munka
 • Most ajándék redőnyautomatát + görgőt adunk gurtni csere mellé
 • Profi, saját munkatársak = nincs egymásra mutogatás.
Kapcsolatfelvétel
Segíthetünk?
Add meg elérhetőségedet!
 • Órákon belül visszahívunk
 • Ingyenes kiszállás és felmérés
vagy hívjon minket azonnal, akár hétvégén is!
Redőny referenciáink
Szörényi Levente redőnye
Szörényi Leventének meglévő redőnyeit motorizáltuk, ezúton is köszönjük a képet!
Alumínium redőnyök Piliscsabán
Motoros alumínium redőnyök egy piliscsabai családi házon
Automatizált alumínium redőnyök
Alumínium redőnyök Budapesten
Terasz beépítése alu redőnyökkel
Motoros aluredőny Budapest II. kerület
A motoros alumínium redőny a legkényelmesebb megoldás.
Rólunk mondták
"Ezúton is köszönjük a ZolNik munkáját, önkormányzatunknál szalagfüggönyt és szúnyoghálót szereltek fel, gyors és pontos munkát végeztek."
P. Mariann (IX. kerületi önkormányzat) (Budapest)
"Még egyszer köszönöm a gyors munkát! Évek óta szerettem volna elektromos redőnyt a hálóba és a nappaliba, aztán idén (az év első napján) ezt is felírtam az újévi listára. Azt viszont nem gondoltam, hogy ez lesz a legelső, ami teljesülni fog róla! A barátnőm férjétől hallottam a cégről, tudtam, hogy gyorsak és megbízhatóak, de hogy ennyire… ! Az egyeztetés után egy szempillantás alatt meglett az egész, én már nem húzogatom kézzel a redőnyöket!"
Simon Andrea (Budapest)
"Bankfiókunkban motoros redőny került felszerelésre, jó választás volt a ZolNik, munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve."
K. István (OTP Bank / Deák tér) (Budapest)
 • Ingyenes visszahívás
 • Ingyenes kiszállás
  (Pest megye, 30000 Ft rendeléstől)
 • Ingyenes felmérés
 • Barátságos árak
 • Akár 2 év garancia
 • Hétvégén és munkaszüneti napokon is
Nyitvatartás
H-P: 8:00-18:00
Szo: 10:00-16:00

Redőny javítás igényesen, meglepetések nélkül

Ugye milyen bosszantó, ha bármi meghibásodik otthonában? Nincs ez másként redőnyeink esetén sem. Bízza profikra árnyékolója javítását, mi a Zolnik árnyékolástechnikánál szinte mindenre fel vagyunk készülve. Nem akadály magasság, nem akadály időjárás. Akár hétvégén is tudunk segíteni Önnek.
Amennyiben meghibásodott a redőnye és redőny javításra van szüksége, keressen minket bátran.
A különböző típusú redőnyök gyártásán és szerelésén kívül foglalkozunk redőnyök javításával is. Más gyártók termékeinek a javítását is vállaljuk, így nem akadály, ha redőnyét nem mi szereltük.

Szükséges, hogy pontos rálátásunk legyen a meghibásodásra, hogy minél felkészültebben érkezhessünk a hiba elhárítására.
A kiérkezés után felmérjük a javítandó árnyékolót és tájékoztatjuk Önt a pontos javítási költségről, illetve a redőnyjavítás várható időtartamáról. Amennyiben nem tart igényt a javításra, a kiszállást sajnos minden esetben ki kell fizetnie. A javítás megrendelése esetén kollégáink a legjobb tudásuk szerint, valamint minőségi alkatrészek beépítésével orvosoljuk a problémát.
A redőny javításaink esetén maximum 3 hónap garanciát vállalunk a javított alkatrészekre.  A garancia időtartama függ a javítandó árnyékoló állapotától és életkorától is.

Mielőtt megkeresne minket redőnyjavítás céljából: 

Ahhoz, hogy a hibát akár egy kiszállással orvosolni tudjuk, szükségünk van néhány fontos információra a redőny meghibásodásával kapcsolatban, ezért mielőtt felkeres minket, győződjön meg pár apróságról a javítani kívánt redőnyével kapcsolatban, mellyel nagy segítséget nyújt számunkra az esetleges javítás elvégzéséhez. Minél pontosabb képet kapunk a redőny típusáról és hibájáról, annál gördülékenyebben fog menni a javítás és a javítás összegéről is előre tudjuk tájékoztatni!

Mire is van szükség a gurtni javítás / gurtni cseréje elvégzéséhez? 

Szolgálunk Önöknek néhány segítséggel, amit jó ha megemlítenek, amikor felkeresnek minket redőnyjavítás ügyében.
Ismernünk kell, hogy milyen típusú redőnyről van szó (műanyag redőny, alumínium redőny, esetleg faredőny). Amennyiben nem tudják milyen típusú a redőnyük, abban az esetben menjenek oda a javítani kívánt redőnyhöz és vizsgálják meg közelebbről a redőny léceit! A műanyag és faredőnyt könnyű megkülönböztetni egymástól! Az alumínium redőny és a műanyag redőny ránézésre (formára esetleg színre) hasonlítanak egymásra. Laikusok a legegyszerűbben hang alapján tudják megkülönböztetni! Az alumínium redőny fémesen csörög, ha a körmünkkel, vagy egy fémpénzzel óvatosan megkopogtatjuk, a műanyag redőny ezzel szemben tompább hangot hallat! Abban az esetben, ha még mindig nem biztosak a dolgukban, akkor belülről kifelé tenyérrel gyengéden nyomjuk meg a redőny léceit, és ha azok rugalmasan meghajolnak, akkor a redőny műanyag. Az alu redőny merev marad, és nem hajlik meg!

Hogyan működik az alu redőny javítás? 

Alumínium redőny esetén fontos tudnunk, hogy van-e látható sérülés a redőny léceken. Sajnos az alumínium redőnyök esetén a lécek pótlása, palástjának cseréje bonyolultabb feladat, mint a műanyag társaiknál. Az ilyen típusú javítások általában két kiszállással oldhatók meg. Gurtni/zsinór csere általában könnyedén megoldható, bár itt is felléphetnek nehezítő körülmények.
Emeletek esetén is gyakran szerelik az alumínium redőnyöket feltolás gátlóval, így egy esetleges zsinór/gurtni szakadás esetén a redőny lezárt állapotban lesz, a tokját így belülről nem lehet nyitni. Ilyen esetekben szükség lehet pár darab léc megrongálásának, hogy a későbbi javítást el tudjuk végezni.
A javítás várható költségeit és megoldási módjait a megrendelővel a helyszínen egyeztetjük, mielőtt megkezdenénk a javítást.

Hogyan történik a műanyag redőnyök javítása? 

Műanyag redőny esetén megkülönböztettünk régi és új típusú redőnyt. A különböző típusú redőnyökhöz más-más alkatrészek kellhetnek.
A legszembetűnőbb különbség, hogy a régi típusú redőny esetében külső ütköző van (az utolsó lécen lévő műanyag pár centiméteres kis henger, mely kifelé helyezkedik el, célja a redőny ütközése a redőny tokhoz, megakadályozva a redőnylécek teljes behúzását a tokba). A függőleges sínek, melyben a redőnyök futnak 4x6 cm keresztmetszetűek (az új típusú redőny lefutó sine minden esetben gumitömítéssel, vagy kefe szigeteléssel rendelkezik, valamint a keresztmetszete csupán 2x5 cm). Szintén érdemes megemlíteniük, hogy a redőny tokja kívül helyezkedik el az ablakon (fém redőnytok az ablak tetején, amiben a redőny lécei feltekerednek), esetleg beépített tokkal van szerelve, ami a szobába befelé nyitható. Felhúzó szál szakadás esetén a következőket kell tudnunk: Lényeges, hogy a redőny felhúzója kb. 1,2 cm széles lapos gurtni, vagy egy kb. 2,5 cm széles lapos gurtni (maxi gurtni), esetleg egy kb. fél cm átmérőjű kör keresztmetszetű zsinór!


Hogyan történik a motoros / elektromos redőny javítása?

Motoros redőny esetében érdemes megfigyelni, hogy a redőny mozdul-e bármelyik irányba. Amennyiben nem mozdul valamelyik (esetleg semelyik) irányba a redőny, meg kell hallgatni, hogy a redőny motor megfelelő működésre utaló hangot ad ki (halkan búg), vagy nem ad ki egyáltalán semmilyen zajt, esetleg rendellenes hangot hallat. Az esetek többségében a motor sértetlen, csupán a léc akasztók törnek el, ami miatt a motor búg, viszont a redőny nem mozdul.

További redőny hibalehetőségek, redőny alkatrész problémák:

A redőnye javítása minden esetben lehetséges? 

Segyítőkész, hozzáértő kollégáink minden esetben igyekeznek megmenteni a meglévő redőnyeit, hívhat minket bizalommal. Azonban a redőnyök javítása nem minden esetben lehetséges, főleg régi, faredőnyök esetén, mivel nem feltétlen van már hozzá alkatrész. Sok esetben nem is lenne gazdaságos. Ilyenkor a redőny szaki fel fogja ajánlani a csere redőny lehetőségét. Ön pedig eldöntheti a kapott árlisra alapján, hogy milyen új redőny szerelés a cél.

A fent leírtak alapján tisztább képet kapunk Önöktől a javításra váró redőny típusáról és esetleges hibáiról, így a gurtni javítás költségeit, esetleges időtartamát is könnyebben tudjuk kikalkulálni Önöknek!Hol vállalunk munkálatokat?
Redőny szerelés, javítás - ZolNik redőny árnyékolástechnika - Bízza profikra árnyékolói kivitelezését!